3x lipproducten: Carmex, Maybelline en TBS


 photo lippenbalsem-review-the-body-shop-shea-lip-butter-maybelline-maybeline-baby-lips-pink-punch-cherry-me-carmex-strawberry-_zps2b3b4991.png

Niets is zo vervelend als droge en gebarsten lippen. Vooral in de herfst- en wintermaanden hebben er veel mensen last van. Gelukkig bestaan er genoeg verzorgende lipproducten die het wat kunnen verhelpen. Ik heb drie lipproducten uitgekozen die ik in dit artikel stuk voor stuk ga behandelen!

 photo carmex-strawberry-lippenbalsem-moisturizer-lip-balm-review-beste-_zps52c6a135.png

 photo carmex-strawberry-lippenbalsem-moisturizer-lip-balm-review-beste_zps23857aa5.png

Carmex Strawberry Moisturising Lip Balm

Deze lippenbalsem heb ik nog niet zo heel lang, maar als ik mijn lippen écht goed wil hydrateren dan grijp ik sinds kort altijd naar deze. Ik kan dan ook goed begrijpen waarom Carmex de meest verkochte lipverzorging in Amerika is.  Hij glijdt als boter over mijn lippen, maakt mijn lippen zacht en hydrateert ze echt goed. Daarnaast blijft deze moisturising lip balm lang op mijn lippen zitten en heeft hij ook nog eens factor 15 waardoor je lippen een beetje tegen de zon beschermd zijn. De geur vind ik persoonlijk alleen iets te sterk, ik hou er niet zo van. Daar moet je denk ik ook echt van houden. Eenmaal op je lippen ruikt het heel sterk naar munt, met een vleugje aardbeiengeur. Al met al vind ik het een prima lippenbalsem!

De Carmex Strawberry Moisturising Lip Balm is helaas niet te koop in Nederland, maar wel online verkrijgbaar op o.a. Freshwatervalley.com. 

 photo lippenbalsem-lipbutter-shea-butter-the-body-shop-tbs-review_zpsa70c2945.png

 photo lippenbalsem-lipbutter-shea-butter-the-body-shop-tbs_zps2d3a04ea.png

The Body Shop Shea Lip Butter

Deze Shea Lip Butter zit vol verzorgende ingrediënten, zoals we gewend zijn van de lip butters van The Body Shop. Deze lip butter bevat 10 ml en zit in een schattige verpakking. Ook heel klein, dus makkelijk om mee te nemen! De geur vind ik héérlijk naar shea ruiken. Het is een neutrale geur die denk ik wel veel mensen zullen waarderen. Verder smeert hij dankzij zijn romige, boterachtige textuur erg prettig en is gewoon geweldig voor mijn lippen. Love it!

Ingrediënten:

Butyrospermum parkii (sheaboter), Ricinus communis (wonderolie), Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer (was geëxtraheerd uit koolzaad- en tungolie), Cera Alba (bijenwas), Lanolin (lanoline), PEG-8 Beeswax, Aroma (smaakstof), Hydrogenated Castor Oil (gehydrogeneerde wonderolie), Silica, Tocopheryl Acetate (vitamine-E-acetaat), Ammonium Glycyrrhizate (smaakstof), Tocopherol (vitamine E), Limonene, Citral, Linalool, Geraniol, kleurstoffen CI 77891, CI 19140, CI 15850.

 photo lippenbalsem-maybelline-baby-lips-review-roze-oranje-balm-_zpsd5008f49.png

 photo lippenbalsem-maybelline-baby-lips-review-roze-oranje-balm_zps3a152476.png

Maybelline Baby Lips Lip Balm

Geweldig zijn ze: de Baby Lips lippenbalsems van Maybelline. De lippenbalsems bevatten veel natuurlijke ingrediënten, zoals  aloë vera, honing, shea butter, vitamine E en meer. Wel zo fijn! Ik heb de kleuren Pink Punch (felroze) en Cherry Me (rood) gekocht en ze ruiken echt heerlijk, totaal niet chemisch. Daarnaast doen ze ook echt wat ze beloven. Deze lippenbalsems houden mijn lippen zacht en houdt ze lekker lang gehydrateerd. Ik ben echt fan geworden van deze balsems en ga zeker eens de andere kleuren proberen!

De Maybelline Baby Lips lippenbalsems zijn verkrijgbaar in vijf kleuren en elke balsem heeft zijn eigen geur:

  • Hydrate, met citroen & basilicumgeur
  • Freshen, met muntgeur
  • Repair, met kers- en amandelgeur
  • Cherry Me, kersengeur en een hintje rood
  • Pink Punch, passievruchtengeur met een hintje roze

 photo lippenbalsem-review-the-body-shop-shea-lip-butter-maybelline-maybeline-baby-lips-pink-punch-cherry-me-carmex-strawberry_zpsf48cd68c.png

De adviesprijzen:

  • Carmex Strawberry Moisturising Lip Balm – € 3,99 
  • The Body Shop Shea Lip Butter – € 5,00
  • Maybelline Baby Lips Lipbalm – € 3,49

Wat is jouw favoriete verzorgende lipproduct?

18 gedachten over “3x lipproducten: Carmex, Maybelline en TBS”

  1. De Pink Punch Baby Lips heb ik zelf ook en die vind ik erg fijn, maar de blauwe Hydrate zou ik niet snel opnieuw kopen. Zowel mijn moeder als ik kregen daar juist hele droge en pijnlijke lippen van.

  2. Het klinkt als fijne lippenbalsems! Maar ik gebruik eigenlijk nooit lippenbalsem, maar ’s ochtends en ’s avonds vaseline dat is voor mij voldoende en het blijkt ook beter te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *