9x winterjassen van OTTO


 photo winterjassen-van-otto_zpsa7f74d00.png

De zoektocht naar dé perfecte winterjas is bij mij nog steeds gaande. Ik heb in heel wat winkels (en webshops) rondgekeken, maar ik heb nog geen enkele winterjas kunnen vinden die ik echt leuk vind. Of ze waren absurd duur. It’s just so hard! Wat een luxe probleem ook eigenlijk weer. Anywho, op de website van OTTO kwam ik een paar winterjassen tegen die ik graag met jullie zou willen delen.

 photo otto-leuke-winterjassen-bestellen_zps62038dba.png

1.) Only New Jessie Wool Jacket

2.) Wollen bodyforming-jas

3.) Only New Lisa Wool Jacket Plain

4.) Vero Moda Tempura Short Jacket

5.) Vero Moda Fasha 3/4 Jacket

6.) Vero Moda Alma 3/4 Jacket

7.) Vero Moda Cosy Fake Fur Jacket

8.) Vila Sky New Parka Coat

9.) Only Icon Mix Wool Jacket

De prijzen van de winterjassen op OTTO verschillen behoorlijk. Zo kun je prima een jas scoren voor 40 euro, maar er zijn ook genoeg kwalitatieve jassen die rond de 300 á 400 euro kosten. Daarnaast is er ontzettend veel keus qua winterjassen. Momenteel zijn er een stuk of 385 artikelen verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel donkere als lichte. Ik ga zelf meestal 9 van de 10 keer voor een zwart exemplaar, maar ik heb een paar leuke jassen kunnen spotten in de kleur bordeauxrood en legergroen. Misschien moet ik eens voor een andere kleur gaan!

Mijn zoektocht naar de ideale winterjas gaat in ieder geval nog verder. Heb jij al een winterjas weten te scoren?

11 gedachten over “9x winterjassen van OTTO”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *