ABOUT

 photo womanistical-the-blog-label-_zpsed8a02a8.png

Womanistical.nl is een Nederlandstalige blog voor vrouwen waar artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod komen. Het is een stekje op het web waar sinds september 2012 elke vrouw meer dan welkom is, of ze nou nog midden in de bloei van haar leven zit of dagelijks achter haar drie kids aanrent om ze met hart en ziel te verzorgen. Womanistical is veelzijdig, up-to-date, eerlijk, inspirerend en bovenal gericht op elke vrouw.

Op Womanistical.nl vind je de nieuwste trends op het gebied van beauty, fashion & lifestyle, maar ook reviews, bijzondere (reis)verhalen, de beste shopping tips en fantastische aanbiedingen. Verder wordt de lezer steeds getrakteerd op onwijs interessante weetjes (wist je bijvoorbeeld dat wortels nooit oorspronkelijk oranje waren?), tips voor stedentrips, interieur ideeën, heerlijke recepten, DIY-artikelen en een overdosis aan inspiratieposts. En dat allemaal…op één blog!

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts? Volg Womanistical.nl dan via Facebook, Twitter, Bloglovin’ of Instagram

 

 photo womanistical-about-_zps76bd7d53.png

 No beauty shines brighter than that of a good heart.” 


Return to Top ▲Return to Top ▲