Mijn handmodel en nagelswatcher |
26 september 2012 | BEAUTY, NAGELS

Ik ben gek op nagellak, maar mijn nagels zijn helaas niet de mooiste. Ook niet bepaald lang. Verreweg van sterk. Nee…helaas heb ik niet de juiste nagels om nagellak te swatchen voor jullie.

Ik dacht er eerst aan om nagelwielen aan te schaffen en daarop allerlei lakjes te swatchen. Maar toen kwam ik deze handmodel tegen op Ebay voor maar €6,35. Normaal gebruiken ze deze hand-display om armbanden of ringen te showen, maar ik ga het gewoon voor nagelswatches gebruiken. Ik moet nog wel eerst transparante nepnagels vinden om ze er op te plakken, want de nagellak en nagellak-remover zullen na verloop van tijd de nagels van de display beschadigen. Dat wil ik natuurlijk liever niet hebben…

Ik heb dit zelf nooit eerder op een andere blog of website gezien, dus ik ben benieuwd of het wel gaat lukken. Ik kan niet wachten om het uit te proberen! In de tussentijd zoek ik een perfecte methode die bij mij past om mooie, sterke, lange nagels te krijgen.
Nu ik toch een hand-display heb kan ik voortaan ook mijn sieraden erop showen. Benieuwd waar ik deze ringen en armband vandaan heb? Binnenkort een shoplog hierover!

Wat vind jij van dit idee? Heb je liever dat ik toch nagelwielen gebruiken? Laat het weten in de comments!

Share Share Share

6 reacties


  ( 26 september 2012 @ 20:42 )

  Wat een onwijs origineel & leuk idee! Ik zeg doen.
  Ik vind het persoonlijk veel beter dan de nagelwielen.


  ( 26 september 2012 @ 8:24 )

  Ja he? Ik ga het dan zo uitproberen!  ( 26 september 2012 @ 8:26 )

  Zeker doen, het is echt origineel, en leuker dan een nagelwiel denk ik zelf. Je kan zo een beetje het totale plaatje zien.  ( 26 september 2012 @ 12:52 )

  Ik denk dat het niet geschikt is voor een nagellak model. Omdat de ondergrond een stuk donkerder is als een nagel. Maar dat is mijn mening natuurlijk.


  ( 26 september 2012 @ 8:21 )

  Ik ga er transparante nepnagels opplakken, dan komt de kleur van de nagellak hopelijk wel tot zijn recht. Als ik het er zo op zou lakken, dan zou het inderdaad niet geschikt zijn.  ( 26 september 2012 @ 18:31 )

  Heel leuk! Ik heb zo’n hele arm met hand een keer gerkegen voor mijn verjaardag. Die hing aan de muur, zodat ik daar ook al mijn ringen, maar ook kettingen en armbanden aan kon hangen :-D


Heb je iets te zeggen? Go for it!

Return to Top ▲Return to Top ▲