Review: Yves Saint Laurent Manifesto Parfum |
10 februari 2013 | BEAUTY, PARFUM

 photo yves-saint-laurent-ysl-perfume-parfum-manifesto-review_zps21569ec8.png

Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met de nieuwste parfum van het Franse modehuis Yves Saint Laurent; Manifesto. De parfum is bedoeld voor vrouwen die zich niet al teveel van de regels aantrekken en doen wat ze zelf willen. De parfum wordt omschreven als gedurfd, warm, sensueel, maar ook spontaan. Ik heb Manifesto eindelijk kunnen besnuffelen en ik kon het natuurlijk niet laten om er een review over te schrijven!

 photo yves-saint-laurent-manifesto-parfum-breek-regels_zps7d8ca00d.png

” Manifesto, het parfum van onafhankelijkheid, bevestigt alle facetten van een persoonlijkheid in beweging. Voor vrouwen die op ieder moment hun eigen leven bepalen. Niet bang zichzelf tegen te spreken of te overdrijven. Buiten alle conventies om maken zij hun eigen wetten, ver weg van alles dat het leven saai maakt en afbreuk doet aan het bestaan. Manifesto is voor vrouwen die JA zeggen tegen stijl, schoonheid, mysterie, duizeling, overdaad en passie. Manifesto. Admired. Desired. Woman.”

Zoals je kunt lezen is de nieuwe parfum van Yves Saint Laurent een ode aan de vrouw die ontsnapt aan alle conventies door naar haar eigen regels te leven. De vrouw die onafhankelijk, stoutmoedig en gepassioneerd is. Manifesto bevestigt ieder aspect van een dynamische persoonlijkheid. Deze parfum is bestemd voor vrouwen die hun leven op elk moment opnieuw uitvinden.

 photo yves-saint-laurent-manifesto-review-parfum_zps0845e35c.png

Manifesto is een geur die in eerste instantie scherp, zoet en sensueel ruikt. Vrij snel veranderd de geur volledig, want de frisse en vrolijke kant komt duidelijk meer naar voren. De parfum is een feest van o.a. jasmijn, witte bloemen, zwarte bes en bevat krachtige staartnoten van cederhout, sandelhout, vanille en tonkabonen.

Naarmate hij langer op de huid zit blijf je de sensuele geur wel ruiken, maar minder sterk dan wanneer je de geur net hebt opgespoten. Tevens blijft de geur erg lang hangen! Spuit je het op het begin van de dag dan ruik je de parfum ’s avonds zeker nog. De geur is dan wel iets zachter geworden, maar nog steeds goed waarneembaar.

 photo ysl-manifesto-dop-logo1_zps04f02366.png

Manifesto bevindt zich in een prachtige flacon. De vorm doet me denken aan een vrouwelijke zandloper silhouet met een slanke taille. Het flacon is chique en elegant en het paarse ”riempje” geeft een mooie finishing touch. De geweven gouden dop, waar de befaamde initialen opstaan, siert het flacon en geeft een luxe gevoel. Ik vind het een prachtig juweeltje voor op je toilettafel of nachtkastje!

 photo yves-saint-laurent-manifesto-eau-de-parfum-review1_zps9e4851a6.png

De parfum Manifesto heeft mijn hart gestolen. Ik vind hem echt heerlijk! Het is een verleidelijk parfum dat door vrouwen van elke leeftijd kan worden gedragen en het vast vreselijk lekker zullen vinden. Daarnaast is het een parfum dat op elk moment van de dag gedragen kan worden!

De adviesprijzen:

  • YSL Manifesto eau de parfum 30ml – €59,75
  • YSL Manifesto eau de parfum 50ml – €81,37
  • YSL Manifesto eau de parfum 90ml – €105,01
  • YSL Manifesto spray deodorant 100 ml – €38,76
  • YSL Manifesto douchegel 200 ml – €43,86

Ik hoop dat jullie een beetje een beeld hebben gekregen van Manifesto, de nieuwste parfum van Yves Saint Laurent. Geuren zijn natuurlijk heel persoonlijk, dus ik vind het best lastig om ze te omschrijven. Manifesto is verkrijgbaar bij de meeste parfumerieën en luxe drogisterijen.

Heb jij de geur al geroken? En wat vinden jullie van mijn ”nieuwe” manier van fotograferen?

Share Share Share





59 reacties


    ( 10 februari 2013 @ 9:01 )

    Wat een super mooie flacon, ben dol op paars! Ben erg beniewd hoe ik hem vind ruiken.!



    ( 10 februari 2013 @ 9:41 )

    Ziet er mooi uit! De geur klinkt fijn :)



    ( 10 februari 2013 @ 9:42 )

    Deze heb ik al vaak zien passeren de laatste tijd! Mooi flesje, ben benieuwd hoe hij ruikt.



    ( 10 februari 2013 @ 10:10 )

    Prachtige flacon! Ben benieuwd hoe hij ruikt.



    ( 10 februari 2013 @ 10:37 )

    Zoals je hem beschrijft lijkt hij me heerlijk. En wat is fe flacon mooi zeg!



    ( 10 februari 2013 @ 10:39 )

    de flacon ziet er al erg mooi uit :D



    ( 10 februari 2013 @ 10:48 )

    Ik had hem al overal online gespot en zelfs geroken in de winkel! Echt heerlijke geur :)



    ( 10 februari 2013 @ 11:17 )

    Ik ben erg echt heel erg benieuwd naar, het flacon is in ieder geval prachtig!



    ( 10 februari 2013 @ 11:21 )

    Oh wauw, wat een mooie flacon! Ik vind ook dat je hele mooie foto’s hebt gemaakt :D


    ( 10 februari 2013 @ 11:22 )

    Dank je wel Joos ^^



    ( 10 februari 2013 @ 11:23 )

    Die flacon is echt prachtig! Ik heb hem nog niet geroken, maar ik ben niet zo voor zoete geuren. Geef mij maar zware :D



    ( 10 februari 2013 @ 11:35 )

    De flacon ziet er super uit! (: Mooi!



    ( 10 februari 2013 @ 11:45 )

    Ik vind het een hele mooie flacon, alleen de geur spreekt me tot nu toe wat minder aan. Maar misschien dat dat veranderd als ik hem in het echt heb geroken.



    ( 10 februari 2013 @ 12:05 )

    Het flesje alleen al is echt heel erg mooi! Ik ga er snel eens lekker aan snuffelen


    ( 10 februari 2013 @ 20:00 )

    Zeker doen :D



    ( 10 februari 2013 @ 12:28 )

    Hij lijkt me heerlijk!



    ( 10 februari 2013 @ 12:47 )

    mooie fles… en ook best wel duur



    ( 10 februari 2013 @ 12:49 )

    Echt leuk gedaan met die foto’s :) zou zo in een tijdschrift kunnen als reclame foto’s eigenlijk!
    x



    ( 10 februari 2013 @ 13:37 )

    Wat een prachtig flesje en die foto’s, waaaauw! I’m impressed! Ben heel benieuwd naar de geur, hij klinkt heerlijk!


    ( 10 februari 2013 @ 19:52 )

    Ahw dank jullie wel!! Erg leuk om te lezen!



    ( 10 februari 2013 @ 13:40 )

    Wat een leuk flesje. Mooie foto’s! Hopelijk wil mijn kieskeurige neus hem ook ^^



    ( 10 februari 2013 @ 14:07 )

    Hij lijkt me lekker. Mooie foto’s :-)



    ( 10 februari 2013 @ 14:18 )

    Wat een gave verpakking!! lijkt me een lekkere geur!!



    ( 10 februari 2013 @ 14:28 )

    Hmm ik hou van jasmijn noten dus ik denk dat ik deze geur lekker ga vinden.



    ( 10 februari 2013 @ 14:47 )

    Wauw, wat een mooie foto’s heb je gemaakt!



    ( 10 februari 2013 @ 14:59 )

    Ziet er goed uit!



    ( 10 februari 2013 @ 15:01 )

    Prachtig flesje :D x



    ( 10 februari 2013 @ 18:14 )

    Hele mooie foto’s! De parfum klinkt ook erg lekker, dus daar ga ik zeker eens aan snuffelen als ik hem tegenkom.



    ( 10 februari 2013 @ 18:33 )

    De flacon vind ik heel mooi. Ik ga de geur een keer ruiken in de parfumerie! Ik ben benieuwd! :)



    ( 10 februari 2013 @ 19:24 )

    hij klinkt echt heel erg lekker!



    ( 10 februari 2013 @ 19:37 )

    Ziet er echt heel mooi uit!



    ( 10 februari 2013 @ 20:35 )

    Super mooie foto’s. ik ben ook erg benieuwd naar de geur zelf.



    ( 10 februari 2013 @ 21:20 )

    het flesje alleen al ziet er prachtig uit!



    ( 10 februari 2013 @ 21:33 )

    heb hem geroken in de winkel en hij was echt heeeeerlijk!



    ( 10 februari 2013 @ 9:39 )

    Erg leuk geschreven!



    ( 10 februari 2013 @ 11:16 )

    Lastig om te bepalen of dit voor mij een fijne geur is. Ze zouden nog steeds een geurcomputer moeten uitvinden, dat zou ideaal zijn voor een parfum artikel. Ik vind het flesje wel heel erg gaaf, dus ik ga hem sowieso even ruiken bij de parfumerie.



    ( 10 februari 2013 @ 11:41 )

    Oe, ik wist niet dat YSL een nieuw parfum lanceerde! Ik ga eens snuffelen binnenkort, alhoewel ik eigenlijk ook al een geurtje van Rituals wilde hebben… Argh!



    ( 10 februari 2013 @ 12:59 )

    Prachtige foto’s zeg! Hij klinkt heerlijk :)



    ( 10 februari 2013 @ 13:49 )

    Klinkt lekker! Je schrijft zo fijn hè, ik volg je nu. :)


    ( 10 februari 2013 @ 20:15 )

    Fijn om te lezen ^^



    ( 10 februari 2013 @ 16:35 )

    Wat een mooie foto’s , met al die bijpassende kleuren :)
    Ik ben ook heel benieuwd naar de geur, snel een keer proberen!



    ( 10 februari 2013 @ 16:50 )

    Wat een mooie foto’s!



    ( 10 februari 2013 @ 16:58 )

    Klinkt goed. En ik vind het heel mooi gefotografeerd!



    ( 10 februari 2013 @ 17:16 )

    Ken deze parfum helemaal niet! Maar super mooie fles!

    X



    ( 10 februari 2013 @ 18:49 )

    Ken deze niet maar vind het flesje erg mooi!



    ( 10 februari 2013 @ 20:49 )

    Een krachtig parfum klinkt erg aantrekkelijk net als je foto’s, erg mooi gedaan. Heb helaas nog niet het geurtje geroken, maar zou het nu wel willen.



    ( 10 februari 2013 @ 21:47 )

    Ik ken de geur nog niet maar hij lijkt me echt heerlijk!



    ( 10 februari 2013 @ 7:23 )

    So lovely! x



    ( 10 februari 2013 @ 14:26 )

    Wat heb je mooie foto’s gemaakt!



    ( 10 februari 2013 @ 22:39 )

    het flesje ziet er mooi uit! ik ben nu ook heel benieuwd naar de geur!



    ( 10 februari 2013 @ 11:23 )

    Fijn beschreven! Ik rook deze enkele weken geleden en ik moet zeggen, ik was aangenaam verrast!


    Marjolijn Rovers

    ( 10 februari 2013 @ 22:20 )

    Na een proefflaconnetje van mijn parfumerie heb ik de geur geprobeerd en ik vind hem heerlijk. Hij blijft de hele dag hangen en is niet opdringerig. Dit wordt zeker een favoriet.

    Kleine tip: probeer de parfum altijd uit op je huid. Dan weet je pas hoe de geur wordt. Parfum kan bij ieder persoon anders ruiken, vandaar.



    ( 10 februari 2013 @ 11:19 )

    Wat een mooie foto’s heb je er ook van gemaakt!



    ( 10 februari 2013 @ 12:21 )

    Mooie foto’s. Lijkt me heerlijk.



    ( 10 februari 2013 @ 14:10 )

    Hmm.. deze is zo lekker! De flacon is ook beeldig!


    Harriet

    ( 10 februari 2013 @ 23:10 )

    Super lekker geurte; een paar dagen in huis en nu al verslaafd aan het geurtje. Echt een aanrader! ;s Morgens gebruiken en zelfs laat op de avond ( zoals nu) ruik je de geur nog.
    Top!



    ( 10 februari 2013 @ 17:33 )

    Ik heb toevallig deze parfum gewonnen, ik vind de flacon super, alleen de geur iets te sterk! xxxx



    ( 10 februari 2013 @ 20:03 )

    Prachtige flacon, heb hem geroken in de winkel en hij is echt geweldig!



    ( 10 februari 2013 @ 21:01 )

    Het flesje vind ik er heel mooi uitzien! :-)


Heb je iets te zeggen? Go for it!

Return to Top ▲Return to Top ▲