Beslist.nl – Slimmer Shoppen!


Photobucket

Ik ben dol op vergelijkingssites! Vooral deze winter heb ik er gebruik van gemaakt om opzoek te gaan naar leuke jassen en laarzen voor een betaalbare prijs. Ik heb nooit zin om zolang te zoeken naar een goede webshop (anders had ik ook geen overzichtelijke beauty-webshoplijst en een fashion-webshoplijst gemaakt) dus zulke sites vind ik altijd erg handig!

Beslist.nl is een van de grootste vergelijkingssite van Nederland die duizenden producten vergelijkt en toont. Je kunt producten op prijs filteren, maar ook op merken, maat, winkels, selectie aan kleuren en materialen. Beslist geeft daarnaast een overzicht in welke webshop het product het goedkoopst is, zo kun je zien welke webshop het product dat jij zoekt het goedkoopst aanbied. Super handig, toch? Als je het mij vraagt is dit ideaal! Het maakt online winkelen nog makkelijker dan het al is en je bespaart zo best veel geld.

Stel, je bent op zoek naar een nieuw paar laarzen en je hebt bijvoorbeeld de kleur bruin in gedachten. Dan typ je in de zoekbalk ‘bruine laarzen’ en vervolgens krijg je een uitgebreid overzicht van verschillende modellen bruine laarzen. Onder de artikelen staat de prijs en webshop waar het item vandaan komt en als het item je bevalt klik je erop. Je wordt gelijk doorgestuurd naar de desbetreffende webshop en zo kan je gelijk je item bestellen. Je hoeft dus niet meer elke webshop af om het ideale item te vinden. Ikzelf ging opzoek naar een feestelijke outfit en heb de outfit hieronder samengesteld.

Photobucket

  1. Reverse Sequin Bandeau Skater Dress, €84,95 – Ik ben dol op pailletten en dit jurkje vind ik dan ook erg leuk!
  2. Zign Hoge Hakken Zwart, €79,95 – Zwarte pumps. Een musthave voor elke vrouw.
  3. River Island Mink Geometric Ball Chain Clutch, €38,89 – Superleuke clutch, love it!

Ben jij nog opzoek naar feestkleding? Vergelijk dan de items die je zoekt op Beslist.nl! Ennuh, ik ga verder met mijn zoektocht naar een paar leuke zwarte laarzen…

In samenwerking met Beslist.nl

20 gedachten over “Beslist.nl – Slimmer Shoppen!”

  1. Ik vind beslist heel handig, ik gebruik het vooral om electronics te kijken/zoeken maar misschien is het wel handig om mijn zoektocht naar een mooie jurk voor een aankomende bruiloft daar te beginnen.

  2. Gebruik zelf inderdaad ook vaak beslist zeker als ik geen idee heb waar ik moet beginnen met zoeken. Heb op die manier ook m’n matras gevonden.

    En dat setje is superleuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *