Bezoekje aan de Efteling


Photobucket

Goodmorning! Ik zat zo te bedenken waar ik dit keer over wilde bloggen en toen kwam ik deze foto’s tegen die ik nog op mijn pc had staan. Die wil ik graag met jullie delen! Tien jaar geleden was ik voor het laatst in de Efteling en het werd eigenlijk weer tijd om haar te bezoeken. Als klein meisje vond ik het helemaal geweldig, maar eigenlijk nu nog steeds. Schreeuwen in de achtbanen, leuke sprookjes, magische sfeer en een mooie park op een uitstekende locatie.

Ik ging een paar maanden geleden met een groep meiden naar de Efteling en man…wat was het druk die dag! Het was onwijs lang wachten bij de attracties, maar het was het allemaal waard. Wat had ik de Efteling gemist zeg! Kijk je mee naar de foto’s?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PhotobucketIk kon het niet laten om zijn achterwerk te fotograferen ;’)

Het was weer leuk om de Efteling te zien. Ondanks de drukte zijn we toch in allerlei attracties geweest, zoals De Vliegende Hollander, Fata Morgana, Bobbaan, Halve Maen, Joris en de Draak en de Piraña. Als laatst was er nog een prachtige watershow (Aquanura) waar we een klein stukje van hebben gezien.

Heb jij de Efteling weleens bezocht? Zoja, wat zijn jouw favoriete attracties?

35 gedachten over “Bezoekje aan de Efteling”

 1. Ah nu wil ik weer naar de efteling! Ik ben er een half jaar geleden met mijn school geweest haha ( en toen ik klein was ben ik er heeeeeel vaak geweest ) mijn favoriete attracties zijn de python, de vliegende hollander, joris en de draak & de vogel rok ( gewoon de achtbanen haha ).

 2. Ik vind de efteling super leuk. Het is alweer even geleden dat ik daar was. Ik heb Joris en de Draak nog niet eens gezien. Vond de vorige x de Vliegende Hollander wel erg leuk. En de droomvlucht en fata morgana blijft ook prachtig.

 3. De Efteling is gewoon supertof!! Ik heb twee jaar een abonnement gehad en volgens mij is het afgelopen jaar het eerste jaar in mijn leven geweest dat ik niet ben gegaan…
  Ik woon trouwens erg dichtbij, dus dan ga je wat makkelijker 🙂

 4. Hahhah die laatste foto :’)
  Ik ben er een aantal keer geweest, met een groep vind ik het gezellig, maar het park zelf vind ik niet heel fantastisch. Ik ben gewoon niet zo’n pretparkenfan.

 5. Ik ben daar tot een paar jaar geleden bijna ieder jaar heen gegaan, in totaal zeker 10 tot 15 keer. Nu vind ik het niet meer zo leuk omdat ik er veel te vaak geweest ben haha Wel leuke foto’s!

 6. Ja, de efteling is echt fantastisch! Ik vind de droomvlucht, het sprookjesbos en de vliegende hollander het leukst, haha. Niet zo wild dus, maar wel heeel mooi. leuke foto’s:)!

 7. Ik ben als peuter één keer naar de Efteling geweest. Ik zag die draak op het dak zitten en begon te huilen. Ik was zo geschrokken dat ik nergens meer heen wou. Mijn ouders hebben me toen meteen weer mee naar huis moeten nemen. :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *