Cadeau.nl – voor leuke en originele cadeaus


 photo cadeau-nl-bestel-kado-gelegenheid-uniek_zps09eb7961.png

Wat blijf het toch moeilijk…cadeaus kopen voor een ander. Het liefst geef je een leuk, persoonlijk, origineel en speciaal cadeautje aan je dierbare. Maar ja, wat precies? Ik kreeg vorige week dit leuk verpakte cadeau opgestuurd van Cadeau.nl. Op hun website vind je alles behalve standaard cadeaus en je vindt er echt voor elk wat wils. Daarnaast worden alle cadeaus gratis voor je ingepakt. Klinkt niet verkeerd, toch?

Op Cadeau.nl hoef je niet urenlang te zoeken naar originele cadeaus. Je kunt de producten op prijs filteren, maar ook op bepaalde gelegenheden, geslacht, merken en personen. Of je nu iets zoekt voor iemand die gaat trouwen of iemand die afgestudeerd is, je zult altijd wel wat leuks vinden. Hieronder laat ik jullie enkele leuke cadeautips zien:

 photo cadeau-nl-geschenken-kados-uniek-origineel_zps7d60287f.png

1.) De Fish Hotel Vissenkom, €39,00

2.) De Table Island van Royal VKB, €40,00

3.) De Passion Journal Style van Moleskine, €21,00

4.) De Mustachifier Speen, €16,00

5.) KitschenClock van Invotis ORANGE, €37,00

6.) De Scratch Map van Luckies, €23,00

 photo cadeau-nl-french-decanter-set_zps724e4a36.png

Dat ik van lekker eten en koken houd hoef ik jullie denk ik niet meer te vertellen. Leuke keukengadgets of keukenproducten vind ik dan ook erg leuk om naar te staren in kookwinkels en heel soms koop ik er ook wel wat van. Ik heb nog geen eigen huis, anders deed ik het vast wel vaker! Ik ontving de French Decanter set die eigenlijk bedoeld is voor het decanteren en serveren van wijnen, maar thuis gebruiken wij zulke karafs meestal voor het serveren van water, limonade of mocktails. Ik drink geen alcohol, heb het ook nooit gedaan, dus dat is dan ook gelijk de reden waarom ik geen wijn in zulke karafs serveer.

 photo cadeau-royal-vkb-french-decanter-set-carafe_zpsa1d5e00a.png

De brede basis van de karaf stelt je in staat om de drank gemakkelijk uit de fles of pak in de karaf te schenken. Deze stijlvolle set wordt geleverd met vier glazen. Het ontwerp van de karaf en de glazen is geïnspireerd op de Picardie glazen, het beroemde Franse design icoon uit de vorige eeuw. De glazen kan je eenvoudig in de hals van de karaf stapelen, zodat je alles in een hand kunt dragen. Daarnaast kunnen de glazen ook als ‘dop’ voor de karaf dienen. Op Cadeau.nl betaal je voor French Decanter set €23,00.

Ben je dus opzoek naar originele en onalledaagse cadeaus? Neem dan vooral een kijkje op Cadeau.nl. Als je vóór 17:30 bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Erg handig voor last-minute cadeaus! De verzendkosten zijn gratis en je kunt betalen via iDeal, een creditcard, bankoverschrijving of Afterpay.

Kenden jullie deze website al?

20 gedachten over “Cadeau.nl – voor leuke en originele cadeaus”

  1. Leuke post maar vind t niet zo goed dat je een vissenkom ‘promote’…
    Ik ken van die mensen die dan vissen + kom als cadeautje geven aan mensen die die beesten helemaal niet willen en dan worden ze slecht verzorgd. Daarbij moet je vissen niet in een kom houden maar in een aquarium met filter en de nodige dingen.

    Nouja, dierenactivistemode weer uit, haha.

    1. De vissenkom die in het artikel is genoemd is leeg, er worden geen vissen bijgeleverd. Het is dus echt bedoeld voor mensen die al een vis hebben of graag nog eentje willen hebben. Wat betreft de filter etc. heb je wel gelijk, daar had ik eerlijk gezegd niet aan gedacht. Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *