Converse All Star Dainty Leather


 photo converse-all-stars-sneakers-zwart-leer_zpsa2795fb6.png

Ik ben totaal geen sneaker meisje, maar toch ging mijn hart van deze Converse sneakers een stuk sneller kloppen. Eerlijk is eerlijk, ik heb lang zitten twijfelen over welke model ik nou zou willen kopen. Hoog model, laag model, leer, stof, ritssluiting aan de zijkant of helemaal geen rits. Ja, nee, misschien, WEET IK VEEL?!! Ik kan wat dat betreft soms echt een enorme twijfelkont zijn. Uiteindelijk ben ik toch voor een paar lage sneakers van leer gegaan…

 photo converse-all-stars-sneakers-veters_zps7e1730ca.png

De Converse All Star Dainty Leather Ox W sneakers kocht ik voor € 80,00 op Sarenza.nl. Een online schoenenwinkel die ik door een aantal (fashion)bloggers heb ontdekt en eigenlijk wel benieuwd naar was. Naast damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen kan je bij hen ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan, tassen, accessoires en onderhoudsproducten. 

Ik koos ervoor om ze bij Sarenza te bestellen omdat de leveringen, retour- als omruilzendingen helemaal gratis zijn. Je hebt 100 dagen de tijd om je schoenen te passen en te combineren met allerlei outfits zodat je rustig kunt beslissen of je ze wilt houden. Ideaal dus! Mijn bestelling had ik binnen een paar dagen zonder enkele problemen al binnen. 

 photo converse-all-stars-sneakers-zwart-leren_zpsf4032802.png

De Converse Dainty vormt de perfecte combinatie tussen de klassieke Chuck Taylor All Star en de Chuck Taylor All Star Slim. Deze sneaker is een stuk vrouwelijker, vlakker en smaller, en heeft een dunne witte zool met zwarte omlijning. Geen ‘lompe’ of brede gympen dus! Verder hebben deze sneakers een voering van textiel, witte veters en een witte patch op de tong. De All Star Dainty is een perfecte wintersneaker en is ook verkrijgbaar in de kleur cognac.

 photo converse-all-stars-sneakers-zwart-leer-sarenza-webshop-schoenen_zpsb48775a3.png

 photo converse-all-stars-sneakers_zpseeba339b.png

Deze sneakers vallen een (halve) maat kleiner, dus let daarop als je ze wilt aanschaffen.

 photo converse-all-stars-sneakers-veters-_zps1c3ed543.png

Alhoewel ik absoluut geen sneakermeisje ben, zou ik nog wel een paar willen hebben. Of twee. Drie paar sneakers zouden misschien ook wel handig zijn, voor uhhh…, ja je weet maar nooit? OOOOH mensen, ik ben helemaal om!

Draag jij vaak sneakers?

21 gedachten over “Converse All Star Dainty Leather”

  1. Ik weet nog steeds niet wat ik van All Stars vind, ik vind ze niet mooi, maar ook niet lelijk, ik weet het gewoon niet haha. Ik zelf hou ook niet van sneakers, ik draag het liefste laarzen en pumps, maar door slechte voeten moet ik meer sneakers dragen, helaas, maar alsnog heb ik niet het gevoel dat ik All Stars moet kopen haha, sorry!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *