Recept: Ei in brood gebakken (egg in a basket) |
25 februari 2013 | CULINAIR, ONTBIJT & BRUNCH

 photo ei-in-boterham-brood-gebakken_zpsc2da26b0.png

Op veel Amerikaanse blogs zie je ze voorbij komen. Eggs in the hole, One Eyed Jacks, Eggs in a basket, Bullseye eggs, Eggs in a nest of hoe je het ook wilt noemen! ”Klinkt allemaal heel interessant, maar is het niet gewoon een boterham met daarin een simpel eitje?” Eigenlijk wel, maar dit is geen gewoon gebakken eitje. Qua smaak is het net wat anders dan een normaal gebakken ei en het ziet er natuurlijk ook veel leuker uit. De geweldige Nima van Cuisine La Nima deelt vandaag het recept! Of naja, voor zover je het een recept kan noemen…

Share Share Share





45 reacties


    ( 25 februari 2013 @ 15:07 )

    Super gaaf (:!



    ( 25 februari 2013 @ 15:13 )

    Omg, te leuk. Dankjewel voor deze tip. Ik houd van ei! :3



    ( 25 februari 2013 @ 15:27 )

    Haha, dit kende ik al, heb daar ook een tijd geleden op m’n blog een artikel over gemaakt. Het is zo lekker en leuk!



    ( 25 februari 2013 @ 16:19 )

    Ik vind dit echt zo leuk! Ik ga het ook een keertje maken <3



    ( 25 februari 2013 @ 16:20 )

    oh wat grappig :D



    ( 25 februari 2013 @ 16:44 )

    Hoe leuk! Ik maak dit al jaren en wij noemde het een Engelse eitje – Engelse oma- Alleen maken wij hem iets anders en doen wij in het gat eerst spek of ham en dan pakken in de pan ei erin en het rondje ernaast in de pan en die er later weer op :)



    ( 25 februari 2013 @ 16:47 )

    Lekker! Dat ga ik binnenkort in een weekend maken, lekker voor ontbijtjes op bed!!



    ( 25 februari 2013 @ 16:48 )

    Woow, nog nooit van gehoord! Dat ga ik maar eens uitproberen thuis! :)



    ( 25 februari 2013 @ 16:54 )

    Super leuk idee!



    ( 25 februari 2013 @ 16:59 )

    Leuk idee! :) x



    ( 25 februari 2013 @ 17:44 )

    Wat grappig zeg, dit kende ik nog helemaal niet!



    ( 25 februari 2013 @ 18:08 )

    Wat super leuk! :D Dit ga ik binnenkort een keer maken, ziet er ook zo leuk uit.



    ( 25 februari 2013 @ 18:27 )

    Dat ziet er heel erg lekker uit!



    ( 25 februari 2013 @ 18:27 )

    ziet er lekker uit!



    ( 25 februari 2013 @ 18:43 )

    Ik eet het liefst een gekookt eitje waarbij de dooier nog een beetje zacht is. Dit ziet er superlekker uit zeg, ik ga het deze week nog proberen !



    ( 25 februari 2013 @ 19:25 )

    Ooh dat ziet er heerlijk uit!



    ( 25 februari 2013 @ 19:29 )

    Wat leuk! Ik ga het zeker een keer proberen :)



    ( 25 februari 2013 @ 19:39 )

    Wat ziet dat er super leuk uit! Ga ik zeker een keertje proberen :)

    X



    ( 25 februari 2013 @ 19:44 )

    Zier er echt heerlijk en leuk uit.



    ( 25 februari 2013 @ 20:43 )

    Wauw dit ziet er zo heerlijk lekker en superleuk uit!
    Lijkt me ook lekker door een plak kaas en/of een plak ham tussen de twee boterhammen (dus onder het gat met het ei) te doen! Ga het denk ik ook maar eens proberen, ben helemaal enthousiast haha :P



    ( 25 februari 2013 @ 20:59 )

    Wat leuk om te doen dit . heel wat anders dan zo’n standaard ei op je bord.



    ( 25 februari 2013 @ 21:08 )

    Dit ga ik in het weekend maken, lijkt me heerlijk x



    ( 25 februari 2013 @ 21:24 )

    *thumbs up* dat ziet er zo geweldig uit zeg! Dat moet ik een keer proberen! :D



    ( 25 februari 2013 @ 21:29 )

    Wat super grappig zeg! Ik heb dit echt nog nooit gezien! Ik ga dit zeker eens proberen!



    ( 25 februari 2013 @ 22:12 )

    Dit ziet er zo leuk uit, ikzelf heb m’n ei het liefst gekookt maar dit wil ik ook wel eens proberen haha.



    ( 25 februari 2013 @ 22:13 )

    Voor een onbijtje op bed zou ik er een hartje uitsnijden denk ik :) Dat zou pas lief zijn hihi!



    ( 25 februari 2013 @ 22:17 )

    Wat een supergrappig idee! Ik vind het er heel leuk uitzien!



    ( 25 februari 2013 @ 22:22 )

    Wauwie,, wat een leuk idee zeg!!! Lijkt me heerlijk. :D



    ( 25 februari 2013 @ 22:23 )

    Ziet er op zich best lekker uit! Ik denk dat ik dat maar is gauw ga proberen.

    x



    ( 25 februari 2013 @ 0:31 )

    Geniaal, ik denk dat ik mijn ontbijt voor morgen bepaald heb :D



    ( 25 februari 2013 @ 7:12 )

    Ik ken het. Het ziet er heel erg leuk uit!



    ( 25 februari 2013 @ 7:34 )

    Ziet er super lekker uit!



    ( 25 februari 2013 @ 8:08 )

    aah klinkt super lekker YUM!



    ( 25 februari 2013 @ 9:19 )

    Wat idioot, maar zó leuk! Het ziet er superlastig en fancy uit, terwijl het zo makkelijk is. Misschien probeer ik dit ooit ook eens (na mijn 21-dagen challenge, want ik mag nu geen tarwebrood ;)). Ik ga je blog trouwens even linken op de mijne, vind dat je leuke artikelen schrijft!



    ( 25 februari 2013 @ 10:31 )

    Lijkt mij wel heel erg lekker en het ziet er ook nog eens erg leuk uit. Ik eet het liefste een gekookt ei op een pistolet met kaas of een geruld ei op brood met wat peper en zout.



    ( 25 februari 2013 @ 10:48 )

    Haha wat ziet het er leuk uit! Lijkt me zo lekker!



    ( 25 februari 2013 @ 21:15 )

    Wat oogt dat lekker en wat chiquer dan een normaal ei! Zou best wel zo mijn eitje willen en hou zelf erg van een boerenomelet.



    ( 25 februari 2013 @ 22:48 )

    ziet er heerlijk uit! ik wil dit ook eens maken:)



    ( 25 februari 2013 @ 14:20 )

    Dat ziet er leuk ui! En dat kan zelfs ik nog wel denk ik. (geen keukenheld…)



    ( 25 februari 2013 @ 16:22 )

    Ooh, ik heb dit al heel veel voorbij zien komen! Ik zie een nieuw probeersel voor mezelf. Heel leuk!



    ( 25 februari 2013 @ 16:25 )

    Wat leuk! Mijn vriend is dol op eitjes, dus deze ga ik onthouden. ;)



    ( 25 februari 2013 @ 22:48 )

    Wat een leuke verandering aan het normale spiegelei, ik ga dit ook eens proberen!



    ( 25 februari 2013 @ 23:26 )

    Ziet er lekker uit joh! En weer eens wat anders dan een standaard eitje.



    ( 25 februari 2013 @ 17:29 )

    Wat het ziet er heerlijk uit, een feestje op je bord!



    ( 25 februari 2013 @ 13:27 )

    Ziet er vet leuk uit! Ga ik zeker een keer proberen! (:


Heb je iets te zeggen? Go for it!

Return to Top ▲Return to Top ▲