Couponcode.nu | voor allerlei kortingcodes |
31 oktober 2013 | FASHION, SHOPPING

 photo couponcodenu-artikel-blog_zpscb5df287.png

De meeste onder ons houden wel van (online) shoppen, maar het is natuurlijk nog leuker als je lekker uitgebreid kunt winkelen met vooral veel kortingen. Die kun je o.a. vinden op de kortingssite Couponcode.nu. Heb je helemaal geen behoefte aan online winkelen, dan kun je gerust een leuke korting scoren voor bijvoorbeeld een vakantiepark!

Op Couponcode.nu zijn wel meer dan 5.000 webwinkels opgenomen. Deze winkels geven kortingscodes, aanbiedingen en andere acties door aan de redactie van Couponcode.nu die ze vervolgens op hun website publiceren. Zo’n couponcode kun je dan voordat je je bestelling afrekent invullen op de bestelpagina van de webshop. Deze code kan het totaalbedrag van je order een stuk verlagen of ervoor zorgen dat de verzendkosten niet in rekening worden gebracht.

De webwinkels bepalen zelf wat voor actie ze aan zo’n actiecode koppelen, vandaar dat er verschillende acties, aanbiedingen of kortingen zijn. Als je tóch online gaat bestellen, waarom dan niet eerst even een kortingscode opzoeken? Dat kan dus op Couponcode.nu!

 photo couponcodenu-kortingscode-zalando-laarzen-sneakers_zps0e25330c.png

Zalando is een van de grootste online modewinkels van Europa. Het is ook een van mijn favoriete webshops! Wil je een nieuwe outfit bestellen of op de hoogte blijven van de mode acties van Zalando? Vergeet dan niet om een kijkje te nemen op de website van Couponcode en daar gebruik te maken van de kortingscodes of aanbiedingen die op dat moment lopen. De meest actuele kortingscodes zijn al voor je verzameld!

 photo couponcodenu-kortingscode-bol_zps12decf13.png

Bol.com is een van de grootste webwinkels van Nederland met een enorm groot assortiment. Van boeken en entertainment tot alles voor huisje, boompje, beestje. Naast het uitgebreide assortiment heeft Bol.com ook vaak leuke acties lopen.

 photo couponcodenu-kortingscode-shoeline_zps55b888cc.png

Je kunt trouwens zowel op winkelnaam als op producten zoeken in de zoekmachine van Couponcode.nu. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een kortingscode voor Bol, dan kun je ‘Bol’ in de zoekbalk invullen. Vervolgens krijg je een overzicht van alle acties die op dat moment bij Bol.com geldig zijn. Heel handig!

Maak jij weleens gebruik van zulke kortingssites?

In samenwerking met Couponcode.nu

Share Share Share

10 reacties


  ( 31 oktober 2013 @ 7:38 )

  Die van shoeline ga ik wel even bekijken!  ( 31 oktober 2013 @ 7:39 )

  De links (bekijk hier de aanbieding) werken niet!


  ( 31 oktober 2013 @ 9:37 )

  De afbeeldingen zijn alleen screenshots, de roze woorden zijn wel links die als het goed zijn werken ^.^  ( 31 oktober 2013 @ 9:26 )

  Ik maak echt veel gebruik van kortingscodes. Het is zo handig en het scheelt vaak wel een tientje!  ( 31 oktober 2013 @ 10:11 )

  Ik heb deze site al vaker voorbij zien komen, misschien toch wel even tijd om te gaan kijken :)  ( 31 oktober 2013 @ 10:28 )

  he handig! dit moet ik vaker gaan gebruiken.  ( 31 oktober 2013 @ 10:51 )

  Heel erg handig! Zelf zoek ik altijd naar kortingscodes als ik online ga shoppen  ( 31 oktober 2013 @ 15:26 )

  Altijd handig!  ( 31 oktober 2013 @ 16:36 )

  Ik gebruik heel vaak dit soort websites!  ( 31 oktober 2013 @ 11:36 )

  Super handig!


Heb je iets te zeggen? Go for it!

Return to Top ▲Return to Top ▲