Herôme Nagelverharder Sterk en Handcrème Daily Protection


 photo herome-nailhardener-strong-nagelverharder-handcreme_zps8b20d81a.png

Oh, wat kan ik jaloers worden op mensen met lange, sterke en verzorgde nagels *kwijl kwijl*. Ik vind dat echt zóóó mooi, terwijl als ik mijn nagels goed zou verzorgen ik wellicht zelf sterke en mooie nagels had. Ik ben daar denk ik gewoon te laks voor. Of naja, misschien niet zo heel veel meer, want ik heb eindelijk de nagelverharder van Herôme geprobeerd! Ik review voor jullie ook gelijk de Daily Protection handcrème van Herôme…

 photo herome-nagel-verharder-nagels-sterke-stevige-nagellak-handcreme_zpsb985e743.png

Herôme Hand Cream Daily Protection – Handcrème

” De Herôme Hand Cream Daily Protection biedt de handen dagelijks optimale verzorging. De handcrème trekt snel in, herstelt de huid en beschermt de handen tegen uitdroging. De huid wordt intensief verzorgd met vochtbinders en krijgt stevigheid en glans. De Herôme Hand Cream Daily Protection vertraagt het proces van vroegtijdige huidveroudering en geeft de handen weer een zacht en soepel gevoel.”

Het mag dan wel lente zijn, maar mijn huid voelt nog steeds droog aan. In de koude dagen hebben ons handen het zwaar te verduren dus een lekkere handcrème is niet overbodig. De Herôme Daily Protection SPF 8 handcrème zit in klein tube en is eigenlijk een reisverpakking. Dit tubetje bevat 30 ml handcrème en een fullsize versie bevat 75 ml aan product. De crème is redelijk stevig van structuur, maar smeert ondanks dat goed uit en trekt lekker snel in. Daarnaast heeft de handcrème een aangename geur, wat natuurlijk ook wel belangrijk is! Dit is een prima crème die je in je handtas kunt steken zodat je tussendoor even je droge handen in kunt smeren.

 photo herome-strong-nagelverharder-handcreme-nailhardener_zps27836858.png

Herôme Nail Hardener Strong – Nagelverharder

” De onbetwiste nummer één onder de nagelverharders! Deze unieke Herôme Nail Hardener Strong garandeert harde nagels na een kuur van 14 dagen. Na 8 dagen zijn de resultaten merkbaar! Het product eerst op één nagel testen. Niet geschikt voor gebruik na het verwijderen van kunstnagels.”

Veel mensen zijn lovend over de nagelverharders van Herôme dus besloot ik om het ook een kansje te geven. Herôme heeft drie soorten nagelverharders in hun assortiment; sensitive (soft), sterk en extra sterk. Ik heb de sterke versie in bezit en die beloofd dat het de nagelgroei stimuleert en het inscheuren van slappe nagels voorkomt. Net wat ik dus nodig heb! De gebruiksaanwijzing is als volgt aangeduid: de eerste dag één laagje aanbrengen, de volgende dag een tweede laagje. De derde dag beide laagjes verwijderen met nagellakremover. Deze handelingen gedurende 2 weken herhalen.

Ik heb de nagelverharder een poosje gebruikt en ik merk zeker al een verbetering. Mijn nagels voelen een stuk sterker aan, groeien sneller en ik heb nog geen last gehad van scheuren en splijten. Ik gebruik daarnaast wel een nagelolie, zodat het mijn droge nagels en nagelriemen herstelt. Ik heb wel gemerkt dat bij langdurig gebruik van de nagelverharder je nagels een beetje gelig worden. Het is dus belangrijk om geen dikke lagen te creëren en op de derde dag de nagelverharder altijd te verwijderen. Al met al ben ik er tevreden over!

De adviesprijzen:

  • Herôme Nail Hardener Strong 10ml – €11,70
  • Herôme Hand Cream Daily Protection SPF8 30ml – €3,30

Gebruik jij nagelverharders? Zoja, welke is jouw favoriet?

27 gedachten over “Herôme Nagelverharder Sterk en Handcrème Daily Protection”

  1. Ik heb ook van die zielige nageltjes. Ik gebruik nu altijd alleen een topcoat (dus geen nagellak eronder) en ik moet zeggen dat ze een stuk sterker zijn geworden.

  2. Deze heb ik ook gehad! Maar helaas heeft het bij mij niet geholpen. Tientallen verharders staan in de kast, allen zonder succes haha. Mijn nagels zijn gewoon hopeloos :’)

  3. Heb al van velen gehoord dat Herome zo fijn voor hun nagels is en daadwerkelijk werkt! Het klinkt wel goed en zeker nu mijn nagels erg verzwakt worden door het vele lakken en nagellakremoven.

  4. Hmm, dat ziet er wel goed uit! En wat is die creme goedkoop zeg! Sinds ik mijn nagels niet meer knip, maar vijl is de conditie er erg op vooruit gegaan en doe ik, behalve af en toe wat nagelriemcreme, niet zo veel aan mijn nagels.

  5. Vraagje: als je de derde dag de verharder eraf haalt, moet je die dag dan je nagels laten ‘rusten’ of moet er op de derde dag ook meteen weer een laagje verharder op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *