Interessante filmpjes #2


 photo interessante-leuke-grappige-filmpjes-videos-youtube-_zps0e28350c.png

Soms kom ik een leuk filmpje tegen die ik wel graag met jullie zou willen delen. Maar om er nou een heel artikel over te wijden? Hmmm, dat ook weer niet. Vandaar deze rubriek! Ik plaats hier niet alleen meerdere interessante filmpjes, maar ook de meest knettergekke, grappige en ontroerende videos. Kijk vooral verder!

Klik hier als je het filmpje niet kunt zien

Man (32) interviewt zichzelf, toen hij 12 jaar was

Op 12-jarige leeftijd maakte Jeremiah McDonald een videoboodschap waarin hij zichzelf in de toekomst een paar vragen stelt. Twintig jaar later gaat hij het gesprek aan met zijn 12-jarige ik. Zo’n ervaring is niet voor iedereen weggelegd, maar wel voor Jeremiah die zijn filmpje aan de rest van de wereld laat zien. Echt. Super. Geniaal.


Klik hier als je het filmpje niet kunt zien

Man herkent zijn eigen vrouw niet na operatie

Dit is ook een ervaring die niet veel mensen hebben meegemaakt. Jason Mortensen kon na het ontwaken van zijn zesde herniaoperatie zijn ogen niet geloven. Na het ontwaken uit de narcose zag hij zijn vrouw naast zijn bed staan, maar hij had geen flauw idee wie ze was. Zijn vrouw Candice besloot het dan ook te filmen met haar mobiele telefoon en dat leverde geweldige beelden op.

Klik hier als je het filmpje niet kunt zien

Baby ziet haar vaders tweelingbroer voor het eerst

Deze vader nam zijn kind voor het eerst mee naar zijn eeneiige-tweelingbroer. Het meisje wordt voorgesteld aan haar oom, maar begrijpt het even niet meer. Ze is duidelijk in de war wanneer ze voor het eerst de tweelingbroer van haar vader ziet…

Klik hier als je het filmpje niet kunt zien

Man haalt eten met blote handen uit hete frituur

De 65-jarige Prem Singh uit India werd ooit gevraagd om een handje te helpen in een familierestaurant en blijkbaar nam hij de vraag nogal letterlijk. Deze ondernemer stopt met zijn blote handen de vis in 200 graden kokendheet frituurvet, en haalt het er ook weer uit als het gaar is. De man zegt dat hij nooit brandwonden of blaren heeft gehad. In het filmpje vertelt hij: “Het draait allemaal om ervaring. Ik doe dit nu 25 jaar. Ik deed mijn hand ooit in de olie. Daarna deed ik het nog eens. Snel realiseerde ik me dat de hete olie me niet verwondde.” Dagelijks trekt hij dan ook veel bekijks en staan er lange rijen voor zijn restaurant. “Je moet het gewoon met eigen ogen zien om het te geloven”, laat een klant weten. 

13 gedachten over “Interessante filmpjes #2”

  1. HAHA ik heb echt moeten lachen bij het tweede en derde filmpje! “are you my wife? HOLY SHIT!” haha of hoe dat meisje kijkt haha! en omygod je handen in hete olie? brrr wel gaaf dat hij dat kan, maar ik doe het hem toch niet na!

  2. Wow bizar. Hoe kan dat?! Misschien is hij immuun ervoor geworden na verloop van tijd? Dat frituurvet is toch gloeiend heet. WHUT! Het breekt mijn klomp hoor. Misschien heeft hij die zenuwprikkels daar niet meer? Fascinerend. Dat kindje met haar vader en die tweelingbroer vind ik nog het mooist. :’) Ok, die man met zijn vrouw.. te mooi. Dan weet je wel dat je nog steeds gewaardeerd door hem wordt. :”)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *