Interieurtip: Westwing Home & Living


living7

De kans is groot dat als jij een interieurhebber bent, je Westwing Home & Living vast al zeker kent. Maar voor degenen die het nog niet kennen, vandaag een kleine introductie.

Westwing Home & Living is een online meubelwinkel waar je dagelijks verrast wordt met nieuwe aanbiedingen boordevol woonaccessoires en meubels van heel wat exclusieve topmerken. Denk aan labels zoals La Maison, HK Living, Braxton, Tefal, Solis en Smeg. De kortingen zijn tot 70% op de adviesprijs, dat is dus heel wat. De webwinkel is dan ook een enorm succes. De producten die ze verkopen zijn echt prachtig, zeker de moeite waard om eens de webshop te bekijken. Ook gewoon om inspiratie op te doen voor je eigen huis of kamer, ik kijk er regelmatig op!

Naast dat je op de website meubels eenvoudig kunt kopen, leer je ook alles over de nieuwste trends. Wat zijn de interieurtrends van 2015? Welke stijl past er het beste in jouw huis? Hoe kunnen individuele producten het mooist gecombineerd worden? Westwing laat het allemaal weten.

Hieronder wat afbeeldingen om een duidelijk beeld te krijgen van wat ze zoal verkopen.

 

Items voor in de slaapkamer

bed5 bed4 bed2 bed1

 

Items voor in de woonkamer

living11 living10 living8 living4 living1 living6 living3

 

Items voor in de keuken

kitchen1 kitchen6 kitchen3 kitchen4 kitchen2

 

Items voor het balkon

balcony4 balcony3 balcony5 balcony1 balcony2

Heb jij ervaring met de webwinkel Westwing?

11 gedachten over “Interieurtip: Westwing Home & Living”

  1. Geweldig mooi hé! Ik ken de website al langer en kan daar heerlijk rondkijken, dromen en inspiratie opdoen. Nu nog wachten tot mijn kinderen iets ouder zijn en het ook heel blijft 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *