Kleding als kraamcadeau


 photo kleding-als-kraamcadeau-vd-kleren-ideeen_zps165118f1.png

Wat geef je aan de baby? Is de babykamer klaar? Staan de meubels er al en is de aankleding van de kamer af? Is de babyuitzet al binnen? Eigenlijk heeft de baby alles al. Wat kun jij nu nog geven? Babykleding is altijd een leuk cadeau.

Houd wel altijd rekening met de smaak en voorkeuren van je zus, tante of vriendin, want het is het leukste als zij jouw cadeau waardeert. Heeft zij bijvoorbeeld liever babykleding die precies past of krijgt ze liever iets op de groei. Zo voorkom je reactie als Dan krijg je reacties als: “Ja maar, dat is nog veel te groot”, of “Als Brammetje dat aan kan, is de winter voorbij”.

Tijdloze of trendy kleding?

Kleding voor de baby is zowel tijdloos als trendy verkrijgbaar. Blauwe, witte en roze sokjes, rompertjes en maillots blijven een dankbaar cadeautje voor de baby. Maar elke seizoen zijn er weer nieuwe kleuren, details en stijlen, die herkenbaar zijn als modetrends. Voor de trends kun je bijvoorbeeld eens in de webshop van V&D kijken.

Soms doorgrond je de smaak van je zus, tante of vriendin niet zo. Wat geef je dan? Maak een combinatie van tijdloos en trendy. Of geef in plaats van kleding origineel houten speelgoed of een zelfgemaakt cadeau met een creatieve inslag. Als je cadeau er mooi uitziet is het al gauw goed. Maak er in elk geval geen probleem van en geniet mee met het nieuwe leven.

 photo kleding-als-kraamcadeau-vd-kleren-ideeen-_zps20b4634b.png

1.) Babyface Vest, € 22,95

2.) Babyface broek, € 19,95

3.) Babyface Broek, € 13,95

4.) s.Oliver Jack, € 25,99

5.) Feetje Set 2, € 23,95

6.) Frendz New Born, € 14,99

In samenwerking met V&D

9 gedachten over “Kleding als kraamcadeau”

  1. Als ik op kraamvisite ga dan geef ik bijna altijd kleding. Wat ik vaak doe is dat ik ondergoed koop, voor de meisjes iets in het roze en voor jongens een stoere boxershort. Of ik koop zwemkleding, dit kan ook altijd eigenlijk.

  2. Slim gedacht! Rompertjes zijn altijd erg schattig en met sokjes kun je haast nooit verkeerd gaan. Zelf geef ik eerder een knuffel, kinderen en knuffel zijn een prima combi (behalve bij stof allergie).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *