Leuk sjaals van CECIL


 photo cecil-collage-accessoires-sjaals-winter-webshop-merk-fashion-mode1_zps59ab6305.png

Nu het steeds kouder wordt is een sjaal heerlijk om om je hals te dragen. Vooral een warme en dikke sjaal met een hoge knuffelfactor kunnen veel onder ons in het najaar wel waarderen. In het straatbeeld zie je ook veel sjaals met allerlei printjes en kleurtjes om een outfit op te leuken. Als je het goed combineert kun je je outfit echt naar een totaal ander niveau tillen. Ik laat jullie vandaag kennis maken met een mode webshop waar je veel leuke sjaals kunt vinden, namelijk CECIL.

Het kledingmerk CECIL is één van de meest bekende casual kledingmerk in Duitsland en is sinds 1994 ook in Nederland verkrijgbaar. Ik kende het eerlijk gezegd nog niet zo heel lang, maar ik denk dat de oudere doelgroep er meer bekend mee is. CECIL heeft een uitgebreide assortiment van tops tot broeken en van jassen tot accessoires. Ik heb eens rondgekeken bij de sjaals en heb er een paar mooie items uitgepikt…

 photo cecil-collage-accessoires-sjaals-winter-webshop-merk-fashion-mode_zps50fd4e47.png

1.) Brede fusionprintcolsjaal, € 22,99

2.) Glanzende, gebreide colsjaal, € 29,99

3.) Doek met pomponranden, € 35,99

4.) Zachte colsjaal, € 29,99

5.) Bedrukte sjaal, € 10,00

6.) Colsjaal Aileen, € 17,99

7.) Patchworkdoek met kwasten, € 25,99

8.) Geruite colsjaal, € 15,00

9.) Gebreide multicolourcolsjaal, € 35,99

10.) Herfstachtige bloemensjaal, € 17,99

11.) Sjaal met skyline en smiley, € 17,99

12.) Colsjaal met verlopende kleur, € 17,99

Dit is slechts een klein deel van de sjaals die ze bieden. Ze hebben nog veel meer leuke sjaals in hun assortiment. Ik vind sjaal nummer één, twee, negen en tien helemaal geweldig! De meeste eigenlijk wel, het liefst drop ik een groot deel van de sjaal in mijn winkelmandje. Sommige zijn wel aan de dure kant, maar nu het sale bij CECIL is hebben ze er heel wat afgeprijsd. De levering is gratis, mits de bestelwaarde minder dan 24 euro is. Dan zijn de verzendkosten (inclusief BTW) 3,95 euro. De sjaals van CECIL zijn naast de webshop ook verkrijgbaar bij de V&D.

Ben jij al bekend met de producten van CECIL?

14 gedachten over “Leuk sjaals van CECIL”

  1. Leuke sjaals idd, ik vind nr 4 ook heel mooi! Ik koop ook nooit iets bij Cecil, maar ik merk wel dat ze de laatste tijd steeds leukere kleding hebben. Weet alleen niet of ze echt hun kleding hebben aangepast of dat ik gewoon “ouder” word hihi..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *