Womanistical op Bloglovin’ |
22 oktober 2012 | ENTERTAINMENT, OVERIG

Bloglovin ken je vast wel als je zelf blogt of vaak blogs bezoekt. Ikzelf vind het één van de leukste feedreaders van het moment! Door je aan te melden (en te volgen uiteraard) mis je nooit meer een artikel op je favoriete blogs of websites. Daarnaast bespaart het je ontzettend veel tijd doordat je niet iedere blog of website af hoeft in de hoop op een nieuw artikel.

Bloglovin is echt een geweldig manier om alle nieuwe updates van je favoriete websites bij elkaar in een overzichtelijke tabel te bekijken. Mocht je nog geen Bloglovin’ account hebben dan is het een goed idee om er eentje aan te maken. Hoe precies? Surf naar www.bloglovin.com, vul je emailadres en wachtwoord in. Hupsakee, je bent klaar!

Als je je hebt aangemeld kun je je favo blogs en websites gaan volgen. Als je fan bent van mijn blog kan je mij ook volgen door op hier te klikken of op onderstaande afbeelding. Daarna klik je op de follow button.

Staat jouw blog of website ook op Bloglovin? Zoja, plaats de link dan in de comments. Zo wordt het een beetje ‘Spam your Bloglovin’ ;-). Alvast bedankt voor het followen en liken!

Bron afbeelding: 1, 2

Share Share Share

21 reacties

Heb je iets te zeggen? Go for it!

Return to Top ▲Return to Top ▲