Infographic: vaak nieuwe inrichting bij samenwonen |
9 mei 2015 | LIFESTYLE, WONEN

Infographic-Samenwonen-en-inboedel

Even tussendoor: een infographic van een onderzoek over stellen die samenwonen en hun interieur. Nationale-Nederlanden deed onderzoek onder ruim 1000 respondenten om erachter te komen hoe Nederlandse stellen dit allemaal regelen. De conclusie is niet verrassend, maar het is natuurlijk nooit verkeerd om te weten wat er gebeurt als men gaat samenwonen.

Sommige stellen besluiten om hun losse inboedels te combineren. Anderen besluiten om samen nieuwe meubels te kopen. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Infographic-Samenwonen-en-inboedel-inrichting

 

Nu de hamvraag: hoe heb jij het aangepakt toen jij met je partner ging samenwonen?

Bron: nn.nl

Share Share Share

6 reacties


  ( 9 mei 2015 @ 8:36 )

  Leuke feiten zijn dit. Wij hebben in nog geen 10 jaar tijd drie bankstellen gekocht. Samen ;-)  ( 9 mei 2015 @ 8:47 )

  Wauw wat een superleuk artikel en fijne feitjes haha, echt met veel plezier gelezen! We zijn momenteel bezig met een nieuw huis en daar hoort deels een nieuwe inrichting bij. Ontzettend leuk om daar mee bezig te kunnen zijn :D  ( 9 mei 2015 @ 11:06 )

  Leuk en handig artikel!  ( 9 mei 2015 @ 9:40 )

  Wat grappig dit, ik wist dit helemaal niet! Ik ga binnenkort alleen nog niet samenwonen, haha. xo  ( 9 mei 2015 @ 14:33 )

  Interessant :-) Wij hebben vooral mijn meubels mee genomen toen we gingen samenwonen en de rest samen gekocht. Van mijn arme verloofde is er quasi niks mee gekomen, haha :-)  ( 9 mei 2015 @ 11:03 )

  Wat een interessante infographic! In die situaties komen herbruikbare wanddecoraties heel handig, toch? groetjes :)


Heb je iets te zeggen? Go for it!

Return to Top ▲Return to Top ▲