Review – Dopper waterfles |

 photo dopper-review-waterfles-drinkfles-recensie-verantwoord-water-drinken-steel_zps53d4645e.png

Wie kent ze tegenwoordig niet, de bekende waterflesjes van Dopper. Deze review is dan ook bedoeld voor degenen die er nog niet bekend mee zijn! Met de kleurrijke Dopper heb je altijd een gezonde dorstlesser bij en verminder je de berg plasticafval in de wereld…

 photo dopper-review-fles-drinkfles-recensie-verantwoord-water-drinken-steel_zps0aa41f7c.png

De Dopper is een praktische, duurzame en milieuvriendelijke drinkfles. Het is een ideaal flesje voor kraanwater en is hét alternatief voor de bekende plastic wegwerpflesjes. Dagelijks gooien we in Nederland meer dan 500.000 plastic (water)flesjes weg. “Dat kan anders!”, dacht Rinke van Remortel, de ontwerper van de Dopper.

Een grote pluspunt is dat je de Dopper in verschillende kleuren kunt kopen: blauw, roze, groen, rood en wit. Sinds een tijdje is Dopper Steel ook verkrijgbaar, het jasje van het waterflesje is dan van roestvrij staal. Het is ook mogelijk om de drinkfles persoonlijk te maken. Laat je Dopper bedrukken met bijvoorbeeld jouw (bedrijfs)naam of logo voor een personal touch.

 photo dopper-review-waterfles-drinkfles-recensie-verantwoord-water-drinken_zpse1c1bc27.png

De waterflessen van Dopper kunnen steeds opnieuw worden gevuld. Als die vies is? Hup, zo de vaatwasser in (tot 65 °C) of gemakkelijk schoon te maken met een afwasborstel. Eigenlijk is aan vrijwel alles gedacht bij deze drinkflesjes. Het grootste pluspunt vind ik is dat de Dopper het grootste gedeelte gemaakt is van gerecycled en duurzaam materiaal. Het is dus vrij van schadelijke stoffen en is BPA-vrij (een chemisch hormoonverstoorder dat in eigenlijk alle plastic producten zit).

Daarnaast doe je met de aanschaf van een Dopper fles ook nog iets voor het goede doel. Een deel van de opbrengst wordt namelijk besteed aan drinkwaterprojecten in Azië en Afrika. Hier worden schone wc’s en rioleringen aangelegd en waterputten gemaakt dankzij jouw Dopper. Dat is natuurlijk helemaal super!

 photo dopper-review-fles-drinkfles-recensie-verantwoord-water-drinken-collage_zps3a9d220b.png

Nog een pluspunt is dat de Dopper uit drie onderdelen bestaat. Je kunt er uit drinken zoals een normaal waterflesje, maar je kunt ook van het witte gedeelte en de dop samen een bekertje vormen waaruit je kunt drinken. Geinige feature!

Mijn roze Dopper fles gebruik ik nu al een paar weken en ik heb er tot nu toe helemaal niks op aan te merken. Drinkt lekker, makkelijk schoon te maken, lekt niet en heeft een leuk design. Kortom: een aanrader!

 photo dopper-review-waterfles-drinkfles-recensie-verantwoord-water-drinken-steel-2_zps8026ff5b.png

De Dopper waterfles heeft een inhoud van 500 ml en kun je voor € 12,50 online kopen op Vitaminstore.nl. Deze webshop verkoopt daarnaast ook Dopper Steel (roestvrij stalen versie van 800 ml) voor € 27,50.

Wat vind jij van de Dopper drinkfles?

Share Share Share





37 reacties

    Aicha

    ( 16 juli 2014 @ 13:01 )

    Ik ben deze vaak tegen gekomen, maar wist niet hoe hij heette en waarvoor het precies diende. Nu wel, bedankt! Ik wilde gelijk ook de roze bestellen totdat ik de steel versie zag. Hij is echt strak in design, hij wordt ‘m :) Super toffe pagina heb je. Lovess Aicha


    ( 16 juli 2014 @ 13:07 )

    Dank je wel Aicha! Je zult er geen spijt van krijgen :D



    ( 16 juli 2014 @ 13:17 )

    ik zie hier zoveel mensen mee lopen! fijn dat ik nu weet wat de voordelen ervan zijn!



    ( 16 juli 2014 @ 13:32 )

    Ik vind hem erg leuk, maar ik denk dat het voor mij niet werkt. Ik ben nogal lui met schoonmaken en laat dan drinken in flesjes staan. Ik ben daar al verschillende thermosflessen aan verloren, haha!



    ( 16 juli 2014 @ 14:01 )

    Wat leuk! Ik heb iets soortgelijks, namelijk een Bobble, ook om het gebruik van plastic flesjes te voorkomen!



    ( 16 juli 2014 @ 14:24 )

    Qua design ziet hij er erg mooi uit! Ik behoor echter tot de mensen die er niet bekend mee is!


    Beautyding

    ( 16 juli 2014 @ 16:30 )

    Ik vind hem erg mooi, maar de prijs iets te hoog voor een plastic fles.



    ( 16 juli 2014 @ 16:31 )

    Ik kende hem al wel, maar ik heb hem nog steeds niet. Ik vind het wel echt een super goed initiatief, alleen de prijs weerhoud me een beetje!



    ( 16 juli 2014 @ 16:41 )

    Wat een leuke fles haha alleen al dat hij roze is maakt het nog aantrekkelijker haha



    ( 16 juli 2014 @ 17:53 )

    Ik heb deze roze ook :)!



    ( 16 juli 2014 @ 19:11 )

    Ik hoor hier zoveel goeds over! Zou zelf ook wel een dopper willen proberen!



    ( 16 juli 2014 @ 21:07 )

    Een paar klasgenoten hebben ‘m. Op zich leuk bedacht!



    ( 16 juli 2014 @ 23:30 )

    Mooi en heel handig ;-)



    ( 16 juli 2014 @ 0:06 )

    Ik ben nog steeds aan het twijfelen zo een flesje aan te schaffen vooral omdat het BPA vrij is, lijkt het me heel fijn (en veilig) om te gebruiken.



    ( 16 juli 2014 @ 8:44 )

    Ik heb al veel goede verhalen over deze fles gehoord, en ik wordt steeds enthousiaster :) Ik zou deze waterfles ook wel willen proberen!



    ( 16 juli 2014 @ 10:20 )

    Handig ding!



    ( 16 juli 2014 @ 13:52 )

    Yeah deze is echt fijn volgens mij! Staat nog op mijn wishlist :D



    ( 16 juli 2014 @ 16:47 )

    Ik heb deze fles al een tijdje, in het oranje, en gebruik hem elke dag. Ook gaat de fles mee naar de sportschool. Heel handig want ik drink vooral kraanwater.



    ( 16 juli 2014 @ 20:09 )

    Wat goed dat je hier een review over hebt gemaakt want ik was echt benieuwd naar deze fles.. ik wist niet wat er zo speciaal aan was maar ik vond het design alleen al erg mooi!



    ( 16 juli 2014 @ 21:17 )

    lijkt me zo’n ontzettend fijne fles.! ♥



    ( 16 juli 2014 @ 12:58 )

    Ja ik heb er ook 3<3 Erg fijne flessen :)



    ( 16 juli 2014 @ 11:52 )

    Ik lees hier veel goede dingen over zelf gebruik ik gewoon een bidon x



    ( 16 juli 2014 @ 13:11 )

    Ah ik vind ze zo leuk! Moet er ook echt 1 gaan aanschaffen, dat maakt het drinken van water een stuk leuker :)



    ( 16 juli 2014 @ 21:40 )

    Dit is echt handig voor onderweg



    ( 16 juli 2014 @ 14:52 )

    Lijkt me een fijne fles!



    ( 16 juli 2014 @ 18:28 )

    Gaaf flesje, die ga ik eens onthouden!



    ( 16 juli 2014 @ 21:40 )

    Het lijkt me zo’n fijn flesje en ook nog eens milieubewust! x



    ( 16 juli 2014 @ 22:18 )

    Ik vind ‘m er heel tof uitzien en lijkt me ook erg handig, maar voor mij toch iets te duur voor een waterfles. X



    ( 16 juli 2014 @ 16:44 )

    Ik heb hier al veel goeds over gelezen.. ben benieuwd!



    ( 16 juli 2014 @ 11:26 )

    Deze fles ziet er echt super leuk uit! Bedankt voor de review meid <3



    ( 16 juli 2014 @ 10:53 )

    Ik vind alles wat roze is werkelijk prachtig. Maar ik snap niet waarom ik niet gewoon een spa blauw flesje elke keer zou schoonmaken en opnieuw vullen.


    ( 16 juli 2014 @ 11:04 )

    Het hervullen van plastic waterflesjes, schijnt niet goed voor onze gezondheid te zijn. Hier een quote van Greenkakapo.com: ”Uit onderzoek van het Global Healing Centre blijkt dat het hervullen van plastic flessen slecht kan zijn. Dit blijkt uit testen, waarbij bijgevulde flessen gevaarlijk hoge niveaus van bacteriën bevatten. Deze flessen ontwikkelen na een tijdje microscopische scheurtjes, waar bacteriën in kunnen ontstaan. Naast de bacteriën, kan het hervullen van flesjes zorgen voor chemicaliën uit kunststof die uitspoelen in het water. De meest voorkomende stof is Bisfenoal A (BPA). BPA verstoort het endocriene systeem van het lichaam. Dit wordt verspreid in water, door kunstof gemaakt van polycarbonaat (PC) op de bodem van de fles.”


    Oum Ilyas

    ( 16 juli 2014 @ 10:41 )

    Ik kende dit nog niet, maar vind ze er heel mooi en handig uit zien. Bedankt voor de tip!


    Janine

    ( 16 juli 2014 @ 11:52 )

    Jammer dat ik nergens meer een roze dopper kan krijgen!!!!


    Balletje

    ( 16 juli 2014 @ 17:27 )

    Ik zou graag nog een roze dopper willen, maar lijkt overal uitverkocht!
    Iemand een idee waar ik deze kan bestellen en/of kopen?
    Groetjes!


    Sjors peter

    ( 16 juli 2014 @ 9:32 )

    Ik vind het maar een kut fles hij lekt de heletijd


    roos

    ( 16 juli 2014 @ 7:33 )

    ik zoek al de hele tijd z’on fles maar ik zie hem niet in 750 ml!


Heb je iets te zeggen? Go for it!

Return to Top ▲Return to Top ▲