Review: Foto op canvas via Webprint.nl |
19 januari 2013 | LIFESTYLE, WONEN

 photo webprint-canvas-bestellen-review_zpsb9678d9c.png

Laatst kreeg ik een mailtje van Webprint.nl, met daarin de vraag of ik interesse had om een product van hen te testen. Zonder enige twijfel ging ik in op hun aanbod. Ik koos ervoor om een foto op canvas te laten drukken. Dat had ik nooit eerder gedaan, dus het leek me wel leuk om het een keertje te proberen!

Webprint.nl is een online fotoservice waar je naast je digitale foto’s kunt laten afdrukken ook andere dingen kunt bestellen of aanmaken, zoals fotobehang, puzzels, kaarten, placemats, posters, kalenders en foto-albums. Het bestellen en uploaden gaat eigenlijk heel makkelijk. Via een handig programma kun je je foto uploaden en meteen zien hoe het er vervolgens op de canvas eruit zal zien. Je kunt de foto naar wens verplaatsen en daarnaast krijg je gelijk te zien hoe de kwaliteit van de door jou gekozen foto uiteindelijk op canvas zal zijn. Ik had een iets kleinere foto gekozen en ze gaven direct aan dat het voor een slechtere kwaliteit doek zou zorgen. Ik had geen grotere foto’s dus heb ik hem alsnog zo besteld, waar ik achteraf geen spijt van heb gekregen. Moet je nagaan hoe de canvas eruit zou zien met een betere foto met topkwaliteit!

 photo webprint-review-canvas_zps4e4e8d83.png

Ik kreeg de canvas binnen no time binnen. Het werd geleverd als een rechthoekig kartonnen pakket, keurig en netjes verpakt. Naast de canvas werden er ook extra houtjes bijgeleverd, mocht je het doek wat strakker willen spannen. Ik heb gekozen voor de maat 30x40cm en een dikte van 2 cm. De prijzen voor een canvas doek variëren van €11,95 voor 20 x 30 cm tot €74,95 voor 100 x 100 cm (inclusief btw en exclusief verwerkings- en verzendkosten). De randen zijn netjes afgewerkt, de kwaliteit is prima en de foto komt tot zijn recht op de canvas.

 photo webprint-canvas-review-schilderij_zps3f1701ac.png

En daar is ‘ie dan! Ik wist niet precies wat voor foto ik eerst wilde kiezen, maar ik bedacht me later om een canvas speciaal voor mijn nichtjes te maken. Het was geen makkelijk jaar voor hen, dus wilde ik iets unieks geven. Ik heb hun vasthoudende handen vastgelegd op camera als een soort ‘symbool’ van zuster liefde. Ik wilde eerst een vrolijke doek maken met veel kleuren, maar tijdens het bewerken van de foto’s vond ik ze een beetje tegenvallen dus heb ik maar wat anders gedaan. Mijn nichtjes hebben de canvas nog niet gezien (ze lezen mijn blog niet, ze zijn pas 3 en 8 jaar oud) dus ben ik reuze benieuwd naar hun reactie!

Ik ben tevreden over de canvas en service! Wil jij ook een foto op canvas bestellen? Ga dan naar Webprint.nl!

Share Share Share





37 reacties


    ( 19 januari 2013 @ 21:41 )

    Wat een super mooie foto (:!



    ( 19 januari 2013 @ 21:49 )

    Wat een mooie foto. En zo op de foto is niet te zien dat de foto niet op de allerbeste kwaliteit is hoor. Ziet er gewoon goed uit, toch?


    ( 19 januari 2013 @ 22:34 )

    Jazeker!



    ( 19 januari 2013 @ 22:00 )

    Wat een gave foto, en je zou echt niet zeggen dat de foto te klein is geweest.
    hele mooie kwaliteit



    ( 19 januari 2013 @ 22:10 )

    Wat lief van je, wat een mooie foto! Ze zullen er denk ik heel blij mee zijn :) xoxo



    ( 19 januari 2013 @ 22:19 )

    Wat een mooie foto en prachtige canvas is het geworden :)
    Heel lief ook om dit voor je nichtjes te maken, ze zullen er vast erg blij mee zijn!



    ( 19 januari 2013 @ 22:35 )

    wat een mooie foto heb jee ook uitgekozen !
    super mooi (:
    xoxo



    ( 19 januari 2013 @ 22:55 )

    Wauw, ik vind de foto heel mooi, mooie betekenis ook.



    ( 19 januari 2013 @ 22:56 )

    Wat een mooi doek zo. Ik vind het ook een heel mooie foto!



    ( 19 januari 2013 @ 23:10 )

    Wat lief van je! Mooie foto ook! Ik denk dat ze er erg blij mee zullen zijn :) xx



    ( 19 januari 2013 @ 23:19 )

    Zullen ze blij mee zijn :) Erg mooi!



    ( 19 januari 2013 @ 23:54 )

    Wat een prachtige foto met ook nog eens een hele mooie gedachte er achter. Wauw!



    ( 19 januari 2013 @ 0:15 )

    Wat een mooie foto zeg! Super mooie betekenis :)



    ( 19 januari 2013 @ 8:22 )

    Wat mooi zeg! De gedachte er achter is heel mooi.



    ( 19 januari 2013 @ 8:53 )

    Heel erg mooi, erg rustig en ingetogen, dat staat overal goed! En zeker met zoiets moois dat erachter zit.



    ( 19 januari 2013 @ 9:09 )

    Wat een prachtige foto!



    ( 19 januari 2013 @ 10:24 )

    mooie foto zeg



    ( 19 januari 2013 @ 11:00 )

    Super leuke foto!
    echt cute!
    xx



    ( 19 januari 2013 @ 11:04 )

    Die is zeker mooi geworden!



    ( 19 januari 2013 @ 11:50 )

    Ooh wat lief :D x



    ( 19 januari 2013 @ 12:17 )

    Heel erg lief en mooi je nichtjes zullen er denk-ik heel blij mee zijn!
    Echt lief van je!



    ( 19 januari 2013 @ 12:26 )

    Wat leuk , echt een super lief cadeau !



    ( 19 januari 2013 @ 12:29 )

    Mooi zeg!



    ( 19 januari 2013 @ 12:30 )

    Prachtig foto en de betekenis er achter is nog mooier en ik weet het zeker dat ze het leuk zullen vinden.



    ( 19 januari 2013 @ 12:33 )

    Wat een mooie betekenis zit erachter, lief van je om zoiets te geven. Ik denk dat ze ’t ontzettend mooi vinden :)



    ( 19 januari 2013 @ 12:54 )

    Supermooie foto en ook een prachtig resultaat op dat canvasdoek!



    ( 19 januari 2013 @ 14:33 )

    Aah wat een ontzettend lieve foto, vooral vanwege de betekenis! :)



    ( 19 januari 2013 @ 14:36 )

    Ziet er heel mooi uit, wat lief dat je dit voor je nichtjes hebt gedaan!



    ( 19 januari 2013 @ 16:54 )

    Echt leuk, misschien doe ik het eens een keer, moet wel eerst sparen, haha!



    ( 19 januari 2013 @ 20:32 )

    Mooi doek en wat een speciale foto! Ik heb zelf een canvas van Pixum met mijn dochtertje erop. Ik vind ze erg leuk die canvas doeken.



    ( 19 januari 2013 @ 7:58 )

    Wat een super mooie foto!!



    ( 19 januari 2013 @ 12:18 )

    Hele mooie foto, super gaaf!



    ( 19 januari 2013 @ 21:19 )

    Mooie foto, zoiets lijkt me ook wel leuk!



    ( 19 januari 2013 @ 10:09 )

    Oh dat ziet er erg mooi uit, mooie foto ook!
    Ik heb ook een foto besteld op canvas via Herrinneringen op Linnen, dat is ook een goede site met leuke prijzen :-)



    ( 19 januari 2013 @ 23:18 )

    Wat een mooie foto zeg! Heb je die zelf gemaakt? Lief cadeau voor je nichtjes. :)



    ( 19 januari 2013 @ 13:35 )

    Wat een mooie foto, vooral door de boodschap die er achter zit en het feit dat je je nichtjes hiermee een hart onder de riem wilt steken. De foto heeft vast een mooi plekje gekregen :).



    ( 19 januari 2013 @ 14:40 )

    Wauw wat een prachtige foto! En zo mooi op canvas ook, erg leuk!


Heb je iets te zeggen? Go for it!

Return to Top ▲Return to Top ▲