Wallstars: fotokunst op verwisselbaar doek |
24 augustus 2015 | LIFESTYLE, WONEN

wallstars-5

Je kijkt even goed rond in je kamer en die éne lege, saaie muur valt je op. Daar MOET wat mee gedaan worden. Maar wat? Wanddecoratie kan dan precies de ‘finishing touch’ zijn. Van muurstickers tot spiegels, er zijn genoeg mogelijkheden om met muurdecoratie een prachtig effect te creëren. Nu heb ik iets gevonden waar ik zeer over te spreken ben; de verwisselbare fotokunst van Wallstars!

Wallstars

Wallstars is een online winkel waar je op het gebied van wanddecoratie van alles kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een standaard formaat canvas schilderij of toch liever gaat voor een mega pronkstuk, allebei is mogelijk. Je wanddecoratie kunnen ze namelijk tot wel 6 meter groot maken! Om het zoeken naar een doek die goed bij je interieur past zo makkelijk mogelijk te maken, heeft Wallstars een team samengesteld die zich helemaal richt op het bemachtigen van ’s werelds mooiste fotokunst. Zo worden alleen de beste werken opgenomen in hun collectie fotokunst.

 

Doek in een handomdraai wisselen

Het meest leuke en bijzondere aan de doeken van Wallstars vind ik dat ze verwisselbaar zijn. Mocht je na een tijd het doek helemaal beu zijn, dan kun je het in enkele minuten makkelijk vervangen met een ander textieldoek. Zo kun je bijvoorbeeld bij ieder seizoen een volledig nieuwe sfeer creëren door alleen het doek te vervangen.

 

Mijn favorieten

Het is best lastig om een prachtige wanddecoratie qua kleur te vinden bij je interieur. Het aanbod van Wallstars is gelukkig wel groot genoeg om iets passend voor je woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor te vinden. Van landschap en natuur tot reizen en steden – en natuurlijk nog zoveel meer categorieën. Hieronder vind je een paar van mijn favoriete wanddecoratie op een rij.

wallstarswallstars-2wallstars-6wallstars-4 wallstars-3

In samenwerking met Wallstars

 

Share Share Share

3 reacties


  ( 24 augustus 2015 @ 18:32 )

  Leuk dat de doeken ook wisselbaar zijn! Ik kan heel snel iets zat worden dus dan is dit ideaal!  ( 24 augustus 2015 @ 19:43 )

  Wat handig!  ( 24 augustus 2015 @ 16:23 )

  Leuk concept zeg! Jammer genoeg heb ik hier niet echt de plaats voor op dit moment.


Heb je iets te zeggen? Go for it!

Return to Top ▲Return to Top ▲