Yankee Candle Votives & Tarts Review |
26 november 2013 | GADGETS, LIFESTYLE

 photo yankee-candle-candles-review-waxtarts-votives-sensational-home-verkooppunten-nederland_zps0992e76b.png

Opeens worden we gebombardeerd door talloze Yankee Candle blogposts. Vaak vraag ik me af of het de hype wel allemaal waard is. Ik kan je zeggen dat het dit keer wel het geval is. Yankee Candle is mijn meest favoriete merk als het gaat om geurkaarsen, waxtarts, votives en noem maar op. HELL YEAH, dat het de hype waard is.

 photo yankee-candle-candles-review-waxtarts-votives-sensational-home-verkooppunten-nederland_3_zps3fcb5d68.png

Ik heb weleens eerder over het merk Yankee Candle en haar geurkaarsen geschreven, maar dit keer review ik alleen votives en waxtarts.

Wat ik zo handig vindt aan Yankee Candle is dat ze samplers, oftewel votives, verkopen zodat je ze eerst uit kunt proberen voordat je een grotere kaars koopt. Alle geuren hebben wel zo’n sampler en ze kosten €2,50 per stuk. Zo’n kaarsje kun je in een waxinelichthoudertje plaatsen en heeft circa 15 branduren.

 photo yankee-candle-candles-review-waxtarts-votives-sensational-home-verkooppunten-nederland_4_zps4f148d68.png

Ik heb de geuren Vanilla Chai (food&spice), Season of Peace (festive), Home Sweet Home (food&spice) en Lake Sunset (fresh) mogen testen. Vanilla Chai is een warm kruidige geur waar je van moet houden, vrij scherp en herfstachtig met gember, kaneel en vanille. Lake Sunset is één van mijn favoriete geuren! Het is zacht, poederig en ook een beetje musk-achtig. Season of Peace is een geur die de winterse sneeuw en witte muskus kenmerkt, en Home Sweet Home is een hartverwarmende mix van kaneel, specerijen en een hint van vers gezette thee.

 photo yankee-candle-candles-review-waxtarts-votives-sensational-home-verkooppunten-nederland_5_zpsb45f6184.png

Dan hebben we de waxtarts. Daar heb je wel een brander voor nodig, maar die zijn tegenwoordig overal te koop. Onderin de brander plaats je een waxinelichtje en bovenin de brander plaats je de waxtart. Ik ontving de geuren Snowflake Cookie (festive), Christmas Eve (festive) en Christmas Cookie (festive). Nou vier ikzelf geen kerst, maar deze geuren kan ik wel waarderen. Snowflake Cookie ruikt ook echt naar een zoet koekje, Christmas Cookie is meer vanille-achtig en Christmas Eve is lekker warm en kruidig. Hmmmm, ik vind ze alle drie heerlijk ruiken!

 photo yankee-candle-candles-review-waxtarts-votives-sensational-home-verkooppunten-nederland_6_zpsb2c7e007.png

Soft Blanket ruikt ook heerlijk! Ik denk dat deze geur bij iedereen het wel goed doet. Deze geur wordt het meest verkocht bij Sensationalhome en dat kan ik maar al te goed begrijpen. Lekker warm en fris! Mocht je voor het eerst iets van Yankee Candle willen proberen, ga dan eens voor deze geur. Merry Marshmallow ruikt zoals de naam doet vermoeden naar marshmallows, en Vanilla Satin zal het zeker goed doen bij vanille liefhebbers.

 photo yankee-candle-candles-review-waxtarts-votives-sensational-home-verkooppunten-nederland_7_zpsfdd274cd.png

Toen ik Christmas Eve uitprobeerde liep mijn vader blij verrast de woonkamer binnen. Deze mocht ik wel vaker van hem aanzetten! Oh, en je hebt eigenlijk maar een klein stuk nodig van die waxtarts. Die van Yankee Candle zijn lekker groot en dik, dus je kunt er prima meerdere keren mee doen. De waxtarts kosten €1,60 per stuk en ze hebben circa 8 branduren.

 photo yankee-candle-candles-review-waxtarts-votives-sensational-home-verkooppunten-nederland_1_zpsfcda773a.png

Wil je liever eerst de geurkaarsen ruiken voordat je ze koopt? Begrijpelijk! Gelukkig is er op 13 december een Sensational Yard Party in Zaandam (Zwiepsingel 18 in Oostzaan) waar je van 17:00 tot 22:00 lekker kunt snuffelen aan het hele assortiment. Daarnaast hebben ze die dag leuke aanbiedingen. Ook is er de mogelijkheid om op 15 december de geuren in real life te ervaren op de Grote Markt in Haarlem.

 photo yankee-candle-candles-review-waxtarts-votives-sensational-home-verkooppunten-nederland_2_zps0825cf31.png

Ik was al fan van Yankee Candle, maar nu ik deze (voor mij nog) nieuwe geuren heb mogen ruiken ben ik nog meer van dit geurkaarsmerk gaan houden. Met actiecode ‘WOMANISTICAL’ krijg je 15% korting op je gehele bestelling bij Sensationalhome.nl. De kortingscode is een week geldig. Deze webshop verkoopt ongeveer 50 verschillende Yankee Candle geurkaarsen, dat zijn er dus heel wat!

Is volgens jou Yankee Candle de hype waard? En wat is jouw favoriete geurkaarsmerk? 

Share Share Share





38 reacties


    ( 26 november 2013 @ 6:56 )

    Ik vind ze zooooo lekker <3 ;D



    ( 26 november 2013 @ 6:59 )

    Heerlijke producten!



    ( 26 november 2013 @ 7:18 )

    Wat een heerlijke geuren lijken me dat!



    ( 26 november 2013 @ 7:24 )

    Ik ben echt dol op Yankee Candles! Ik heb er ook echt een boel op voorraad.



    ( 26 november 2013 @ 8:06 )

    Ik was zo benieuwd geworden door al die blogposten erover dat ik vorige week een bestelling had geplaatst en oh ze zijn zo heerlijk!!



    ( 26 november 2013 @ 8:23 )

    ze ruiken altijd zo lekker :D



    ( 26 november 2013 @ 9:03 )

    Hmmm, heerlijk. IK ben grote fan



    ( 26 november 2013 @ 9:07 )

    Ow wat leuk dat je erover schrijft, ik ben er ook bij, bij de Sensational Yard party, wat zal het lekker gaan ruiken daar haha;-) Ze zijn inderdaad heerlijk, ik brand ze ook dagelijks, zo gezellig!


    ( 26 november 2013 @ 15:14 )

    Haha dat denk ik ook!



    ( 26 november 2013 @ 9:34 )

    Héérlijk zijn ze!
    En wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt! :D


    ( 26 november 2013 @ 15:15 )

    Dank je wel Marije :)



    ( 26 november 2013 @ 9:49 )

    ik ben er zo dol op!!



    ( 26 november 2013 @ 10:13 )

    Hmm, ik ben dol op Yankee Candle!



    ( 26 november 2013 @ 11:07 )

    Je ziet er inderdaad veel blogjes over tegenwoordig. Maakt me toch een beetje nieuwsgierig.



    ( 26 november 2013 @ 11:16 )

    Ziet er lekker uit!



    ( 26 november 2013 @ 12:43 )

    Ik zag het inderdaad al vaker voorbij komen op de blogs deze Yankee Candle ‘hype’. Zit zelf ook al een tijdje te twijfelen of ik er een aantal zal bestellen, maar denk dat ik ’t toch maar gewoon doe. Hoor al meerdere goede verhalen over de geur Christmas Eve, dus ben benieuwd! :)



    ( 26 november 2013 @ 15:54 )

    Lijken me zo ontzettend lekker! X


    Kim

    ( 26 november 2013 @ 16:55 )

    Ik heb al een aantal goede reviews gelezen en twijfel steeds of ik ze moet kopen. Het enige wat me een beetje tegen houdt is de prijs en dat ik de geuren graag in het echt wil ruiken. Helaas zijn Zaandam en Haarlem te ver voor mij



    ( 26 november 2013 @ 17:14 )

    Ik heb zelf een aantal wax tarts van Yankee Candle, ik vind het heerlijk.



    ( 26 november 2013 @ 17:52 )

    Lijken me heerlijkee kaarsen!



    ( 26 november 2013 @ 18:23 )

    Zal ik ook maar meedoen met deze geurkaarsen hype?!
    Xx



    ( 26 november 2013 @ 18:23 )

    Ik heb wel een paar geurtjes hiervan in huis, maar weet uit mijn hoofd niet welke. Ik vind ze niet allemaal even lekker, maar dat is natuurlijk logisch met zo’n grote keuze.



    ( 26 november 2013 @ 20:09 )

    Ik heb zelf nog niks geprobeerd van Yankee Candle, dus ik zou niet weten of het de hype echt waard is. Ik wil alleen zeker wel eens wat van dit merk proberen, want ik ben wel heel erg benieuwd ernaar geworden als ik al dat positiefs erover lees.



    ( 26 november 2013 @ 21:14 )

    De geur lijkt me zo heerlijk :D x



    ( 26 november 2013 @ 22:32 )

    Ik wil echt zo graag iets van yankee candle, want ik lees er echt zo veel positief over. :)



    ( 26 november 2013 @ 10:30 )

    Ik was nooit zo van de geurkaarsen totdat ik en Appel-Kaneel kaars kocht en sindsdien ben ik om. En Yankee Candle is toch beduidend beter dan een random kaars van de Blokker, maar die prijs! Dus ik houd het nog even bij de Tarts :)



    ( 26 november 2013 @ 14:29 )

    Mmm ik ben gek op Yankee Candle, gebruik al heel lang die tarts <3



    ( 26 november 2013 @ 19:57 )

    Ik heb ze ook & ze zijn heerlijk! Hele mooie foto’s heb je gemaakt. x



    ( 26 november 2013 @ 20:07 )

    Superfijne producten!



    ( 26 november 2013 @ 22:53 )

    Volgens mij ben ik de enige die ze niet geprobeerd heef haha. Ik ben er wel benieuwd naar na deze hype om eerlijk te zijn. Denk ook wel dat ze erg lekker zijn



    ( 26 november 2013 @ 13:11 )

    Ik ben nog steeds van plan om iets hiervan een keer te gaan bestellen! :)



    ( 26 november 2013 @ 12:18 )

    Die wax tarts ruiken echt heerlijk, de geur verspreidt zich door het hele huis ! De kaarsen zijn kwalitatief echt goed en branden uren, aanrader dus !



    ( 26 november 2013 @ 10:51 )

    Ik heb toevallig vorige week besteld (ook met een kortingscode hoor), maar moet alles nog testen :d



    ( 26 november 2013 @ 13:31 )

    Oh echt super leuk, ik ga ze gelijk bestellen! :)



    ( 26 november 2013 @ 23:53 )

    Jaa yankee heeft zulke lekkere geuren! ten eerste een heleboel keus aan geuren en de geuren zijn lekker sterk en blijven lang hangen! vind zelf vooral appel/kaneel geuren van yankee echt heerlijk!



    ( 26 november 2013 @ 20:13 )

    Ik vind de wax tarts van Yankee Candle zo lekker ruiken! Echt heerlijk!



    ( 26 november 2013 @ 14:46 )

    Ik denk dat ik ook maar eens een Yankee candle ga bestellen!


    Claudia

    ( 26 november 2013 @ 16:57 )

    Wat zijn wax melts toch leuk! En wat een schattige brander, ook compimenten voor de duidelijke foto’s. Ik zelf gebruik de wax melts van http://www.weallloveit.nl ook erg lekker :)


Heb je iets te zeggen? Go for it!

Return to Top ▲Return to Top ▲