Mijn Sans-Online bestelling – Only Denim Blouse


 photo sans-online-blouse_zps040fe00c.png

De laatste tijd zag ik veel artikelen op blogs voorbij komen over de webshop Sans-Online. Mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld dus besloot ik om een kijkje te nemen op de site. Sans-Online is een webwinkel die diverse merken kledij verkoopt zoals Vero Moda, Esprit, Pieces, Vila en Jack & Jones voor hem en haar. Ze hebben een best groot assortiment aan kleding en accessoires. De kleding is merendeels casual, maar je kunt er zeker ook wat spotten voor een feestje!

Ik had nooit eerder bij Sans-Online besteld dus ik was wel benieuwd hoe dat zou gaan en of de producten wel van goede kwaliteit zouden zijn. Na bijna heel de webshop af te gaan kwam ik bij de blouses terecht en viel mijn oog op een denim blouse van Only met mouwophouders. De blouse is verkrijgbaar in het licht en donker denim, maar aangezien ik nog geen lichte had ben ik daar maar voorgegaan.

 photo only-oversized-denim-blouse_zps287853b9.png

Het bestelproces is echt easy as pie. De website is handig in gebruik en ziet er overzichtelijk uit. Wat ik wel jammer vind, is dat je niet kunt sorteren op prijs, zodat je op een bepaald soort bedrag kan zoeken. Zodra je een gewenste item ziet gooi je het in je winkelmandje en na een paar klikken heb je een bestelling geplaatst. Na mijn betaling was de bestelling binnen een dag in huis. Top! Ik vind het verschrikkelijk om lang te moeten wachten op een pakketje (ja ja, een beetje ongeduldig) dus dit kan ik erg waarderen.

Mijn oversized blouse was netjes verpakt in een plastic tas. Wanneer ik iets in een webshop bestel, ben ik altijd wat huiverig dat het niet past. Gelukkig was dat niet het geval en als het zo was dan zou ik het altijd nog gratis kunnen retouren. Dat vind ik echt een groot pluspunt! De denim blouse heeft mouwophouders wat ik erg leuk en zo’n item kun je echt eindeloos combineren. Het is gewoon een musthave in elk garderobe. Ik vraag me nu echt af waarom ik hem niet eerder had gekocht. De oversized denim blouse kostte €29,95.

 photo only-spijkerblouse-blouse_zps6d1afe68.png

Het fijne aan Sans-Online is dat je je bestelling binnen twee werkdagen in huis hebt. Als je op een werkdag voor 16.00 uur besteld, heb je het zelfs de volgende dag al in huis! Boven de €25,- (NL) hoef je geen verzendkosten te betalen en je pakket wordt bezorgd door Selekt Vracht. Je kan bij Sans-Online betalen met iDeal, creditcard, overboeking of pas achteraf betalen.

Wat zijn jouw ervaringen met Sans-Online?

47 gedachten over “Mijn Sans-Online bestelling – Only Denim Blouse”

  1. Ik heb een tijdje geleden een paar items besteld bij Sans-Online en had ze lekker snel in huis, voor herhaling vatbaar dus ! Ik bestel trouwens best vaak online, scheelt me altijd een hoop gezoek in winkels…..

  2. Wauw hele mooie blouse! Past bij een hoop dingen en de kleur is erg mooi!
    Zelf zie ik op internet altijd zoveel mooie dingen, maar vind ’t toch altijd wel eng om te bestellen van “stel dat de maat niet goed valt…” maarja, de meeste shops hebben wel een goede regeling qua retourneren 🙂

  3. Ik had nog nooit gehoord van deze webshop, maar ik vind de blouse wel heel leuk 🙂 Echt een nieuwe trend he, zo’n denim blouse? Wel een leuke als je het mij vraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *