New-in: Choies, Aupie & Efoxcity


 photo new-in-choies-aupie-efoxcity-kleding-bestelling-shoplog-blouse-rok_zpsb98e76dc.png

Een tijdje terug ben ik benaderd door een paar buitenlandse webshops met de vraag of ik een van hun producten wilde reviewen. Nou wilde ik niet over elk item een apart artikel wijden, dus doe ik het maar gewoon in één artikel. Dus bij deze!

 photo new-in-choies-blouse-metal-pointed-collar-white-gold-goud-witte_zpsed7b2b2e.png

 photo new-in-choies-blouse-metal-pointed-collar-white-gold-details_zps795b2f7a.png

Metal Pointed Collar Blouse in White

Ik was al een tijdje opzoek naar een witte blouse met een leuke detail en toen ik dit blousje op Choies.com tegenkwam moest ik hem gewoon bestellen. De bestelling ging niet helemaal soepel (er ging wat mis), het duurde wel twee maanden voordat ik mijn bestelling binnenkreeg, maar goed…kan gebeuren! De blouse is van chiffon, heeft gouden punten aan de kraag en is heel erg doorzichtig. Ik draag er meestal een wit hemdje onder. De Metal Pointed Collar Blouse had ik destijds gekocht voor $26.99, wat ongeveer €20,- is. Je vindt de blouse hier, maar dan wel in het zwart en ietsjes duurder. De witte variant is helaas uitverkocht!

Enkele aanfoto’s van fashionbloggers: sofilicious, borntobotheryou, borntobotheryou (2), thenevernaked      

 photo new-in-aupies-black-white-blouse-zwart-witte_zps910f9c14.png

 photo new-in-aupies-black-white-blouse-zwart-witte2_zps45ba815a.png

Black White Block Turndown Collar Blouse

Ik had nooit eerder van Aupie.com gehoord, laat staan er wat van besteld. De bestelling verliep gelukkig helemaal prima. Ik draag heel graag blousjes, dus koos ik dit keer weer voor een (zwarte/witte) blouse die makkelijk te combineren is. Zwarte broek er onder, leuke schoentjes, een paar opvallende sieraden en je bent klaar! Het viel me op dat ook deze blouse erg doorzichtig is. Toen ik de Black White Block Blouse had besteld kostte die $40.00, maar momenteel is die verkrijgbaar voor $28.99. Omgerekend is dat ongeveer €21,50.

 photo new-in-efoxcity-maxi-skirt-rok-oranje-zalm_zps84418230.png

 photo new-in-efoxcity-maxi-skirt-rok-oranje-zalm1_zps93da310d.png

Elegant Chiffon Long Skirt In Pink

En dan last but least. Nee, ik heb het woordje ‘not’ niet per ongeluk vergeten. Tja, waar moet ik beginnen? Allereerst is de rok niet roze, maar meer zalmachtig/oranje. Het onderrokje is te kort (dat vind ik persoonlijk niet zo fijn), kwaliteit is niet geweldig en de rok ziet er nogal cheapy uit. Maar hé, wat kan je ook verwachten van een rok die slechts $9.70 kost? De prijzen op Efoxcity.com zijn over het algemeen laag, behalve de jurken die voor speciale gelegenheden zijn bedoeld. De klantenservice was verder wel aardig en behulpzaam, maar of ik er in de toekomst nog wat van ga bestellen? Hmm, denk het niet. Jammer!

 photo new-in-choies-aupie-efoxcity-kleding-bestelling-_zpscd0d5638.png

Heb jij weleens bij een van deze buitenlandse webshops besteld? Zoja, hoe was jouw ervaring?

37 gedachten over “New-in: Choies, Aupie & Efoxcity”

 1. Mm niet in een onbekende, maar wel bij bijv. 2dayslook. Dat komt allemaal uit Turkije. Ik vond dramatisch omdat de levering zo ontzettend lang duurde, toen ik het kreeg was ik het alweer vergeten! 🙂

 2. Zulke leuke blousejes ^^! Op choies is het meestal goedkoper om de prijzen te veranderen naar euro’s. Je rok is ook leuk, zulke rokken heb ik wel vaker gezien op lookbook 🙂

 3. Jammer dat de kwaliteit van de rok zo tegenviel, het is een hele mooie kleur!
  & wat leuk om het zo aan die hangers te hangen voor de foto’s, ziet er heel leuk uit! Ik dacht alleen dat je ze gemaakt had als sieradenhangers? toch iets anders bedacht? 🙂

 4. Ik heb nog nooit van deze webshop gehoord, dus ik denk dat ik wat dat betreft wijzer ben geworden. De kleding op de foto’s zijn niet mijn smaak. Maar dat is uiteraard persoonlijk.

 5. Wat een leuke items zeg en ook nog eens voor leuke prijzen! Ik ga zo meteen gelijk op die site kijken, haha.

  Duidelijke foto’s zo op die hangers van de bordjes.

 6. Hallo,
  Ik maar zoeken naar de zwart/witte blouse, heb ik hem hier gevonden en is de site helaas niet meer in de lucht.
  Zou je misschien een andere site weten waar deze te koop is? Of misschien zelfs weten waar iemand deze tweede hands verkoopt, of misschien jijzelf?

  Groetjes Sharon !
  Hopend snel reactie terug te krijgen ondanks dat dit artikel van twee jaar geleden is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *