NUEU | 601 Mirrored Aviator Sunglasses


 photo sunglasses-shop-nueu-601-Mirrored-Aviator-zonnebril_zpsbb48034b.png

Een goede zonnebril is er niet alleen om je ogen tegen de felle zon te beschermen, maar kan een outfit ook helemaal afmaken. Toen Sunglasses Shop mij aanbood om een van hun zonnebrillen te mogen reviewen zei ik daar dan ook geen nee tegen. In hun webshop zie je merken als o.a. Ray Ban, Chanel, Oakley, Dior, Gucci, Maui Jim, Bvlgari, Tom Ford en Oliver Peoples voorbij komen. Ook kleinere merken met een laag prijskaartje kun je daar scoren. Klinkt alvast niet verkeerd hè?

 photo sunglasses-shop-nueu-601-Mirrored-Aviator-zonnebril-glazen_zps4c0a8ec0.png

Dit is hem geworden! Ik heb de Nueu 601 mirrored aviator in de kleur zilver gekozen, omdat ik hem lekker basic, stoer en stylish vind. De design van deze pilotenbril is vrijwel tijdloos en is daarnaast voor bijna iedere gezichtsvorm geschikt. De zonnebril werd geleverd in een Nueu case, zodat je hem bijvoorbeeld zonder problemen in je tas mee kunt nemen en hij niet snel beschadigd wordt. Er zit ook een brillendoekje bij om je zonnebril mee schoon te maken.

 photo sunglasses-shop-nueu-mirrored-zonnebrillen-spiegel_zps8a59e38c.png

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een mirrored sunglass. Het is dus een zonnebril met spiegelende glazen, waardoor je ogen niet goed zichtbaar zijn en je lekker om je heen kunt gluren. Ik heb ze al bij veel beroemdheden gespot, maar deze zijn natuurlijk een stuk betaalbaarder! De producten van Sunglasses Shop worden vanuit Engeland gestuurd, maar alsnog had ik mijn pakketje binnen zes dagen al binnen. Netjes verpakt en wel!

 photo sunglasses-shop-nueu-601-Mirrored-Aviator-zonnebrillen_zps9b2e1c20.png

Ik ben erg blij met deze zonnebril, hij past gelukkig goed bij mij! Laat die zon nu maar komen! De Nueu 601 Mirrored Aviator kost €52,50 en is verkrijgbaar in de webshop van Sunglasses Shop. Ze verkopen trouwens brillen voor zowel heren als dames en het aanbod is echt enorm groot voor het geval je opzoek bent naar een leuke zonnebril. De verzendkosten zijn gratis en je kunt daar o.a. met Paypal, iDeal en een creditcard betalen.

Heb jij al een zonnebril voor de zomer gescoord?

30 gedachten over “NUEU | 601 Mirrored Aviator Sunglasses”

  1. Wat een beauty! Ik heb laatst ook een nieuwe zonnebril gekocht, mijn eerste ‘duurdere’. Ik moet nog steeds slikken als ik aan de prijs denk hahah. Ik kocht een Michael Kors zonnebril.. Maar dol dat ik er op ben! Nu de zon nog..

  2. Lol, ik dacht eerst dat er een spelfout stond in de titel van dit artikel:-)
    Hoe spreek je Nueu eigenlijk uit? Nu-eu?
    Leuke bril in ieder geval, nu nog een foto waar je ‘m draagt in een lekker zonnetje.

  3. Zeker erg mooi! Ik heb net vorige week een nieuwe bril gekocht bij Kruidvat, degene die ik had was namelijk te licht. Ik wil liever niet teveel geld uitgeven aan een zonnebril, maar hij is zeker mooi! En hij lijkt me ook heel handig voor als je ‘m echt vaak gebruikt!

  4. Ik vind ‘m mooi, ik zelf ben brildragend en draag dus een zonnebril op sterkte, ik heb twee hele mooie hoor maar ik baal vaak wel als ik dit soort beaties zie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *