A love letter to Zalando Man |
16 februari 2014 | OVERIG

 photo roos-zalando-man-actie-valentijn_zps0f3506c3.png

Valentijnsdag. Een hele ‘happening’ waar ik nooit aan mee doe, die van Amerika ook overgewaaid is naar ons koude kikkerlandje. Ik stond dan ook even te kijken toen ik de 14e een witte koker ontving met daarin een prachtige rode roos. Ik had helemaal niks besteld. Van wie zou het kunnen zijn? Na wat gegraai in de koker vond ik een wit briefje met wat tekst…

Lieve Valentijn,

De afgelopen jaren heb ik je steeds beter leren kennen. Je hebt een geweldige smaak en je uitstraling is precies zoals die van mijn ideale vrouw. Vandaar dat ik je op deze speciale manier wil verrassen en mijn liefde aan je bekend wil maken. Ik ben benieuwd of de liefde wederzijds is, vandaar dit gebaar.

Het is best spannend om je op deze manier de liefde te verklaren, ik ben dan ook benieuwd of je mijn liefdesbrief beantwoordt. Een adres heb ik niet, maar ik ben wel een vaste bezoeker van jouw blog.

In afwachting van je antwoord. Veel liefde,

De Zalando man

PS: Mocht je een liefdesbrief terug schrijven op je blog, vergeet dan niet jouw favoriete Valentijns cadeau te vermelden. Wie weet kom ik die wel persoonlijk bij je bezorgen!

 photo roos-zalando-man-actie-_zpsc1957bd6.png

Aahhh, stiekem vond ik het wel heel lief! Zo’n mooi gebaar kon ik niet anders dan beantwoorden.

Lieve Zalando man,

Wat stond ik te glunderen toen ik die mooie roos van je ontving. Zomaar een onverwacht cadeautje, een roosje laten bezorgen…van kleine, onverwachte cadeautjes word ik intens blij. Ik voelde me nogal vereerd. Totdat ik mijn Twitter opende. Nu heb ik begrepen dat je meerdere bloggers een roos hebt gestuurd en hen de liefde hebt verklaard. Ik wist alleen niet dat de Zalando Man een player was. Oh well, ik vergeef het je.

Blijkbaar ken je mij al heel goed, maar ik jou niet. Daarom kan ik jouw liefde ook niet beantwoorden. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik het een lief gebaar vind. Je vroeg mij om mijn favoriete cadeau te vermelden. Nou, dat is niet zo heel moeilijk. Met jouw prachtige roos heb je me al helemaal opgefleurd, maar stiekem zou je deze prachtige maxirok ook wel mogen komen bezorgen.

Compleet verrast door het onverwachte gebaar. Ik wil je daarvoor bedanken. Hopelijk tot gauw?

Liefs,
Bouchra

 photo roos-zalando-man-actie_zps505f6c29.png

Normaal ben ik niet zo van de bloggersacties, maar deze actie van Zalando had ik echt totaal niet verwacht en vond ik zo origineel dat ik besloot om maar eens mee te doen. Ik heb er eigenlijk (samen met andere bloggers) wel om moeten lachen!

Share Share Share

13 reacties


  ( 16 februari 2014 @ 9:15 )

  Toch leuk ^^ ben benieuwd of er nog een vervolg aan vast zit! Fijne zondag!


  ( 16 februari 2014 @ 21:02 )

  Ik ook! :D  ( 16 februari 2014 @ 9:44 )

  ja hij is echt leuk!  ( 16 februari 2014 @ 10:03 )

  Ik vind het ook best een grappige actie!!  ( 16 februari 2014 @ 10:55 )

  haha wat een grappige actie!  ( 16 februari 2014 @ 16:50 )

  Ik vond het echt een hele leuke actie van Zalando haha :)  ( 16 februari 2014 @ 18:54 )

  Het was echt zo leuk he? Normaal hou ik er ook niet zo erg van om er op in te gaan maar dit was gewoon te leuk en te origineel om het te laten gaan!


  Kim

  ( 16 februari 2014 @ 22:35 )

  Haha heel leuk!  ( 16 februari 2014 @ 10:28 )

  Heel origineel bedacht inderdaad!  ( 16 februari 2014 @ 21:18 )

  Haha wat een leuke antwoord!!!  ( 16 februari 2014 @ 7:47 )

  Haha Zalando man een player. Leuk antwoord!  ( 16 februari 2014 @ 14:33 )

  Hij is leuk! Ik heb er ook heel erg om gelachen toen de postbode met die roos voor mijn deur stond haha.  ( 16 februari 2014 @ 20:33 )

  Ik ben normaal ook niet zo’n fan van de bloggersacties, maar deze vind ik wel heel leuk bedacht!


Heb je iets te zeggen? Go for it!

Return to Top ▲Return to Top ▲