Beauty & Brains – Leuke weetjes en feiten… #30 |
1 juli 2015 | BEAUTY & BRAINS, OVERIG

Beauty & Brains - Wist je dat...#12

Alweer de dertigste editie! Elke maand verschijnt er een nieuwe Beauty & Brains artikel en vandaag laat ik jullie weer vier leuke en interessante ‘wist-je-dat’jes zien die je wellicht nog niet kende.

ceralkillercafe

Wist je dat…

…je in Londen een café kunt vinden met alleen maar ontbijtgranen? Cereal Killer Cafe heeft wel duizenden ontbijtgranen op hun menu staan van over de hele wereld. Vanaf circa €3,- kan je daar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht om een kom (of meerdere) cereal te nuttigen.

 

pic_001

Wist je dat…

…er iets bestaat als ”Dinner in the sky”? Letterlijk, dineren in de lucht. Het is niet eens zo heel ver van huis, aangezien je het in de maand juni zelf kon meemaken in Brussel. Iedere dag liet één van de 7 sterrenchefs 22 genodigden (per sessie) genieten van een buitengewone lunch of van één van de 2 avondsessies onder de Brusselse sterrenhemel. Heel bijzonder dit!

 

18k29o0xbqylijpg

Wist je dat…

…een aantal jaren geleden een terrorist is gedood door haar telefoonprovider? Volgens The Daily Telegraph had de Russische terroriste een mobieltje als ontsteking aan haar bomgordel vastgemaakt. Ze kreeg een sms-bericht van haar provider, die haar een gelukkig nieuwjaar wilde wensen. Hierdoor ging de bom eerder dan gepland af en kwam alleen de terroriste om het leven.

 

fairytale_2445922k

Wist je dat…

…er kastelen in Frankrijk te koop staan die veel goedkoper zijn dan oude 2-slaapkamer appartementen in Australië? Bizar!

Kende jij deze vier weetjes al?

Bron afbeeldingen: thestyleline.com, dinnerinthesky.be, gawker.com en napoleonlive.info

Share Share Share

11 reacties


  ( 1 juli 2015 @ 8:54 )

  Wat een leuke feitjes weer! Dat café met cereal; wow! Dat is heel stoer!  ( 1 juli 2015 @ 8:57 )

  Wat een grappig concept om alleen maar ontbijtgranen te serveren, haha. Ik zou er wel een beetje zat van worden, maar het idee is leuk! Oei, ik zou dat wel enorm eng vinden om hoog in de lucht te dineren, ik heb hartstikke last van hoogtevrees, ik zou geen hap door mijn keel kunnen krijgen ;).  ( 1 juli 2015 @ 9:07 )

  Wat leuk de Cereal Killer Cafe!
  Ik ben benieuwd of ik wel lekker zou kunnen eten zo hoog in de lucht.  ( 1 juli 2015 @ 11:42 )

  Dat dinner in de sky zag ik toevallig vorige week op tv! lijkt me super eng en niks voor iemand die veel moet plassen (ik)  ( 1 juli 2015 @ 17:31 )

  Wauw, ik wist dat niet van de terroriste. Lol, wat een pech voor haar en geluk voor de rest. Btw, bestaat je instagram niet meer?

  Bo

  ( 1 juli 2015 @ 16:37 )

  Sorry voor mijn late reactie. Ik heb nu een nieuwe account :)  ( 1 juli 2015 @ 0:29 )

  De eerste is leuk.  ( 1 juli 2015 @ 11:04 )

  :-O GIMME ONE OF THEM CASTLES RIGHT NOW! Haha ;-)

  Dinner in the sky kende ik. Maar dat Cereal Killer cafe kende ik niet, zo cool, haha.  ( 1 juli 2015 @ 12:53 )

  Haha, dat van die ontbijtgranen! En lullig van dat telefoontje.. Leuk zo’n artikel!  ( 1 juli 2015 @ 15:01 )

  WOW, ik moet naar dat ontbijtgranencafé!  ( 1 juli 2015 @ 20:23 )

  Ik ga nu meteen zo’n kasteel kopen in Frankrijk, als ik dat kon.. haha! en wat leuk van die ontbijtgranen! Ik heb het meteen gedeeld aan een vriendin waarmee ik vorig jaar samen in Londen was haha! Ik zou toch het eng vinden om daar zo te dineren, het ziet er zo uit alsof je er elk moment vanaf kunt vallen! en dat van dat telefoontje is eigenlijk heel erg, maar tegelijkertijd ook grappig, alleen door een nieuwjaar smsje is ze dood gegaan haha!


Heb je iets te zeggen? Go for it!

Return to Top ▲Return to Top ▲