Cadeaubon als kraamgeschenk |
5 mei 2014 | MAMA & KIDS, OVERIG

 photo cadeaubon-kraamcadeau-6_zpsfeb737c8.png

Stel, je vriendin is net bevallen van een prachtige baby. Je wilt op kraamvisite maar hebt geen idee wat je haar en de baby moet schenken. Eerder hebben we het al over een leuk cadeau gehad, namelijk babykleding. Toch is het geven van kleertjes altijd spannend: is het haar smaak wel of zou ze zelf toch voor wat anders kiezen? Om deze twijfels te voorkomen is het makkelijker om te kiezen voor een Cadeaubon!

Speciale cadeaubon
Er zijn verschillende soorten cadeaubonnen die je als aardigheidje kunt geven. Denk maar aan een VVV bon, de populairste cadeaubon van Nederland. Desondanks geef je niet snel een VVV bon als kraamcadeau. Het is veel leuker om er een persoonlijk tintje aan te geven, zodat je toch een beetje meedenkt over een kleinigheidje. Op de website van Baby Walz kan je bijvoorbeeld speciale cadeaubonnen kopen voor babyartikelen.

Hierdoor hoeft het presentje niet direct een rompertje, maillots of sokjes te zijn, maar kan je vriendin bijvoorbeeld ook kiezen voor een handige autostoel voor de baby! Dit is het grote voordeel van dit soort cadeaubonnen; mensen kunnen zelf een cadeau uitkiezen. Dit bespaart je een eventuele teleurstelling van de ontvanger.

 photo cadeaubon-kraamcadeau_zps25f1b183.png

Het verschil tussen een cadeaubon en cadeaukaart
Je hebt er misschien nog nooit stil bij gestaan, maar er is een dusdanig verschil tussen een cadeaubon en een cadeaukaart. Op een cadeaukaart zit een magneetstrip, die vergelijkbaar is met de magneetstrip op een pinpas. Een groot voordeel hiervan is dat het wisselgeld gewoon op de pas kan blijven staan.

Bij een cadeaubon is het meestal niet mogelijk om wisselgeld terug te krijgen. Dit geldt natuurlijk alleen bij aankopen die een lager bedrag hebben dan de waarde van de bon. Cadeaubonnen worden dan ook veel gebruikt voor online bestellingen.

Wat vind jij van cadeaubonnen als kraamgeschenk?

Bron: Baby-Walz.nl

Share Share Share

6 reacties


  ( 5 mei 2014 @ 6:23 )

  Leuk idee ;-)  ( 5 mei 2014 @ 9:16 )

  Wat een schattig cadeau! En zo kunnen de ouders tenminste iets kopen wat ze echt graag willen :)  ( 5 mei 2014 @ 11:47 )

  Met cadeaubonnen kun je dingen kopen die je ook echt nodig hebt. En met baby’s heb je zoveel nodig, dus dat is heel goed cadeau.  ( 5 mei 2014 @ 12:28 )

  Ik vond het zelf ook altijd leuk als ik een cadeaubon/kaart kreeg. Zo kon ik kopen wat ik echt nodig had.  ( 5 mei 2014 @ 12:21 )

  idd er is een verschil tussen cadeaubon/kaart  ( 5 mei 2014 @ 21:19 )

  Als je inderdaad niet goed weet wat de smaak van de ouders is, dan is een cadeaubon een heel mooi geschenk. Daar zijn ze vast heel blij mee en ze kunnen zelf uitkiezen wat ze willen. Ze krijgen vast al genoeg rompertjes en knuffels ;-) Het is inderdaad niet zo makkelijk om een origineel kraamcadeau te verzinnen.


Heb je iets te zeggen? Go for it!

Return to Top ▲Return to Top ▲