Review: Pension Casp-er in Barcelona, Spanje


 photo barcelona-review-casper-hotel_zpsefc0b100.png

Door gastblogger Leyla – Barcelona! Het is niet de eerste keer dat ik mijn koffers pak en naar een van de mooiste steden ter wereld reis. Dit werd mijn 5e keer. Aangezien ik van stedentripjes hou en er al vele achter de rug heb is het voor mij uiteraard belangrijk dat het allemaal betaalbaar blijft.

Op Trivago kan je goed hotels of pensions met elkaar vergelijken en kijken naar de prijs/kwaliteit verhouding. Het is een overzichtelijke site. Erg gebruiksvriendelijk. Verder kan je vele beoordelingen van hotels lezen zodat je een beetje het idee hebt wat voor buurt het is en hoe de faciliteiten ter plaatse zijn.

 photo barcelona-review-casper-hotel-trivago_zpsbf570318.png

Ik ben uitgekomen op een pension in hartje Barcelona. Deze bevindt zich aan de Rue de Casper en heet dan ook pension Casp-er. Als je binnenkomt treed je meteen in een klassiek entree met een retro lift die je naar je gewenste verdieping brengt. Prachtig om te zien! Erg ruim ook.

 photo barcelona-review-casper-hotel-trivago-recensie_zps99150d02.png

Ik had een familiekamer met eigen keuken en badkamer. Groot tweepersoons bed een groot LCD tv ter beschikking. Eigenlijk was het een te grote kamer voor mij. Maar goed. Beter te groot dan te klein en het was écht voordelig. Je had mooi uitzicht over de straat. We hadden ook beschikking over gratis WiFi en satelliet televisie dus je kon ook andere zenders ontvangen dan alleen de Spaanse (wat een verademing is).

 photo barcelona-review-casper-hotel-trivago-3_zps052f9148.png

 photo barcelona-review-casper-hotel-trivago-4_zps409c3406.png

Placa catalunya (het centrum) was ongeveer 5-10 minuutjes lopen vanaf het pension. Je loopt in feite de straat uit en dan ben je er. Erg gemakkelijk te vinden! Je hebt een klein tijdsvenster om in- en uit te checken. Dit leek mij wat problematisch. Echter werd ik erg gastvrij ontvangen door de gastheer en mocht ik mijn koffertje alvast in mijn kamer zetten.

Ik heb absoluut geen geluidsoverlast ervaren. Ik kon heerlijk slapen! Het badkamer was ook zeer ruim. Het enige wat me opviel is dat het toilet een eigenaardig geluid maakte tijdens het doorspoelen. Het toilet is ook een keer tijdens mijn verblijf verstopt geraakt. Dit is echter gelijk gerepareerd. Een klein smetje op mijn verblijf.

 photo barcelona-review-casper-hotel-trivago-2_zpse6f25168.png

Heb je zin in een kop koffie of een lekkere croissant? Dan zijn er ook genoeg koffiehuisjes waar ze heerlijke koffie serveren eventueel onder het genot van een croissantje of iets anders natuurlijk. Er is ook een supermarkt in de straat voor de kleine boodschapjes. De buurt oogt heel veilig en rustig.

Als ik de volgende keer weer mijn koffers pak en vertrek naar Barcelona zal ik Casp-er zeker overwegen. Het was een toplocatie!

Ben jij al eens in Barcelona geweest?

9 gedachten over “Review: Pension Casp-er in Barcelona, Spanje”

  1. Klinkt goed! Ik ben ook een aantal keer in Barcelona geweest, maar dat was vaak maar een dagje. Ik zou de stad graag eens voor een paar dagen willen verkennen, lijkt me fantastisch <3

  2. Klinkt fijn! Ik ga er over 2 weken heen, aangezien ik op bezoek ga, heb ik al een plaats om te logeren. Maar als ik terugga, ga ik deze zeker onthouden!

  3. Ik kom elk jaar in Spanje, helaas niet elk jaar in Barcelona maar ben er al vaak geweest! Het blijft echt mijn lievelingsstad en je raakt er niet uitgekeken! Hartje voor Barcelona!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *