Review: Pixum bureaukalender


Photobucket

Een tijdje geleden ben ik door Pixum benaderd met de vraag of ik interesse had om één van hun artikelen te testen. Ik vond het uiteraard prima en koos om een staande bureaukalender te maken. Niet zomaar eentje, maar een bureaukalender met inspirerende foto’s en quotes!

Het ontwerpen van een bureaukalender gaat heel makkelijk met behulp van een programma. Eerst mag je kiezen tussen een bepaalde design voor je kalender. Vervolgens laadt je foto’s naar keuze op en plaatst ze waar je ze hebben wilt. Je kunt de afbeeldingen nog vergroten of verkleinen. Het uploaden gaat snel en het gehele bestelproces verliep ook zonder enkel probleem.

Mijn bureaukalender had ik binnen enkele dagen al binnen, keurig verpakt in een kartonnen envelop. Over de kwaliteit van de staande bureaukalender ben ik tevreden;  voelt stevig aan, kleuren zijn mooi en de kwaliteit van de foto’s is prima.

Photobucket

Zoals je hierboven ziet heb ik voor elk maand een andere foto gekozen. De ene keer zijn het gewoon plaatjes die ik mooi vind en de andere keer zijn het quotes die ik inspirerend vind.

Photobucket

Maar toen…*SCHEUR* Craaaaaapppp!! De metalen spiraalbinding werkte niet echt mee. Het ging moeizaam om een maandpagina om te slaan, waardoor ik echt een beetje moest gaan trekken wat resulteerde tot een dikke vette scheur. Het is niet dat ik nooit eerder een bureaukalender heb gehad, dus ik weet prima hoe je ermee om moet gaan. Oh well. Misschien is het een teken dat mei niet echt een fijne maand voor mij zal zijn…?

Photobucket

Al met al vind ik het een prima bureaukalender. Ik heb weleens eerder bij Pixum besteld (en zal er blijven bestellen) en de producten worden altijd netjes afgedrukt en samengesteld. De toegezegde levertijd wordt bij mij ook altijd waargemaakt en voor de rest is de kwaliteit gewoon goed. Jammer van de kwaliteit van de spiraalbinding, hopelijk kunnen ze daaraan wat doen! De staande bureaukalender kost €12,99 en is online te bestellen op Pixum.nl.

UPDATE: Nadat Pixum mijn review had gelezen kreeg ik een nieuwe bureaukalender toegestuurd en daar werkt de spiraalbinding perfect! Blijkbaar was bij de vorige bureaukalender de spiraalbinding verkeerd aangebracht. Top service!!

31 gedachten over “Review: Pixum bureaukalender”

  1. Hmmm als ik zoiets zou bestellen zou het toch een herinnering’s ding zijn, vanwege de foto’s, en netjes willen houden ook al is het jaar voorbij.
    Als ze iets aan die ring zouden veranderen zou ik eerder iets bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *