Saponem Cosmetics | Voor 100% natuurlijke zeep


 photo saponem-review-natuurlijke-zeep-natural-hamam-abrikozen-_zpsbf5298f3.png

Saponem was voor mij nog een onbekend merk totdat ik twee producten binnenkreeg en ze uittestte. Saponem verkoopt 100% natuurlijke zepen die geschikt zijn voor zowel de vette als de droge huid. Ook hebben ze zepen die speciaal gemaakt zijn tegen acné en bieden ze zelfs zepen voor je haren. Ik vind het wel leuk om kennis te maken met onbekende merken, zeker als ze producten verkopen die volledig natuurlijk zijn!

 photo saponem-review-natuurlijke-zeep-natural-olijfolie-pitolie-sodium-essence-_zps12b82f00.png

Alle zeepjes zitten in een mooie en simpele verpakking. Op de achterkant van de verpakking vind je een ingrediëntenlijst en een korte beschrijving over de werking. Zo kun je zien dat de zepen enkel zijn samengesteld met pure oliën en een klein hoeveelheid sodium om de zeep te verbinden. De zepen bevatten ook geen parfum, kleurstof of chemische stoffen. Ideaal dus voor de gevoelige huid!

 photo saponem-review-natuurlijke-zeep-lekker-100-natural-soap-handgemaakt_zpsa52abd45.png

Natuurlijke zepen hebben een subtiele geur en zachte, aardse tinten. Dat is ook met deze zepen het geval! Beide zepen laten een subtiele geur achter op de huid en hebben geen sterke overheersende geur. De zepen reinigen op een milde manier en laten mijn huid niet droog achter, iets wat ik een groot pluspunt vind.

Abrikozen pitolie zeep: Deze zeep bevat verrijkende abrikozenpitolie. Het zou de haarvaten stimuleren en de verouderde, droge of geïrriteerde huid herstellen. Op de verpakking staat dat je deze zeep ook voor je haar kunt gebruiken. Ik heb het geprobeerd, maar ik vond het zo apart om met zo’n blok zeep over mijn haar te wrijven. Naar mijn idee kwam ik niet op alle plekken en duurde het ook een stuk langer dan als ik gebruik maak van shampoo. Ik vind deze zeep wel fijn, maar dan alleen voor de huid!

Turkse hamam zeep: Met deze zeep ervaar je de echte hamam! Dit pure product is geschikt voor elke huidsoort en heeft ook een positieve invloed voor mensen met acne, eczeem en psoriasis. Daarnaast is het een fijn product om te gebruiken voor een ontspannende zeepmassage.

 photo saponem-review-webshop-zeep-bestellen-natuurlijk_zps1096f42b.png

Ik houd van compacte zepen en vind deze natuurlijke zepen van Saponem ook prima. Andere zepen die van dit merk op dit moment ook verkrijgbaar zijn: Laurier, Olijfolie, Wilde rozen, Lavendel, Kamille, Druivenpitolie, Thijm, Rozemarijn, Bittim en Menegic. De zepen van Saponem bevatten 100 gram en zijn heel betaalbaar, want de prijzen liggen tussen de € 2,00 en € 5,00 per stuk. Met de couponcode Womanistical2013 krijgen jullie ook nog eens 30% korting op alle zepen. Deze code gaat in op 1 juli 2013.

Wat heeft jullie voorkeur: douchegel of zeep in vaste vorm?

21 gedachten over “Saponem Cosmetics | Voor 100% natuurlijke zeep”

  1. Ik gebruik ooo nooit zeep. Mede omdat ik er vaak jeuk van krijg maar natuurlijke zepen heb iknooit geprobeerd. Voor de haren lijkt het me ook lastig. Nou heb ik ook gelezen dat ze speciaal voor vet haar zeep hebben daar ben ik dan wel nieuwsgierig naar.

  2. Ik gebruik Dove zeep omdat die goedkoper zijn dan douchegels en net zo goed werken. En natuurlijk ook milieuvriendelijker zijn 😀 Ik vind deze zeepjes wel wat hebben, abrikozenpit klinkt heel lekker!
    PS heb je mijn laatste blog gezien? Ik mag een supervrouwelijke smartphone wallet weggeven 🙂

  3. Ze klinken allebei heel erg fijn. Ik heb eigenlijk al heel lang geen stukje zeep meer gebruikt. Ik grijp toch altijd naar douchegel of vloeibare zeep. Toch wil ik het binnenkort wel weer eens een stukje zeep gaan proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *