THERME Wereldkuren – Japanese Sento Lijn


 photo therme-review-japanese-sento-producten-lichaam-skincare2_zps44651d3d.png

De Japanese Sento Lijn van THERME® is geïnspireerd op de geheimzinnige beauty ceremonie van de Japanse Geisha’s. Kersenbloesem speelt een belangrijke rol in dit eeuwen oude beautyritueel en die ruik je duidelijk terug in de producten van de Japanese Sento Lijn. Ik heb het Japanse beautyritueel in mijn eigen badkamer kunnen ervaren…

 photo therme-review-japanese-sento-body-scrub-mask-beauty-secrets-_zps3af999de.png

 photo therme-review-wereldkeuren-japanese-sento-body-scrub-mask-beauty-secrets_zpsff423554.png

THERME JAPANESE SENTO BODY SCRUB MASK

Dit scrubmasker bevat zuiverende Kaoline (witte klei) en verzorgende kersenbloesem die de huid horen te verzachten. Het eerste wat me gelijk opviel was de geur. Het heeft een zoete lentegeur die naar bloemen ruikt, heerlijk! De scrub is niet echt heel grof, meer romig en mild, maar het doet z’n werk wel goed (wel eerst even laten inwerken). De body scrub verwijdert op milde wijze de dode huidcellen waardoor je huid frisser, zachter en gladder aanvoelt.

 photo therme-skincare-review-wereldkeuren-japanese-sento-body-butter-cherry-blossom_zpsd777506a.png

 photo therme-skincare-review-wereldkeuren-japanese-sento-body-butter-cherry-blossom-lichaam_zps8bfa1fc3.png

THERME JAPANESE SENTO BODY BUTTER

Dan de body butter! De geur spreekt mij aan en werkt lekker rustgevend net als de rest van de producten van deze lijn. Het liefst smeer ik deze body butter dan ook ’s avonds voor het slapen gaan. Het product trekt redelijk snel in en de geur blijft nog een tijdje subtiel hangen. Na gebruik is mijn huid lekker gevoed en ruikt daarnaast ook heerlijk. Mijn huid en neus worden blij van dit product!

 photo therme-skincare-review-wereldkeuren-japanese-sento-shower-satin-douchegel_zpsae1776f6.png

THERME JAPANESE SENTO SHOWER SATIN

Deze reinigende douchegel bevat verzorgende kersenbloesem- en Magnolia extracten. De kersenbloesem extract zorgt ervoor dat je huid wordt gehydrateerd tijdens het wassen en het Magnolia extract werkt kalmerend en ontspannend. De shower gel is zacht schuimend, droogt de huid niet uit en zorgt voor een gevoel van frisheid.

Een minpunt voor sommige: SLS en parfum staan hoog op de ingrediëntenlijst. Dat is minder mooi voor mensen die het liever niet hebben. Ik merk zelfs niks vervelends aan mijn huid, die is zacht na het wassen met de Shower Satin. De douchegel vind ik verder niet specialer dan andere douchegels, maar de geur is echt verfrissend en kalmerend. 

 photo therme-skincare-review-wereldkeuren-japanese-sento-energizing-body-mist-parfum-geur_zpsd451256c.png

THERME JAPANESE SENTO ENERGIZING BODY MIST

En dan mijn favoriet uit deze lijn! Deze Japanese Sento body mist zorgt ervoor dat je er weer even tegenaan kunt, omdat de geur verkwikkend werkt. Handig dus als je jezelf wakker wilt ”schudden” of wilt opfrissen. Over het algemeen blijven body mists niet heel lang hangen en dat was ook bij deze het geval. Hij ruikt héérlijk naar kersenbloesem (ja, hoe kan het ook anders). Je kunt hem ook gebruiken als een erg lichte parfum of voor het parfumeren van je beddengoed, interieur of kleding. Ik ben echt helemaal weg van deze geur…

 photo therme-review-japanese-sento-producten-lichaam_zpsd10e9967.png

Naast deze producten is er ook nog een Japanese Sento 3 Minutes Serum Silk Mask verkrijgbaar. Genoeg om uit te kiezen dus! Ik kan jullie in ieder geval aanraden om de geur van deze producten een keer te ruiken in de winkel, want ik vind ‘m geweldig! Vermijd je liever siliconen, parfum en/of alcohol? Dan kun je beter een andere lijn/producten proberen die die ingrediënten niet bevatten.

De adviesprijzen:

  • Japanese Sento Body Scrub Mask 350 ml – € 11,13
  • Japanese Sento Body Butter 250 gr – € 9,10
  • Japanese Sento Shower Satin 200 ml – € 4,57
  • Japanese Sento Energizing Body Mist 60 ml –  € 7,07

De producten van THERME® Skincare zijn verkrijgbaar bij de betere drogisterij of parfumerie. Voor meer info over o.a. overige THERME® Wereldkuren: www.therme.nl.

33 gedachten over “THERME Wereldkuren – Japanese Sento Lijn”

  1. Oh deze lijn klinkt echt veel belovend! De verpakking vind ik ook heel erg mooi ( ik hou gewoon van roze, hoe kan het ook anders? ) en kersenbloesem! Ik ben dol op bloesems, maar ik kan me maar niet bedenken hoe het zal ruiken, ik ga er binnenkort is aan snuffelen!

  2. Ik heb van iemand een flesje body mist Japanese Sento gekregen. Ik weet niet hoe kersenbloesem ruikt, maar ik vind deze geur meer een ‘kokosgeur’. Erg zoet dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *