Wat je moet weten over dè jurkenshop van Nederland


dresses only

Jurken zijn helemaal hot, maar waar kun jij online kiezen uit een ruim aanbod van jurken die ook nog eens betaalbaar zijn? Tot voor een jaar of zeven, acht geleden zou ik moeten zeggen nergens. Totdat er een vrouw was die persoonlijk ook tegen dit euvel opliep en daar zo gefrustreerd over was dat zij er voor koos om het probleem op te lossen. Binnen no-time ontwikkelde deze vrouw de webshop Dresses Only, een winkel met alleen maar jurken. En ik moet zeggen daar wordt een vrouw toch alleen maar gelukkig van?

De geschiedenis van Dresses Only

Vanuit huis werd Dresses Only opgestart en algauw was de woning omgetoverd tot een bedrijf. Overal stonden dozen met jurken, één slaapkamer werd een inpakruimte en de zolder werd een fotostudio, zodat de jurkjes daar geshowd konden worden en zo het web op konden. En nu maar wachten op klanten. Echter de vrouwenstroom die op zoek was naar een jurk was zo enorm dat het huis te klein werd en er werd uitgeweken naar een heus kantoorpand. Na de verhuizing werd Dresses Only een waar familiebedrijf doordat de zus van oprichter Miriam haar intrede deed.

SRNDPTY: jurken met een oer Hollandse pasvorm

De zussen vonden en vinden het nog steeds schitterend om overal jurken vandaan te halen voor allerlei gelegenheden, maar toch voelde het niet compleet. Ze mistten nog iets in hun jurkenbedrijf en dat was een eigen creatie, een collectie jurken voor een leuke prijs, maar wel met een oer Hollandse pasvorm. Al snel ontstond het eigen kledinglabel SRNDPTY, dat je uitspreekt als ‘serendipity’ en vertaald kan worden als ‘een toevallige, mooie ontdekking.’

SRNDPTY Jurken

Dresses Only & SRNDPTY

Het eigen merk SRNDPTY wordt volledig in Nederland ontworpen. Er is gekozen om van elke jurk maar een beperkt aantal te ontwerpen, zodat jij er in een SRNDPTY jurk altijd super exclusief bijloopt. Wekelijks worden er nieuwe prints en modellen ontworpen.

SRNDPTY blijft ook bij ander winkeliers niet onopgemerkt, de kledinglijn is gewoon waanzinnig en weerzinwekkend. Reden om genoeg om SRNDPTY de grote wereld in te sturen.

Verschillende stijlen van SRNDPTY

SRNDPTY ontwerpt jurken in diverse stijlen of je nu op zoek bent naar een jurk voor een zakelijke aangelegenheid, casual, feestelijk of een juist een jurk om in uit te gaan, het is er allemaal. De verschillende jurken zijn zo te combineren dat je ze ook in diverse situaties kunt dragen. Met een blazer of een spijkerjack of andere accessoires tover je de jurk om naar een jurk die je naar elke gelegenheid kunt dragen. Naast jurken heeft Dresses Only ook jasjes, corrigerend ondergoed en allerlei accessoires om jouw favoriete creatie helemaal af te maken.

Service door persoonlijke benadering

Service is voor Dresses Only de drijfveer van het bedrijf. Iedere klant verdiend een persoonlijke benadering en is bij Dresses Only absoluut géén nummer, maar je bent als vrouw belangrijk. En dat is nou wat er zo tof is aan dit bedrijf, er wordt namelijk met je mee gedacht en net zo lang gezocht naar een passende jurk totdat jij tevreden bent. Want een te gekke jurk maakt een vrouw blij! Dresses Only wil jou een geluksmoment geven. Maar wist je dat jij door bij Dresses Only een aankoop te doen hun ook een geluksmoment geeft? Zo geven vrouwen elkaar een ultiem geluksmoment. Prachtig toch?

Dresses Only Logo

Uitgebreide service op maat en figuur

Wij zijn niet allemaal hetzelfde gebouwd. De één heeft brede heupen, de ander een grote voorgevel. We hebben dus allemaal een andere lichaamsvorm en soms is het dan ook erg lastig om een jurk te vinden die helemaal bij jouw lichaamsbouw aansluit. Dresses Only heeft voor dit probleem een oplossing gevonden, namelijk een formule waarin elke vrouw haar lichaamsvorm kan identificeren.

Via de website kan je stap voor stap ontdekken welk figuur jouw lichaam heeft. Misschien denk je: ‘Wat heb ik daar dan aan?’ Ik kan je zeggen heel veel, want Dresses Only stopt niet bij je lichaamsvorm, maar geeft je ook advies welke stijl jurk bij jouw vormen past. Je krijgt tips waar je op kunt letten om bij jouw figuur passende, te gekke kleding te zoeken.

Even iets grappigs

Misschien ken je ze wel, ‘Macaron koekjes.’ Maar wat hebben Macarons te maken met kleding? Macaron koekjes zien er niet alleen heerlijk uit, maar ze hebben ook nog eens schitterende kleuren. En juist die kleuren, die hebben alles te maken met de modetrends van 2016. De kleuren van de Macaron koekjes zijn terug te vinden in de voorjaarscollectie en ook dan blijkt dat service een grote rol speelt bij Dresses Only. De website staat boordevol tips over hoe je deze kleuren op een waanzinnige manier met elkaar kunt combineren.

Ben jij al bekend met deze online shop?

In samenwerking met Dresses Only

5 gedachten over “Wat je moet weten over dè jurkenshop van Nederland”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *