Webshop tip – Esprit


 photo esprit-schoenen-logo-kledingmerk-amerikaans-kwaliteit_zps010df6a4.png

Als ik aan Esprit denk, dan denk ik aan comfortabel, niet al te veel poespas en lekker draagbaar. Dit Amerikaanse merk staat bekend om haar fijne basics, juiste pasvorm en goede kwaliteit. Esprit garandeert een hoge kwaliteit op het gebied van materialen en afwerking. Ik denk dat iedereen dit merk wel kent, het is niets voor niets één van de bekendste kledingmerken ter wereld. Naast het grote assortiment kleding voor zowel mannen en vrouwen, biedt Esprit ook horloges, sieraden, schoenen en woonproducten. Oh en laten we de kinderen niet vergeten! Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik niet heel vaak bij de Esprit kom, maar tijdens het doorspitten van de website heb ik toch wel een aantal leuke spulletjes gezien. En die laat ik jullie hieronder zien!

 photo esprit-collage-artikel-kleding-webshop-accessoires_zps35c225ca.png

1.) Leren jack met rits, € 249,00

2.) Gladiatorsandalen€ 59,95 € 24,99

3.) Luchtige bloes van chiffon, € 39,95

4.) Ring Marin roestvrij staal€ 29,90 € 19,99

5.) Cream blazer met goudkleurige rits€ 99,95 € 69,99

6.) Klassieke portemonnee, € 49,95

7.) Rond netsjaaltje€ 29,95 € 14,99

8.) Clutch met pailletten€ 39,95 € 12,99

9.) Shiny linnen blazer€ 159,95 € 119,99

10.) Chiffonjurk met ruchemouwtjes, € 79,95

11.) Broek van katoen-stretch, € 49,99

12.) Waterdicht 3bar Copa White€ 99,00 € 69,99

Doe mij maar die gele blazer, bordeauxrode broek en de sandalen! Ik vind de website lekker overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden doordat er sub-categorieën zijn. Ze hebben momenteel sale zag ik, dus mocht je al een tijdje wat bij Esprit willen bestellen dan zou ik het beter nu doen. Raad eens trouwens hoeveel de verzendkosten zijn? Maar 0,95 cent! Cheaaaap.

Heb jij weleens wat gekocht bij Esprit?
 photo fashion_zps38d41a24.png

20 gedachten over “Webshop tip – Esprit”

  1. Grappig he? Ik bedoel bij Esprit denk ik ook aan comfortabel, basic en niet teveel poespas. Dat zijn nou niet echt woorden waar ik warm voor loop als het om kleding gaat. Toch hebben ze stiekem best wel leuke dingen af en toe

  2. 0,95 euro aan verzendkosten? Dat is een stuk beter dan 6,95 euro. Ik heb een tijdje geleden leuke blauwe sneakers gezien, maar helaas kan ik ze niet terug vinden op Esprit 🙁
    Maar verder is het een overzichtelijk webshop 🙂

  3. Ik ben normaal niet altijd even grote fan van Esprit, maar zie hier toch wel veel toffe items voorbij komen! Binnenkort toch maar eens een kijkje wagen! Thanks voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *