Welkom op de vernieuwde Womanistical.nl!


 photo womanistical-slinger-_zpsfb769bf9.png

Hee, jij daar. Is er iets opgevallen? Jawel, toch? Welkom op de vernieuwde Womanistical.nl! Mag ik heel even dit moment pakken? Wraaaaaaaaaaa, eindelijk is ‘ie online!!!!! Ik heb er ontzettend lang naar uitgekeken om de nieuwe layout met jullie te delen, en nu is het dan zover. Ik heb zelfs de slingers voor jullie opgehangen. Dat zegt echt al heel veel…

 photo womanistical-imac-layout_zps90aee791.png

Acht á negen maanden geleden had ik al plannen om een nieuwe layout te laten maken, maar ik kon maar geen webdesigner vinden die een layout precies naar mijn wensen kon maken. En als ik iemand vond, was het nogal prijzig omdat er veel werk in zou zitten. Totdat ik op de website terecht kwam van Angelina Catharina van Eunoia Studio en besloot om haar een mailtje te sturen. Ik zal er maar heel kort en krachtig over zijn: wat is zij toch een toppertje!

 photo welkom-op-womanistical-borden_zps1cea99c2.png

Een kijkje achter de schermen; tienduizend pogingen gedaan om een leuk lettertype te vinden voor de afbeelding in de rechter zijbalk. Ik heb zelfs mijn zus om hulp gevraagd, desperate much… Uiteindelijk ben ik toch maar simpelweg gegaan voor de lettertype in de header.

Heel geconcentreerd bezig…

Mijn vorige layout was wit en rustig, maar ik had dit keer zin in wat kleurrijks en misschien ook wat warmer en gezelliger? Ik ben DOL op pastelkleuren/sorbetkleuren en dat kan je denk ik ook wel merken. Ik wil natuurlijk Angelina heel erg bedanken voor de layout, het harde werk, vriendelijkheid en vooral geduld. Al die mails en kritische puntjes waar ik haar de afgelopen tijd mee heb bestookt…haha om gek van te worden denk ik!

Om het nieuwe uiterlijk van Womanistical te vieren kunnen jullie de komende tijd enkele leuke winacties verwachten. Ik ben natuurlijk héél erg benieuwd wat jullie van het resultaat vinden. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zullen zijn als ik. Neem je tijd om zelf eens lekker rond te neuzen op de website! Mochten jullie nog problemen of fouten tegenkomen, vertel het ons dan alsjeblieft in de comments. Dat zouden Angelina en ik erg waarderen!

65 gedachten over “Welkom op de vernieuwde Womanistical.nl!”

 1. Oh wauw! Ik vind je nieuwe layout fantastisch!
  Helemaal in mijn straatje, ik ben ook dol op pastelkleuren (als het je nog niet opgevallen was aan mijn layout haha)
  Top hoor! Complimenten voor jullie beide!

  P.s. er staat 9 september bij dit artikel?

 2. Wauw, ziet er mooi uit hoor je nieuwe lay-out!

  Echt goed dat je het met iemand samen hebt gedaan. Ik ben nu ook bezig met hem te veranderen, maar heb er echt geen verstand van. Het schiet dus echt niet op ;).
  Dus wie weet stap ik ook nog eens over op een webdesigner hihi.

 3. Ik vind hem echt heel erg tof geworden 🙂 wel mooier dan je vorige layout moet ik eerlijk zeggen 🙂
  Op dit moment is zij ook bezig met een layout voor mijn blog en ben erg nieuwsgierig 🙂

 4. Je nieuwe lay out is heel mooi geworden. En ik vind het ook een pluspunt dat je kan aan vinken dat je een e-mail wilt krijgen als er nieuwe reacties en/of berichten zijn.

 5. Wauw wat een supersupermooie layout is het geworden, echt heel erg mooi!
  Meestal vind ik zoveel mogelijk wit mooi omdat het wat rustiger oogt, maar dit is ook nog steeds heel erg mooi en strak! (doordat het wel lichte en rustige kleuren zijn)
  Good job 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *