Wi-Fi Dogs, dé oplossing voor gratis WiFi op vakantie?


 photo wifi-dogs-honden-t-mobile-gratis-wifi-vakantie_zpsebbab1ca.png

Tegenwoordig kunnen veel mensen niet meer zonder internet. Zelfs reizigers hebben op hun vakantiebestemming behoefte om hun mail te checken of foto’s en teksten op social media te posten. Tja, maar de struggle om een sterke en stabiele Wi-Fi verbinding op vakantie te vinden komt mij bekend voor. T-Mobile heeft er wel iets leuks voor bedacht!

 

Wi-Fi Dogs, de uitvinding van José

Ik kreeg deze grappige campagne doorgestuurd over een briljante travel hack: Wi-Fi Dogs. Bij José’s “Wi-Fi Dogs” Service kun je een hond huren die specifiek getraind is om Wi-Fi signalen op te sporen en die jou direct naar het bron van het internet leidt. Deze hondenuitleenservice biedt honden die je per uur, dag of week kunt huren en die in diverse formaten en rassen beschikbaar zijn. Met de hulp van zijn rechterhand Santiago en zijn vrouw Rosa wil José een revolutie in de toerismebranche veroorzaken. Hoewel…

Natuurlijk is dit niet echt waar maar slechts een reclame, maar telecombedrijf T-Mobile maakt hun punt wel goed duidelijk! Ze raakte geïnspireerd door de meest bizarre dingen die mensen doen om gratis WiFi te vinden op vakantie. Daarom bedachten ze de unieke app ‘Travel en Surf’ die je kunt gebruiken wanneer je op vakantie gaat. Vooraf kan je al MB’s inkopen om lekker te kunnen surfen op het internet en bovendien kun je via de app bijhouden hoeveel je al hebt verbruikt. Zodra je 80% en 100% van de MB’s hebt verbruikt krijg je een sms en kun je als je wilt meer MB’s kopen. Het gebruik van de ‘Travel en Surf’ app is uiteraard in het buitenland gratis.

Zou jij een Wi-Fi Dog huren als dat mogelijk was?

Dit artikel is gesponsord

18 gedachten over “Wi-Fi Dogs, dé oplossing voor gratis WiFi op vakantie?”

  1. .. ik zou dit ook hebben gedaan hoor. :’) Ik was dit weekend in Belgie voor Rock Werchter en ik heb een dag niet op mijn telefoon gekund en ik moet zeggen.. afkicken geblazen. Je bent zo gewend om even op te zoeken of het gaat regenen, kijken in apps voor het programma’, social media bijwerken, maarja dat was onmogelijk. Of een torenhoge rekening of geen internet, maar toen ik er eenmaal was heb ik mij vermaakt.. maar de rit. Wat een hel zonder telefoon. xD Goede reclame van T-mobile!

  2. Wat geinig zeg!! Jammer dat ze niet echt bestaan 😉 Als je ook nog eens het ras van de Wifi-dog zou mogen kiezen zou ik gaan voor een mopshond wifi-dog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *