WIN! 2x je eigen hoesje ontwerpen bij EGOsketch


egosketch winactie

De ene winactie is nog maar net afgelopen, of ik heb alweer een nieuwe winactie voor jullie! Ik heb de kans gekregen om twee bezoekers blij te maken met een zelf ontworpen (telefoon)hoesje van EGOsketch t.w.v. 19 euro. Kijk gauw verder om te zien hoe je deze kunt winnen!

Telefoonhoesje ontwerpen met EGOsketch
Op de website van EGOsketch kan je heel makkelijk in een paar stappen je eigen telefoonhoesje ontwerpen voor bijvoorbeeld je iPhone, Sony, HTC of Samsung. Alle functies in de tool zijn makkelijk te begrijpen en geven je eindeloze mogelijkheden. Een telefoonhoesje maken is nooit zo makkelijk geweest. Meerdere foto’s, eigen teksten of de voor- en achterzijde een verschillend design, praktisch alles is mogelijk. Uiteraard maakt het niet uit wat je ontwerpt, de prijs is altijd hetzelfde.

egosketch

Wat moet je doen om kans te maken?

– Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten welke telefoon jij in je bezit hebt.

Extra kans maken?

– Volg Womanistical via Bloglovin (+1)
– Volg Womanistical via Facebook (+1)

Meedoen kan vanaf vandaag t/m woensdag 23 maart 18:00. De winnaars ontvangen automatisch persoonlijk bericht. Veel succes!

8 gedachten over “WIN! 2x je eigen hoesje ontwerpen bij EGOsketch”

 1. Leuke actie!
  Ik doe graag mee voor de samsung s4 😉
  Weet al wat ik op zo een zelf te ontwerpen case wil.
  Je blog volg ik al geruime tijd en heb de post daar gesaved: @chucky1012
  Ook je fb pagina like ik allang: Homemdaepicturemania Sao Nonac

  Xoxo

 2. Wat heb je een tof hoesje gemaakt.
  Ik heb een iphone en het lijkt me tof om zelf een hoesje te ontwerpen.
  Ik doe dus graag mee en volg je via Bloglovin & Facebook.

 3. Super leuk!
  Ik zou graag dit hoesje voor mijn zusje willen winnen!
  Ze is binnenkort jarig en het lijkt me een geweldig cadeau om te geven. Mijn zus heeft een iPhone 5S,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *