WIN! 2x shoptegoed t.w.v. €45 bij Moderood.nl


winactie-moderood

Whoop whoop! Het is weer tijd voor een leuke winactie! Dit keer mag ik in samenwerking met Moderood.nl 2x een shoptegoed t.w.v. 45 euro weggeven. Lees snel verder om te weten hoe je dit shoptegoed kunt winnen.

Moderood biedt kleding en accessoires voor de modebewuste vrouw en vinden het erg belangrijk dat hun kleding comfortabel en van goede kwaliteit zijn. Ze hebben merken als LA Sisters, B.Loved, Missy Taylor in hun assortiment, maar bieden ook Culture kleding en Gsus kleding die een hoog draagcomfort hebben. Check hieronder een aantal nieuwe items uit hun webshop.

moderood-collage

Wat moet je doen om kans te maken op een shoptegoed t.w.v. 45 euro bij Moderood.nl ?

– Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet. Gebruik hiervoor een geldig e-mailadres.

Extra kans maken?

– Volg Moderood via Facebook (+1)
– Volg Womanistical via Facebook (+1)
– Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Moderood.nl. Die kun je onderaan hun homepagina vinden.

Meedoen kan vanaf vandaag t/m zaterdag 2 mei 18:00u. De winnaressen ontvangen automatisch persoonlijk bericht. Succes!

89 gedachten over “WIN! 2x shoptegoed t.w.v. €45 bij Moderood.nl”

 1. wat een prachtige items hebben ze daar zeg, heb er wel al eens over gehoord maar me er nog niet echt in verdiept! Ik heb me zeker ingeschreven voor de nieuwsbrief, en natuurlijk beide pagina’s al een dikke like gegeven! 😉 Volg jou ook op bloglovin hihi.. Ik maak dolgraag een kansje op dit fijne shoptegoed!
  Fijne dag, groetjes ilsiee

 2. Gave actie, zit in gedachten al te shoppen!!!Kan nog niet zo goed kiezen, zoveel leuke items. Ik duim hard mee voor deze prijs.

 3. Super leuke actie, ik kende deze website nog niet.
  Ik doe graag mee en like beide Facebook pagina’s ook heb ik me ingeschreven voor hun nieuwsbrief

 4. Wat een super leuke actie. Ik ken de site niet, maar heb even op de site gesnuffeld en alles ziet er super leuk uit!
  Ik doe heel graag mee om die shoptegoed te winnen, dit komt heel erg goed van pas.

 5. Wat een super leuke actie, ik doe graag mee om het shoptegoed te winnen. De kleding ziet er super gaaf uit! Daar zie ik mezelf zeker in lopen <3

  Heb beide facebookpagina's geliked!

 6. Wow, wat leuk en wat een leuke site.
  Tuurlijk like ik die ook eventjes op fb en wil ik graag hun nieuwsbrief ontvangen, want ja, even wat moois uit mogen zoeken voor de zomer, wie wil dat nu niet???

 7. Yahoo, SuperS dat we deze kans mogen omarmen..Daar lopen wij vrouwen toch warm voor..Heerlijk de zomer tegemoet in een nieuwe outfit..Thumbs Up Hele fijne dag, groetjes en liefs Roxanne

 8. Heb alles gedaan, ook voor extra kans. Ik doe graag mee, zodat ik kennis kan maken met deze verkoopsite en iets nieuws voor een stralende zomer uit kan zoeken!

 9. Ik heb zin om mijn voorjaarsoutfit bij elkaar te shoppen. Het is er helaas nog niet van gekomen. De kleding van Moderood.nl vind ik erg leuk dus hier ga ik zeker slagen.

 10. Jaaaaa DOLGRAAG! 🙂 Mn kledingkast is wel toe aan een update, een passende dan he 😉 Nu hangt er veel kleding in wat inmiddels veel te groot is! Zou hier echt super blij mee zijn !!! 🙂

 11. One BIG & HAPPY summer die mij niet lang genoeg kan duren ☺☺☺
  ALOOOOOHAAAAAAAAAAAAAA……. zoveel moois gespot in de webshop van Moderood.nl en helemaal de hotties voor deze wonderschone high-low dress ♥+♥=♥♥♥ Mijn zomer kan al niet meer stuk met deze verdomd goede jurk aan mijn zongebruinde huid ☺ Sometimes dreams come true……
  https://www.moderood.nl/culture-maxidress-beads

 12. Deze aparte kleding bevalt me wel!
  Gelukkig eens iets nieuws en verfrissends wat niet in elke winkel hangt.
  Moderood.nl je weet de juiste toon te zetten met mooie bekende merken en exclusieve items.

 13. Zo wat geweldig en ik doe graag me om een zomers kledingstuk te scoren, want ik koop niet zoveel voor mezelf. Dus ik wil mezelf daar een keer mee verrassen.

 14. Hele leuke actie en wat een leuke webshop! Ik heb de facebookpagina’s geliked en me ingeschreven voor de nieuwsbrief 🙂

 15. Echt een onwijs gave actie! ik heb al prachtige fashion items gespot en ik zou dan ook enorm blij zijn als ik komende zomer helemaal kan stralen in deze mooie musthaves! Wie niet waagt wie niet wint, en wie weet mag ik van jullie gaan stralen! duimen maar

 16. Jaaaa, super zeg! Ik like jullie beide op Facebook en doe graag mee. Leuke collectie en hoop een shoptegoed te winnen zodat ik op mijn verjaardag binnenkort in het nieuw kan showen!

 17. Leuke winactie :hearteyes:
  Natuurlijk doe ik mee!
  Women love to shop till they drop.

  P.S heb de extra kansen ook gedaan.
  Mijn fb: Laila Loeelaa

 18. Wat een onwijs leuke actie, op de valreep doe ik nog snel mee! Ik maak heel graag kans! Ook volg ik jullie beide op Facebook. Liefs, Tessa

 19. Wauw! wat een te gekke winactie! Echt super! <3 wie niet waagt, wie niet wint, dus ik waag graag een kansje! 😀 Heb alle stappen gedaan, en volg beiden ook op Instagram en heb de actie via instagram gedeeld! DUIMEN MAAAR! Fijn weekend, Liefs Danielle

 20. Wat leeeeuk! Ik shop altijd super graag bij Moderood.nl! Hier hebben ze de meest trendy merken en musthaves voor ons online staan.. Mijn kledingkast is momenteel nog heel winters en donker en kan wel een vrolijk nieuw item gebruiken voordat de zomer begint! Met dat shoptegoed zouden jullie mij dus helemaal blij kunnen maken, ik like beide pagina’s op Facebook!

 21. wat een ontzettend leuke en welkome actie zeg. Kan het goed gebruiken nu ik wat kilootjes verloren ben en ze niet terug kan vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *