WIN! 5x Natuurlijke zeep van Saponem Cosmetics


 photo saponem-review-webshop-zeep-bestellen-natuurlijk_zps1096f42b.png

Er is weer een winactie op Womanistical, dit keer in samenwerking met Saponem Cosmetics! Onlangs schreef ik een review over de natuurlijke zepen en het leek ons wel leuk om vijf bezoekers kennis te laten maken met deze producten. De zepen zijn geschikt voor zowel de vette als de droge huid. Ook verkopen ze zepen die speciaal gemaakt zijn tegen acné en bieden ze zepen die voor je haren bestemd zijn.

 photo saponem-cosmetics_zps6bfb7fa8.png

Wat moet je doen om kans te maken op een van de vijf Saponem zepen?

– Laat ons in de reacties weten wat jouw favoriete zeepgeur is.

Extra kans maken?

– Volg Saponem via Facebook (+1)
– Deel de bovenstaande afbeelding op één van je social media accounts (+1)

Meedoen kan vanaf vandaag t/m donderdag 1 augustus 23:59u. De winactie is voor zowel bezoekers uit Nederland als uit België. De winnaressen ontvangen automatisch persoonlijk bericht. Succes!

39 gedachten over “WIN! 5x Natuurlijke zeep van Saponem Cosmetics”

 1. Leuke winactie! Mijn favoriete zeepgeur is natuurlijk lavendel, heerlijk ontspannend en rustgevend, I love lavendel :), ik heb geliked en de afbeelding getweet:)

 2. Oo hier ga ik aan meedoen! Leuk, ik ben gek op zeepjes, en daarbij nog steeds op zoek naar een zeep die helpt bij acne;) Gebruik momenteel een zeep van Sebamed, droogt de huid niet uit, maar of het verder n zoveel doet…
  Qua lekkere geuren houd ik het meest van vanille/kokos (zoet dus) maar lekker fris zoals citroen en lavendel vind ik ook fijn. Toffe winactie dit!

 3. Ik wil heel graag kennismaken met dit merk, zit er heel goed uit en hoe natuurlijker hoe beter! Mijn favoriete geur is wellicht een standaard, bijna ouderwetse geur, maar van een zeep met een rozengeurtje word ik helemaal wild 🙂

 4. Ik ben helemaal weg van zoet geuren, denk maar aan vanille of honing. Ik dompel dan helemaal weg. Ik ben gek op natuurlijke producten en ik zou graag ook deze zeep eens uit willen proberen, aangezien ik er niet bekend mee ben.

  Ik heb de bovenstaande link gedeeld en ik volg Saponem.

 5. Deze zeep ik kan hem niet ruiken via de computer maar hij lijkt me echt geweldig! Dolgraag zou ik deze willen proeren!

 6. Moet je echt 1 favo geur uitkiezen???
  Onmogelijke opgave…. 😉
  Voor iedere gelegenheid / state of mind een ander geurtje zeg ik altijd, maar mijn alltime favorites zijn toch wel Honing en Magnolia <3

 7. Ik vind zeep in de geuren van hyacint erg lekker.
  Maar van Saponem lijkt mij de Turkse Hamam zeep erg lekker.
  Ik heb gedeeld via Facebook & Twitter.

 8. Toevallig ben ik net opzoek naar een nieuw blokje zeep voor mijn gezicht. Dit is namelijk milder, en je doet er zo ontzettend lang mee! Voor mijn lichaam heb ik in de sale twee zeepjes van Lush gescoord, angels delight en ronche. Angels delight is mijn favoriet, de geur is heel bijzonder maar ook lekker zoet. En het stuk ziet er prachtig uit! Veel succes met je winactie en met je blog 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *