WIN! jouw foto op canvas t.w.v. €70


win-jouw-foto-op-canvas

Heb jij nog een prachtige foto liggen waar je altijd nog iets mee wilde doen? Vastleggen op canvas bijvoorbeeld? Doe dan mee met deze winactie en wie weet hangt je foto binnenkort als een kunstwerk aan de muur. Van Webprint.nl mag ik één iemand verblijden met een foto op canvas van 100×75 of 75×100, ter waarde van 70 euro!

Foto op canvas via Webprint.nl
Webprint.nl is een online fotoservice waar je met je mooiste foto’s eenvoudig canvassen, fotoalbums, agenda’s, kalenders en nog veel meer fotoproducten kunt maken en bestellen. Het bestellen en uploaden is gelukkig niet zo moeilijk. Via een handig programma kun je je foto uploaden en meteen zien hoe het er vervolgens op de canvas eruit zal komen te zien. Je kunt de foto naar wens verplaatsen en daarnaast krijg je gelijk te zien hoe de kwaliteit van de door jou gekozen foto uiteindelijk op canvas zal zijn.

win-foto-op-canvas-webprint

Wat moet je doen om kans te maken op een foto op canvas van 100×75 of 75×100?

– Laat hieronder een reactie achter met het antwoord op de volgende vraag: ”Wat is het mooiste en gelukkigste moment uit je leven?”

Extra kans maken?

– Volg Womanistical via Bloglovin (+1)
– Volg Womanistical via Facebook (+1)

Meedoen kan vanaf vandaag t/m zondag 30 november 23:59u. De winnares ontvangt automatisch persoonlijk bericht. Veel succes!

36 gedachten over “WIN! jouw foto op canvas t.w.v. €70”

 1. Het mooiste en gelukkigste moment in mijn leven is de geboorte van mijn zoon, maar een paar jaar geleden werd hij ineens heel erg ziek. Ik moest me op het ergste voorbereiden werd mij verteld. Toen ik na 4 dagen van de dokter te horen kreeg dat hij het zou overleven kon ik mijn geluk niet op! Mijn zoon werd,zo leek het wel, opnieuw geboren.

 2. Mijn gelukkigste moment was toen mijn dochter geboren werd en ik wakker werd en een foto van haar zag toen riep ik haar naam en hoorde dat ze leefde. Nu is een prachtige jonge dame…..

 3. ik heb al mijn fotos in huis weggehaald maar ik wil wel nieuwe ophangen maar zonder gezichten, denk aan handjes, voetjes of de achterkant van mijn kids… dit lijkt mij leuk om te winnen..

  mijn mooiste moment is de geboortes van mijn 3 kinderen. Vooral van mijn dochtertje. Na 2 jongens eindelijk een dochtertje en na weken van weeen mocht ik eindelijk bevallen en in eens was ze er en was ons geluk compleet. Als ik dit zou winnen wil ik dan ook een foto van alle 3 mijn kids

 4. Heey, wauwwwie geweldig dat je dit mag weggeven zeg. Wij zijn onlangs verhuist, van woonboerderij naar uhmmm 3 onder 1 kap haha. Een leuk plekje hoor, maar helaas heeft mijn vader zijn trekker niet mee kunnen verhuizen. Die staat nu bij mijn oom in de schuur. Heb een hele mooie foto gemaakt toen we hem gingen wegbrengen. Zal graag mijn vader verrassen met deze prachtige foto voor in zijn nieuwe huisje. Zodat zijn trekker toch nog een beetje bij hem is. Enne, natuurlijk volg ik je via facebook en bloglovin! Fijn weekend. Groetjes ilse

 5. leuke winactie!
  het mooiste moment uit mijn leven is mijn allereerste grote ballet voorstelling waarin ik alice speelde (alice in wonderland) na deze voorstelling is mij een plek aan de balletacademie aangeboden jammer genoeg heb ik dit toendertijd afgeslagen omdat mijn ouders mij te jong vonden, ergens heb ik hier nog steeds spijt van maar het leven is hoe het is en kijk met heel veel geluk terug op mijn ballet jaren die nu jammer genoeg vanwege school tot een eind zijn gekomen
  xx ish

 6. Suuuper gaaf! Het mooiste en gelukkigste moment uit je leven was toen mijn vriend mij vroeg of ik zijn vriendin wilde worden (met alle verantwoordelijkheden die daarbij komt kijken). Ik leef natuurlijk niet zo lang en prachtige momenten heb ik nog niet maar de bovengenoemde moment was een van de mooiste en gelukkigste momenten.

  PS: Ik volg Womanistical op bloglovin’ en facebook.

 7. Maar 1 moment? 😉 Mijn trouwdag natuurlijk met de liefste man van de wereld. En de 2 geboortes van mijn kinderen. En zelfs vorige week nog toen we hoorden dat het beenmerg van onze jongste toch goed functioneert en geen beenmergtransplantatie nodig heeft.

 8. Wat een leuke actie is dit zeg! Een van de mooiste momenten uit mij leven is dat ik mijn vriend heb leren kennen. Ondertussen zijn we bijna 5 jaar samen en ik kijk met een grote glimlach terug naar alles wat we samen beleefd hebben. We hebben een paar leuke vakanties achter de rug, zijn gaan samenwonen en gaan vaak leuke dingen doen. Ik heb nog een hele mooie vakantiefoto waarbij we samen op een kameel zitten, dit zou prachtig staan in onze (nieuwe) slaapkamer die door al het geklus nog opgeleukt mag worden.

  Veel succes iedereen met de winactie, ik duim!! X

  Ps, ik volg je op bloglovin 🙂

 9. mijn mooiste en gelukkigste moment uit mijn leven is gebeurt op 29-11-12, toen ben ik een geregistreerd partnerschap aangegaan met mijn lieve vriend. Aankomende zaterdag is dit alweer twee jaar! en hoe mooi zou het zijn als ik deze gebeurtenis op canvas vast kan laten leggen

 10. Een van de gelukigste momenten van mijn leven was toen ik kaartjes won voor het concert van mijn favoriete band. Op het einde van de show zijn we met de hele band op de foto gegaan. Helaas stoppen ze er nu mee 🙁 Veel succes, ik doe btw ook bloglovin.

 11. Ik weet niet echt een specifiek “gelukkigste moment” te benoemen. Bij mij zit het dan toch vooral in “de gewone dingen”. Lekker in de zomer op een terras met vriendinnen zonder dat je de tijd in de gaten hoeft te houden, bijvoorbeeld.

 12. Natuurlijk de geboorte van mijn dochter en zoon, en mijn zoontje mocht enkele weken terug na 2 weken erg ziek te zijn geweest eindelijk het ziekenhuis verlaten we konden ons geluk niet op

 13. Mooiste en gelukkigste moment: de gezichten van kinderen uit Oekraïne. Ik en mijn moeder hebben een grote inzamelingsactie van kleding en speelgoed gehouden om dit vervolgens zelf te schenken in een weeshuis.

  Ik en mijn moeder zijn daarvandaan afkomstig en sinds wij hier mogen komen wonen is dit onze droom geweest om een keer te doen!

  live love laugh <3

  liefs,

  darya

 14. Tjonge wat een onwijs leuke winactie, ik doe heel erg graag mee aan deze actie en heb alle stapjes gedaan….het gelukkigste moment? poeh dat is niet zo makkelijk er waren er echt meerdere..een hoogte punt vond ik toch wel dat ik een tijdje terug, na een heel moeilijke en pijnlijke periode in mijn familie, bij de geboorte van mijn kleindochter aanwezig mocht en kon zijn. Mijn zoon kon niet aanwezig zijn en hierdoor had ik de uitzonderlijke positie gekregen om aan mijn eigen oudste kind te mogen vertellen dat hij vader was geworden van een onwijs gezonde dochter….heel apart en heel ontroerend voor ons allemaal!

 15. Op het moment dat na een lange IVF poging ik na de laatste poging toch zwanger was maar een hevige bloeding kreeg maar men in het ziekenhuis bevestigde dat onze tweeling toch nog in leven was. Nog nooit zo dolblij geweest als op dat moment.

 16. Het etentje met al mijn broers, zus, zwagers, schoonzussen, nichten , neven, vrienden en natuurlijk mijn man en onze kinderen op de dag dat ik 50 werd. Het eten was geweldig en de entourage zo leuk maar het allerfijnste was dat iedereen erbij wilde zijn!

 17. Mijn gelukkigste moment was het moment dat ik me realiseerde dat ik geen klein vogeltje ben maar een sterk persoon die alle tegenslag aankan.!

 18. De mooiste dagen uit mijn leven waren het halen van mijn kinderen van schiphol. Een jongen en een meisje uit India .Zij zijn nu volwassen en hebben mij alweer de mooiste dagen uit mijn leven geschonken, en wel de geboorte van mijn vijf kleinkinderen.
  Is wel niet één dag geweest, maar dat maakt toch niet uit, hé?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *