WIN! SWYF heeft het allemaal – V&D Cadeaubon


 photo womanistical-winactie-swyf-vd-cadeaubon_zps312e2d79.png

De slingers blijven hier nog een week of twee opgehangen, want jullie kunnen een aantal leuke winacties verwachten! We starten met een winactie waarbij je een V&D cadeaubon kunt winnen waarmee je iets leuks (of meerdere items) voor jezelf of iemand anders kunt kiezen.

Misschien heb je al kennis gemaakt met SWYF. Op deze site vind je niet alleen mode en accessoires. Je leest er ook over de laatste trends, kunt winkelen op budget én je eigen lookbooks maken met kleding en accessoires van allerlei winkels en topmerken. Denk bijvoorbeeld aan de merken Fornarina, Mango of Esprit, waar ik al eerder over heb geschreven. Omdat de V&D erg populair is op SWYF.nl en ook ik er best vaak kom, mag ik een V&D cadeaubon t.w.v. € 25,- weggeven aan een van mijn lezeressen. Hiermee kun je bijvoorbeeld al een item kopen wat je deze herfst heel graag wilt hebben! Hieronder laat ik jullie enkele leuke tips zien wat je er o.a. mee zou kunnen kopen:

 photo womanistical-winactie-swyf-vd-cadeaubon-win_zps71465998.png

Wat moet je doen om kans te maken op deze V&D cadeaubon?

– Volg SWYF via Facebook
– Vertel in de comments waarvoor jij deze cadeaubon wilt gebruiken! Waarom wil je juist dit item aanschaffen?

Extra kans maken?

– Volg Womanistical via Facebook (+1)
- Volg Womanistical via Bloglovin (+1)

Meedoen kan vanaf vandaag t/m woensdag 25 september 23:59u. De winnares zal worden getrokken uit alle inzendingen en zij ontvangt automatisch persoonlijk bericht. Veel succes!

21 gedachten over “WIN! SWYF heeft het allemaal – V&D Cadeaubon”

 1. Deze winkel kende ik nog niet. Heb een beetje rondgekeken en ben veel leuks tegengekomen! Met deze cadeaubon zou ik graag een winterjas willen kopen. Ik heb al zeven jaar geen nieuwe winterjas (ja echt, zeven jaar!). Ik vind steeds niks naar mijn smaak, of als ik een leuke jas zie, staat hij me niet (first world problems…). 25 euro is natuurlijk niet genoeg voor een jas, maar het verzacht de prijs wel een beetje. =)

  PS. Ik volg je al op Facebook en Bloglovin.

 2. Ik heb alles gevolgd! Via bloglovin volgde ik je al. IK zou deze cadeaubon graag willen winnen, omdat ik wel een aantal nieuwe items nodig heb voor de herfst. Ik heb veel dingen op mijn lijstje staan dus een cadeaubon zou heerlijk zijn om de prijs te verlagen.

 3. Ik heb alles gevolgd! Via bloglovin volgde ik je al. IK zou deze cadeaubon graag willen winnen, omdat ik wel een aantal nieuwe items nodig heb voor de herfst. Ik heb veel dingen op mijn lijstje staan dus een cadeaubon zou heerlijk zijn om de prijs te verlagen

 4. Wat leuk Bo!
  Ik heb alles gedaan om mee te doen (volgde je al op bloglovin, heb daarom het artikel geliked), ik vind de BH’s heel fijn (basic met een kanten randje) van V&D en er zitten er 2 in een pakje. Ik zou dus twee leuke wintersetjes bestellen! Is heel erg welkom hier (weet dat je m’n blog leest dus je hebt vast een idee waarom)

  Liefs Nem

 5. Leuk! Ik doe mee 🙂 Ik heb de fb pagina geliked.
  Ik weet nog niet precies wat ik er van zou kopen, maar ik denk een leuke sjaal!
  Liefs,
  Britt

 6. Ik heb alle stappen uitgevoerd. Ik volgde je al via Bloglovin’. Ik weet nog niet exact wat ik ga kopen. Maar ik ben 29 september jarig! Ik zou dus graag een cadeautje voor mijzelf willen kopen 🙂

  Liefs,

  Maria

 7. Wat een leuke winactie, ik doe mee! Ik heb je facebook page geliked en volg je nu ook op Bloglovin’, daar heb ik trouwens het artikel ook geliked. Mijn wishlist is vrij lang, maar als ik zou winnen zou ik ze gebruiken om nieuwe enkellaarsjes te kopen!

 8. Ooooh dit komt even mooi uit! Ik volg op bloglovin en like beide FB pagina’s.

  Ik zou de bon gebruiken om een mooie serviesset mee te kopen! Ik ben namelijk al een tijdje aan het sparen voor mijn uitzet maar kom nergens een mooie serviesset met een leuke prijs tegen 😉

 9. Ik kan wel een nieuw festivaltasje gebruiken.Het mijne is tot op de draad versleten want het was een heerlijk festivalseizoen.
  Moet lukken met de cadeaubon.

 10. ik heb bijna alle stappen gedaan behalve bloglovin.
  ik zou graag enkellaarsjes willen hebben,heb alleen een paar schoenen en wat hogere laarsjes dus wie weet 😀
  @amandavdbroek

 11. Ik heb nog geen vastomlijnd idee over hoe ik dit shoptegoed zou besteden. Maar waarschijnlijk iets van Jane Norman dan, dat merk bevalt me erg goed.

 12. Ik heb alle stappen voltooid 🙂 erg leuke actie!

  Ik ga voor dit gave artikel van V&D; V&D Shopper! :3 Hele mooie tas en ik kies voor dit product omdat ik nog geen shopper heb en er goed 1 kan gebruiken voor van alles; stage, avond weg etc.!

  Link naar product:
  http://www.vd.nl/dames/tassen/shoppers/shoppers-overig/v-en-d/shopper/g21085405.html?channel_code=6&product_code=79906897&referer=m4n&TRANSID=1023796065&m4n_aid=13770&_df=true&4dsid=1&4dkn=jpx194_d240913_t1gKg_rCpBrDt_swomanistical.nl_mreferral_c%2528referral%2529&&utm_source=MN&utm_medium=Affiliate_Marketing&utm_content=13770&s2m_channel=6&s2m_exaffid=13770

 13. Ik zou deze bon gebruiken voor een leuke sieraad voor het feest van de Opa en Oma van me vriend. die 12 okt 40 jaar getrouwd zijn. Dit word dus uiteraard ook groot gevierd.

 14. Wat een leuke site en blog is dit, erg leuk om te lezen. Ik zou de waardebon gebruiken om er een leuk shirtje voor uit te zoeken.
  Passend bij de nieuwe broek, dat zal vast en zeker lukken.

 15. Ik doe ook heel graag mee.:) Echt een leuke site!
  Heb de FB van SWYF geliked(Shani Smet) En volg jou ook op Bloglovin & je FB geliked(Shani Smet)

  Verder denk ik dat ik een mooie trui zou kopen, misschien zo een knitted sweater, die vind ik echt heel leuk en lijken heel in te zijn deze herfst!

 16. aah, ik doe mee! Ik volg je al en heb swyf geliked ^^. -non topic, dit wilde ik op en andere post al reageren, OMG je youtube etc buttons zijn zó leuk zeg <3.

  Oké terug naar topic, ik zou dan een new look ketting kopen die ik op mijn wishlist heb staan, verder zou ik het nog niet weten misschien mijn zusjes iets laten uit kiezen ^^.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *