WIN! (telefoon)hoesje naar keuze bij Hoesjes.nl


 photo win-hoesje-naar-keuze-hoesjesnl-winactie_zpsdc3e07e5.png

Ik hou van afwisseling, en ik denk de meeste onder jullie ook wel. Een nieuw telefoonhoesje is in mijn ogen dan ook nooit verkeerd. Ik mag een (telefoon)hoesje naar keuze met een maximale waarde van €25,- verloten onder een Womanistical-bezoeker die te besteden is op Hoesjes.nl.

Hoesjes.nl
Hoesjes.nl is een online winkel waar allerlei soorten en maten telefoonhoesjes verkocht worden. Ze hebben echt heel wat hoesjes van meerdere merken, zoals bijvoorbeeld Apple, Blackberry, HTC, LG en Nokia apparaten. Ook zijn er Samsung Galaxy Note 3 hoesjes en Galaxy S4 hoesjes verkrijgbaar. Meer dan genoeg keus dus!

 photo winactie-hoesjes-telefoon-sony-htc-ipad-iphone-blackberry-_zps6ad4678f.png

Wat moet je doen om kans te maken?

– Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten welke telefoonmerk jouw favoriet is.

Extra kans maken?

– Volg Womanistical via Bloglovin (+1)
– Volg Womanistical via Facebook (+1)
– Volg Hoesjes.nl via Facebook (+1)

Meedoen kan vanaf vandaag t/m dinsdag 15 oktober 23:59u. De winnares ontvangt automatisch persoonlijk bericht. Heel veel succes!

25 gedachten over “WIN! (telefoon)hoesje naar keuze bij Hoesjes.nl”

 1. Ik doe mee! Mijn telefoon kan wel een hoesje gebruiken. Mijn favo merk is Samsung. Ik heb ondertussen een S3 en een S2 gehad (de 3 is gestolen dus heb nu een 2) en ben daar heel positief over 😀

  Verder heb ik alles voor de extra kansen gedaan.

 2. Moeilijk, maar ik momenteel moet ik zeggen Apple (maar alleen omdat ik nog ontzettend excited ben met mijn nieuwe iPhone). Ik volg je op bloglovin en fb! X

 3. Leuke winactie 🙂 Ik heb zelf een Samsung telefoon, een S2, ben niet zo van het nieuwste-van-het-nieuwste, maar ik vind het wel jammer dat ze in veel winkels alleen maar hoesjes voor iPhones verkopen haha.

  Ik volg je op bloglovin’ trouwens!

 4. Gave actie! Mijn favoriete merk is sowieso Samsung, niet alleen om dat de telefoons van SAmsung makkelijk in gebruik zijn, maar ook omdat ze niet zo snel kapot gaan als je deze een keer laat vallen (sorry Apple :S ) Succes met kiezen! 🙂

 5. Ik ben al 4 jaar een tevreden apple telefoon bezitter. Ik zou denk ik nooit meer voor een ander toestel gaan, maar zeg nooit nooit. 😉 Ik vind hoesjes echt heel leuk, heb er ook duizenden (!) maar na een week ben ik erop uitgekeken, dus ik gun dit kadootje met alle liefde een ander toe 😀

 6. Ik volgde je al via Bloglovin en Facebook, en ik heb hoesjes.nl even snel geliked op Facebook. Mijn favoriete telefoonmerk is de iphone, maar ik moet nog een jaar met mijn samsung galaxy s2 gaan doen.

 7. Ik doe graag mee! Ik heb zelf een iPhone 4 dus het zal een hoesje voor mn iPhone worden 😉 Ik heb alles gedaan wat moest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *