WIN! zelf ontworpen telefoonhoesje


caseapp-iphone-hoesje-ontwerpen-winactie

De ene winactie is nog maar net afgelopen, of ik heb alweer een nieuwe winactie voor jullie! Ik heb de kans gekregen om een lezeres blij te maken met een zelf ontworpen (telefoon)hoesje van Caseapp. Kijk gauw verder om te zien hoe je deze kunt winnen!

Telefoonhoesje ontwerpen met CaseApp
Op CaseApp.nl kan je heel makkelijk in een paar stappen je eigen hoes of skin (sticker) ontwerpen voor bijvoorbeeld je iPhone, Samsung, iPad of MacBook. Je kunt een foto gebruiken die je op het internet bent tegengekomen, maar ook een foto of illustratie die jezelf hebt gemaakt. Zodra je de afbeelding op de website hebt geladen kun je nog wat tekst of andere afbeeldingen toevoegen. Met de preview-knop kun je meteen zien hoe je ontwerp op je hoesje of skin eruit komt te zien. Hieronder zie je twee telefoonhoesjes die ik heb ontworpen via CaseApp.

 photo caseapp-iphone-hoesje-ontwerpen-4_zps6e881df3.png

 photo case-app-hoesje-ontwerpen-3_zps4cda1c7a.png

Wat moet je doen om kans te maken?

– Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten welke telefoon jij in je bezit hebt.

Extra kans maken?

– Volg Womanistical via Bloglovin (+1)
– Volg Womanistical via Facebook (+1)

Meedoen kan vanaf vandaag t/m zondag 9 november 23:59u. De winnares ontvangt automatisch persoonlijk bericht. Veel succes!

47 gedachten over “WIN! zelf ontworpen telefoonhoesje”

 1. Heey superleuk zeg! ik doe graag mee aan deze leuke actie… Gaaf zeg dat je zelf een hoesje kunt maken, heel leuk en appart.. Ik doe graag mee voor mijn samsung s4mini
  Natuurlijk volg ik je op facebook en bloglovin!
  Een heel fijn weekend gewenst
  Groetjes ilse

 2. Dit is een geweldige kans voor mij er is nog steeds geen hoesje dat ik mooi vind voor mijn telefoon. Deze zit al een jaar zonder hoesje daarom zou het keigaaf zijn om te winnen!!

 3. Ah wauw, ik wil deze zoooo graag winnen! ik heb net een iphone 6 dus ik kan echt wel een hoesje van caseapp gebruiken (die matcht dan ook perfect met de cover van caseapp voor mn macbook!) ik heb alle stappen gedaan + de extra stappen!

 4. Wowww wat gaaaaf!! Zou HEEEEEEL graag mn eigen hoesje willen winnen (/maken)!!! Ik heb een Samsung Galaxy S3, die overduidelijk aan een nieuw hoesje toe is. Voor de oudere telefoons zijn er helaas nooit leuke hoesjes te vinden. Ik hoop ZOOOOO dat jullie mij kiezen!! 🙂

 5. Ik heb een Samsung s3. Helaas geen geld voor een nieuwere.
  Maar een leuk hoesje is natuurlijk welkom, dan ziet ie er tenminste weer nieuw uit 😉
  Ik had al eerder geliked op FB (Joy en Marcel)

 6. Wauw! Geweldige winactie! 3 november is mijn nieuwe iPhone 5S in gegaan en ik kan nog wel een leuk hoesje gebruiken! Fingers crossed.

  Liefs, xoxo Britt

 7. Hallo, ik heb net een iphone 4s gekregen op mijn verjaardag. Ik heb nog geen hoesje en die van paris lijkt me wel erg leuk! ik heb zelf ook een tijdje in parijs gewoont. Super leuke stad!! Ik hoop dat ik win.

  Liefs, Maaike

 8. wat een leuke actie ik heb een iPhone 5 ik vind de hoesjes ook heel mooi ik vind die van paris het leukst maar die andere is ook goed als ik win

  liefs mette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *