Womanistical.nl bestaat een jaar!


Image Hosted by PicturePush

Het feesten gaat hier gewoon door, want Womanistical.nl bestaat vandaag precies één jaar. Eén jaar!!! En wat denk je te kunnen verwachten in zo’n artikel? Jep, tijd voor een cliché dankwoord. Eerst even een paar traantjes wegpinken en een doos tissues erbij pakken…

Lieve, lieve, lieve lezers. Ik wil even dit moment aangrijpen om jullie allen heel erg te bedanken. Stuk voor stuk. Zowel voor de bezoekers die heel actief reageren op allerlei artikelen, als voor de bezoekers die stilletjes meelezen (yes, I know you’re there ;-D). Helaas is het niet mogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken, maar voel je vooral aangesproken!

Ik had een paar dagen geleden voorgenomen om voor het 1-jarig bestaan van mijn blog de 1000 Facebook-likes te halen (ik hou gewoon van afgeronde getallen, kan er ook niks aandoen), maar dat is me niet gelukt. But who cares, ik had niet verwacht dat ik binnen een jaar al meer dan 900 leuke volgers zou hebben! En dan heb ik nog niet eens de andere social media kanalen meegeteld. Echt. Ongelofelijk.

Een jaartje bloggen is natuurlijk helemaal niks als je het vergelijkt met andere bloggers, dus dit smaakt uiteraard naar veel meer. Ik hoop dat ik nog heel lang van het bloggen kan genieten en er nog jaren vrolijk mee door kan gaan. Heb een hoop leuks voor de blog in petto!

Nogmaals, vanuit het diepste van mijn hart; bedankt, shokran, gracias & a big thanks to you all!

p.s. ik vind jullie lief
p.p.s. ik vind jullie écht lief
p.p.p.s. ik wilde nog een cupcake met een kaarsje halen, maar was het vergeten (echt waar!). Bij deze dus de bron van de bovenstaande afbeelding: www.sweettwistofblogging.com
p.p.p.p.s. morgen kunnen jullie weer een ‘normaal’ artikel verwachten 🙂

57 gedachten over “Womanistical.nl bestaat een jaar!”

  1. Gefeliciteeeeerd! Ik wil ook even zeggen dat ik jou blog een van de leukste vind, omdat je kunt zien dat je er echt veel tijd in steekt en ik vind je layout, foto’s en artikelen echt geweldig! Ik hoop ook dat je nog lang kunt genieten van het bloggen :D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *