Woonwebwinkel: Authentique Mignon


 photo authentique-mignon-header-webshop-online_zpse042ddfa.png

Toen ik op internet opzoek was naar allerlei woonwebwinkels voor mijn overzichtelijke woonwebwinkel lijst vond ik heel wat leuke webshops. Eén van die webshops is Authentique Mignon. Het is een lifestyle & interieur webwinkel, dus naast woonproducten vind je er ook wensstenen, hamam producten, sieraden, kaarten en spullen voor kinderen. Ik ga het vandaag alleen over het interieur gedeelte hebben!

Authentique Mignon wordt gerund door Mignon (hoe kan het ook anders). In de webshop zie je merken als o.a. KEK Amsterdam, Cindysign, Numero74, Otentic Design, Les Gambettes en Ottomania voorbij komen. Het assortiment sluit mooi op elkaar aan en Mignon weet dan ook wat Echt Mooi is. Deze shop heeft een spannende mix neergezet van industrieel, landelijk en romantisch met hier een daar een vleugje retro en design. Geen tierlantijnen, wel zachte breisels en oude materialen die een nieuw leven ingeblazen krijgen. Als je wel hulp kunt gebruiken bij de inrichting van je huis- of kinderkamer kun je Mignon inschakelen voor een kleur- of interieuradvies. Ze is naast eigenaresse van een lifestyle & interieur webwinkel namelijk ook een interieurontwerpster en styliste! Mignon combineert stoere meubels gerust met lieve items en dát maakt haar werk zo mooi. Ik heb hieronder een collage gemaakt met een paar leuke HK-Living producten die ze in haar webshop verkoopt.

 photo authentique-mignon-webshop-woon-huis-inrichting-producten_zps9edb45f6.png

1.) HK-Living Drinkglas Groen, €5,25

2.) HK-Living Petrol Plaid, vanaf €99,00

3.) HK-Living Factory Lamp Zeeblauw, €298,00

4.) HK-Living Manden Rond Wit, vanaf €11,95

5.) HK-Living Kruk Teak Fluor Dip, €79,00

6.) HK-Living Broodplank Reclaimed Teak, vanaf €19,95

7.) HK-Living Handgebreid Kussen Off-White, €69,95

8.) HK-Living Industriële Haken L Wit, €14,95

 photo authentique-mignon-kandelaar-takken_zps3d5b83df.png

Ik kreeg de bovenstaande kandelaar van Mignon thuisgestuurd. Ziet die er niet super origineel en leuk uit? Deze kandelaars zijn gemaakt van takken en echt ieder exemplaar is uniek! De afmetingen zijn ongeveer 20x20x30cm en de kandelaars zijn in de webshop te koop voor €16,95. Authentique Mignon hanteert zo kort mogelijke levertijden en de verzendkosten bedragen €5,50 per pakket binnen NL.

Was jij al bekend met Authentique Mignon?

15 gedachten over “Woonwebwinkel: Authentique Mignon”

  1. Mooie spullen hebben ze zeg! De lamp is werkelijk prachtig en ook het kussentje vind ik erg mooi 🙂 De kandelaar is dan weer iets minder mijn smaak, maarja gelukkig zijn smaken dan ook verschillend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *