BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Leven en Liefde   >  10 leuke dingen om te doen in de lente

leuke-dingen-doen-lente-

Zodra de zon weer gaat schijnen wordt iedereen actiever, dat is ook niet gek; er zijn enorm veel leuke dingen om te doen in de lente!


1. Terrasje pakken
Wat is er fijner dan een terrasje pakken als de eerste zonnestralen doorkomen? Niets toch! Gezellig met vrienden of familie wat drinken en genieten van het voorjaarszonnetje.

2. Picknicken
Ga gezellig met wat vrienden of het gezin naar het park om in de buitenlucht te picknicken, altijd leuk!

3. Lente en zomerkleding shoppen
Nieuw seizoen, nieuwe kleding! De dikke truien en vesten kunnen weer op zolder, tijd om te gaan shoppen.

4. Tuin onderhanden nemen
Zodra het mooier weer wordt wil je natuurlijk dat je tuin er mooi bij ligt zodat je heerlijk buiten kunt genieten van het weer in je houten tuinbank, of luxe hoekloungebank. Nieuwe planten, het onkruid tussen de tegels vandaan en leuke decoratie. Laat het zonnetje maar schijnen!

tuinmeubelen

5. Buiten sporten
De zon zorgt ervoor dat we weer wat actiever worden. Het nodigt uit om buiten te bewegen, de skeelers worden van zolder gehaald, het buitenzwembad is geopend, heel Nederland is aan het fietsen en in de bossen zie je verschillende mensen paardrijden.

6. Barbecueën bij lekker weer
Als het ‘s avonds weer langer licht is en de temperaturen omhoog gaan krijgt vrijwel iedereen zin om te gaan barbecueën. Lekker met vrienden of familie genieten van lekker eten, een koud drankje en een perfecte temperatuur.

7. Buiten een goed boek lezen
Wat is er nou fijner dan lekker ontspannen in je loungebank of tuinbank te zitten en genieten van de zon en een goed boek?

leuke-dingen-lente-ideeën

8. Lente recepten uitproberen
Profiteer van de heerlijke seizoensproducten! Verwerk vers fruit in een gezonde, frisse smoothie, maak een koude soep of salade met verschillende groenten. Of maak een recept met verse asperges, lekker!

9. Bezoekje aan een schoonheidssalon
De winter is killing voor onze huid, je wilt natuurlijk dat je huid er optimaal uitziet. Plan daarom een dagje bij de schoonheidssalon en laat je verwennen, zo kun je je huid alvast klaar maken voor de lente!

10. Een dagje weg
Heerlijk weer nodigt uit om de deur uit te gaan, een dagje naar de dierentuin, een high tea met vriendinnen, een dagje aan zee of in de stad, alles is zoveel fijner als de zon schijnt!

Wat doe jij het liefst in de lente?

In samenwerking met Teaktuinmeubelen.nl

Comments:

 • 7 maart 2017

  Zeer leuke tips om in het voorjaar als het mooi weer is te gaan doen!
  Ook kan men eens kijken of er leuke festivals zijn…..

  Xoxo

  Beantwoorden...
 • 7 maart 2017

  Super tof artikel en kei toffe blog, ik volg je zeker en vast! Wat ik doe in de lente is vooral weggaan met vrienden of met mijn vriend. Samen gaan wandelen, naar het park gaan of iets gaan eten! 🙂

  Beantwoorden...
 • 12 maart 2017

  Super leuke ideeën! Ik vind picknicken, barbecueën en een terrasje pakken met vrienden echt het fijnste in de lente! En wij spreken ook vaak af in een soort bos / strand / meer plekje hier in de buurt, waar we dan gezellig met zijn allen zitten bij mooi weer, ik krijg er gelijk weer zin in!

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts