BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  10x Gratis Lettertypes [FREE FONTS]

 photo lettertypes-gratis-free-font-dafont_zps53a114dc.png

Ik krijg weleens de vraag met hoe ik mijn foto’s bewerk en welke lettertypes ik allemaal gebruik. Ik ben de beroerdste niet, dus vandaag een artikeltje met tien leuke lettertypes die je gratis kunt downloaden en gebruiken. Mooie fonts kunnen je kaart of artikel echt afmaken en gelukkig zijn er zoveel websites waar je ze gratis kunt vinden. De meest bekende font-website is denk ik wel Dafont.com, maar er zijn nog zoveel meer websites met mooie fonts!

Hieronder heb ik een collage gemaakt met tien leuke lettertypes die je kunt gebruiken voor je website, blog, uitnodigingen, kaarten en andere zaken. Ik vind ze stuk voor stuk erg mooi en gebruik ze ook weleens!

 photo 10-x-gratis-lettertypes-free-fonts-sierletters_zpsca70f986.png

1.) Ferrica 2.) CK Cursive 3.) Engravers MT 4.) Too Tight 5.) Villa Didot 6.) Sunshine In My Soul 7.) JB Cursive 8.) Skinny Jeans 9.) Corki 10.) Simply Glamorous

Veel plezier met het gebruik van deze fonts! Welke lettertype vind jij het mooist?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts