BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  3 leuke en originele cadeaus voor je vriendinnen

Iedereen kent het wel, je nadert een vriendin haar feestje en je begint te stressen om wat je nou precies voor haar wilt halen. Het hangt natuurlijk van de ontvanger af wat diegene leuk vindt, maar over het algemeen zijn er een aantal opties die altijd wel in de smaak vallen. In deze blog gaan we een aantal goede opties bij langs die jij kan overwegen als je op zoek gaat naar een leuk en origineel cadeau voor je vriendinnen. Lees snel verder!

Kies een leuke cadeaukaart uit
Het geven van een cadeaukaart klinkt niet heel erg origineel, maar er zijn meer opties dan je misschien van tevoren zou denken. Denk voor het kopen van een cadeaukaart aan wat diegene echt leuk vindt om te doen, probeer zo specifiek mogelijk te bedenken wat het zou kunnen zijn.

Is iemand echt een boekenwurm? Dan zou je bijvoorbeeld kunnen gaan voor een boekenbon! Je kunt natuurlijk ook een cadeaukaart geven voor een leuke activiteit. Denk aan een high tea in de buurt of ga samen een dagje uit naar een privé spa. Dit zijn nog eens leuke cadeautjes om te krijgen! Zo kun je samen een geschikte datum plannen.

Geef leuke decoratie voor in huis
Door leuke decoratie voor in huis cadeau te geven, help je iemand om zich thuis te voelen door iets te geven dat de persoonlijke sfeer van hun omgeving versterkt en een gevoel van huiselijkheid brengt. Er is een wereld aan mogelijkheden voor decoratie in huis, ook hier verschilt het weer heel erg per persoon wat diegene precies wilt.

Je kan altijd gaan voor wat leuke hebbedingetjes, zoals een leuke klok of maandkalender voor aan de muur of een beeldje. Let er wel op dat je ervoor zorgt dat degene voor wie je het cadeau haalt de decoratie niet al in huis heeft. Mocht je toch nog iets anders zoeken op het laatste moment, Bekking & Blitz heeft allerlei leuke accessoires in het assortiment.

Laat een cadeau personaliseren
Wanneer je echt even wilt uitpakken kan je kiezen voor een persoonlijk cadeau. Als jij de vriendin in kwestie erg goed kent, weet jij vast wat ze echt heel erg leuk vindt. Bij het kopen van het cadeau kan je hier op inspelen. In veel gevallen gaat het hier juist niet om de prijs van het cadeau maar om de gedachte die erachter zit.

Je kunt er ook voor kiezen om thee- of waterglazen te laten graveren met haar naam of je kunt een voorwerp laten bedrukken met een foto. Er zijn ook veel leuke alternatieven op een foto lijstje. Neem eens een kijkje en zoek iets uit wat goed bij de vriendin past.

Bron afbeelding: Lavsketch / Shutterstock

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts