BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  3 manieren om meer hout in de tuin te brengen

Een natuurlijke look voor de achtertuin; het wordt steeds populairder. Niet alleen omdat de trend van een super strakke tuin inmiddels alweer een beetje voorbij is, maar ook omdat hout een hele fijne sfeer geeft aan de omgeving. Er zijn meerdere manieren om meer hout toe te voegen aan je tuin, dus we geven je graag alvast wat inspiratie voordat je start met de make-over.

Een nieuwe schutting plaatsen
Wanneer je nog geen houten schutting in de tuin hebt, is dit de snelste en meest efficiënte manier om meer hout in de tuin te krijgen. Zo kun je een stenen muur vervangen voor een houten schutting of kun je meer privacy creëren wanneer er nog helemaal geen afzetting is. Je kunt gemakkelijk een kant en klare houten schutting kopen of er zelf eentje in elkaar zetten met wat houten planken. Kies vooral een kleur die je mooi vindt staan bij de rest van de tuin, maar houd er ook rekening mee dat deze kleur nog kan gaan veranderen. Aangezien hout een natuurproduct is, is dit niet kleurvast en kan dit nog wat vergrijzen.

Een houten vlonder plaatsen
Je kunt op meerdere manieren spelen met de indeling van je tuin en hier een natuurlijke draai aan geven. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een grasveld tussen alle betegeling of om een houten vlonder te plaatsen. Op deze manier kun je een leuk terras maken waar je een fijne loungeset op kunt plaatsen. Via webshop vandentop kun je verschillende soorten vlonderplanken kopen, welke je vervolgens zelf kunt plaatsen op de plek waar jij wilt. Daarnaast vind je hier ook alle materialen die je nodig hebt om deze vlonder te plaatsen, waardoor je dus met één bestelling alles in huis hebt.

Houten tuinmeubelen
Er zijn allerlei soorten tuinmeubelen waar je uit kunt kiezen, maar wanneer je een natuurlijke uitstraling wilt creëren wint hout het van alle andere materialen. Je kunt houten tuinmeubelen in alle soorten vinden, zoals klapstoelen, houten bankjes of zelfs loungesets. Combineer deze met prachtige houten plantenbakken en je hebt een fraai geheel. Je kunt zelfs je kids laten spelen in houten speeltoestellen, dus je kunt het zo rigoreus aanpakken als je zelf wilt!

Bron afbeelding: 9wooddy / Shutterstock

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts