BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  3 tips om goedkoop fashion te scoren

Iedereen wil natuurlijk de leukste fashion voor zo weinig mogelijk geld. Dat betekent namelijk dat je voor het zelfde geld meer kleren kan halen. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je de kleding koopt die jij graag wilt hebben, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen? 3 tips van onze koopjesexpert.

Volg handige websites

Als je online je outfit of mode musthaves bij elkaar wilt shoppen, dan is de keuze enorm. Het aanbod van online kledingwinkels is in Nederland namelijk erg groot! Gelukkig is er een makkelijke manier om ervoor te zorgen dat je niet te veel betaalt voor je nieuwe aanwinsten.

Door websites als Couponcode.nu in de gaten te houden blijf je op de hoogte van alle acties en kortingscodes van je favoriete webshops. Zo kun je op het moment dat je iets wilt kopen, altijd even kijken of je hier op kunt besparen door handige kortingscodes.

Op het juiste moment toeslaan

Een voor iedereen bekende manier om goedkoop te shoppen is natuurlijk tijdens de sale. Deze zijn meestal aan het einde van een seizoen, wanneer er een nieuwe collectie ligt te wachten op een plekje in de winkel. Dus, mocht je het niet erg vinden om niet de állernieuwste outfit in huis te halen, dan zijn sales natuurlijk erg aantrekkelijk. De kortingen lopen hierbij soms op tot maar liefst 80%!

Lid zijn scheelt

Een laatste tip is dat het een heleboel geld kan schelen door member te worden bij je favoriete merken. De meeste kledingwinkels bieden bijvoorbeeld een kortingspas aan, waardoor je elke keer een stuk goedkoper kunt shoppen. Bedenk voor jezelf waar je vaak je aankopen doet en bespaar zo iedere keer weer. Daarnaast kun je ook op de hoogte gehouden worden van alle acties, zodat je iedere keer als eerste op de stoep kunt staan voor de beste koopjes.

Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de VERO MODA-klantenclub of de SELECTED Customer Club waar je door lid te worden direct al van €5 korting profiteert. Succes met besparen!

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts